Aileme anlatmalı mıyım sizce?

Ablam 5 ay önce bir çocukla sevgiliydi, çocuğu çok seviyordu çocukla cinsel ilişkiye girdiler, sonra çocuk ablama karşı çok soğuk davranmaya başladı. Ayrıldı ablamdan, ablam çok üzüldü. Ablam bizi asla tanıştırmamıştı ama.

Geçenlerde çocuk bana takip isteği attı ve mesaj yazdı nasılsın diye. Çok üzüldüm ve sanane yazdım. Niye bu kadar kızgınsın yazdı bende engelledim. Arkadaşlarımla beraber tura katıldık tura ablamın eski sevgilisi de katılmıştı. Fotoğraf makinesi vardı, herkesin fotoğrafını çekiyordu benide çekti. Whatsapp’ta grup açtık, fotoğrafları oraya atacağını sanmıştım ama gruba bana özelden yazın herkesin fotoğrafını kendisine özelden göndericem dedi bende yazmadım.
Fotoğrafımı whatsapp’ta özelden kendisi attı. Bende teşekkür falan etmedim hiçbir şey yazmadım.

Sonra gece mesaj yazdı, bana niye böyle davrandığını biliyorum, ama ben ablana cinsel ilişki için ısrar etmedim evlilik vaadinde de bulunmadım diye. Yine bir şey yazmadım ve bana ablamla yazışmalarının ekran görüntüsünü attı. Ablam ona nude atmış, lütfen görüşelim seni çok seviyorum özledim günlük ev tutalım yazmış, sonra aramış. Ablama öylesine sordum hala konuşuyor musunuz, ben cevap vermiyorum ama o bazen yazıyor barışalım diye ısrar ediyor dedi.

Sizce ne yapmam gerekiyor aileme anlatmalı mıyım ablamın yaptıklarını?

Güncellemeler
+1 yıl
Ablama anlattım hayır ondan nefret ediyorum, unuttum onu dedi. Sonra herşeyi gösterdim, beni tehdit etti falan dedi. O zaman polise verelim dedim, hayır başka insanların duymasını istemiyorum utanıyorum dedi.

Durumu polise anlatırsak gizli şekilde hallede bilir miyiz annemler ve başka insanlar duymadan?
Aileme anlatmalı mıyım sizce?