Durumu polise anlatırsak gizli şekilde hallede bilir miyiz annemler ve başka insanlar duymadan?
Aileme anlatmalı mıyım sizce?
Durumu polise anlatırsak gizli şekilde hallede bilir miyiz annemler ve başka insanlar duymadan?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ablam 5 ay önce bir çocukla sevgiliydi, çocuğu çok seviyordu çocukla cinsel ilişkiye girdiler, sonra çocuk ablama karşı çok soğuk davranmaya başladı. Ayrıldı ablamdan, ablam çok üzüldü. Ablam bizi asla tanıştırmamıştı ama.
Geçenlerde çocuk bana takip isteği attı ve mesaj yazdı nasılsın diye. Çok üzüldüm ve sanane yazdım. Niye bu kadar kızgınsın yazdı bende engelledim. Arkadaşlarımla beraber tura katıldık tura ablamın eski sevgilisi de katılmıştı. Fotoğraf makinesi vardı, herkesin fotoğrafını çekiyordu benide çekti. Whatsapp’ta grup açtık, fotoğrafları oraya atacağını sanmıştım ama gruba bana özelden yazın herkesin fotoğrafını kendisine özelden göndericem dedi bende yazmadım.
Fotoğrafımı whatsapp’ta özelden kendisi attı. Bende teşekkür falan etmedim hiçbir şey yazmadım.
Sonra gece mesaj yazdı, bana niye böyle davrandığını biliyorum, ama ben ablana cinsel ilişki için ısrar etmedim evlilik vaadinde de bulunmadım diye. Yine bir şey yazmadım ve bana ablamla yazışmalarının ekran görüntüsünü attı. Ablam ona nude atmış, lütfen görüşelim seni çok seviyorum özledim günlük ev tutalım yazmış, sonra aramış. Ablama öylesine sordum hala konuşuyor musunuz, ben cevap vermiyorum ama o bazen yazıyor barışalım diye ısrar ediyor dedi.
Sizce ne yapmam gerekiyor aileme anlatmalı mıyım ablamın yaptıklarını?
Çocuk belki sesli aramada evlilik vaadinde bulunmuştur bilemezsin. Bak mesela bende bir çocukla konuşuyordum. Çocuk beni aradı işte "şuraya tatile gidelim vs" dedi. Bende hayir falan dedim. Çocuğa zerre yüz vermedim. Çocuk arkamdan "benim peşimde koşan o vs" demiş. Ben yüz vermeyince, şansını yakın arkadaşımda denemeye çalıştı. Çocuk ablanı yatağa atmış, seni de yatağa atmaya çalışıyor olabilir
Ben evlenmeden böyle şeylere karşıyım zaten. Ama ablamın da böyle şeyler yapmasını istemiyorum
O ablanın hayatı. Ama dediğim gibi çocuk aramada veyahut yüz yüzede evlilik vaadi vermiş olabilir. Çünkü o tarz bir erkek bende gördüm. Ama benim kız kardeşim değil de, yakın bir kız arkadaşıma o şekil konuştu yani. Şok olmuştum. Bu dünyada pis kalpli insan çok var. Ablana o çocuğun yazdığı mesajları göster. Ben arkadaşıma, çocukla olan konuşmaları ses kaydına almıştım ve inanmisti. Ondan sonra çocuğu engellemişti. Mesajları göster ablana
Bu bi örnek sen ve diğer kız kardeşlerim erkeklere güvenmeyin bu konuda istediklerini elde edip bırakıp giderler olan size olır üzülür pişman olursunuz
Ben güvenmiyorum zaten ama çocuk iğrenç bide bu haliyle, ablam ona yüz verdi diye kendini beğenmesine, bişey sanmasına sinir oluyorum
Durumu polisi anlatman bir anlam ifade etmez çünkü ablanın rızası da bu işin içinde söz konusu
tehdit etti diyo, yolda yürürken takip ediyormuş onu
Cevap
6Cevap
Sana ne ablanin hayatindan? Ayrica neyin oeisndesin engellesene oocu?
Ablam çıplak fotoğraflarını atmış çocuğa, evli değiller ve ilişkiye girmek istiyor çocukla
Ne demek sana ne
Ablani uyar boyle bi karakterle bidaha asla gorusmesin sen tamamen irtibatini kopar bu nasil serefsizliktir ablanla ozel olani sana atabiliyor
bence engele o hasta bırı ve gerekıyorsa savcılıga bas vurun tehtıd edıyor dıye
Peki ablam niye ona görüşelim yazmış, çıplak fotoğrafını atmış?
Ablanda emelini gerçekleştirmiş çocuk, sırada ki sensin, dikkat et.
Ablam onu seviyordu ben ondan hoşlanmıyorum ki ayrıca çok çirkin
Tamam çocuğun niyeti bozuk, konuşma çocukla engelle , ablana da bir şey deme. Kendi nude istedi belki ablanın attığı mesajı gösteriyor. Kendi ilişkiye girdi çocuk bence , sonrasında ise ablan olan oldu deyip istemiş olabilir tekrarını. Sen muhatap olma bu çocukla.
Haklısınız sanırım en iyisi hiç karışmamam, ablam 22 yaşında yani hatalarının bedelini ödeyecek kadar olgun
Ablan doymamış
Ablanın ikamet adresini başka yerde gösterin olur
Ablama da söyledim bunu hayır korkuyorum diyo. Ben gidip ablam olmadan olanları polise anlata bilir miyim peki?
Gel konuşalım
Ablan azmis mi ya ailene söylesen artık ablan diyr biri kalmayabilir
Peki söylemezsem daha kötü olmaz mı, çocuk onunla evlilik falan düşünmüyor böyle nude atması, görüşmeleri daha kötü olur bence
Ablani uyar ya da tehdt et eğer ablan yine devam ederse ailene soyke
Ailene söyleme gerek yok bu konuda
Ama çocuğa çıplak fotoğraflarını atıyor, mesaj atıyor çok özledim ev tutup görüşelim diye. Ya yine ilişkiye girerlerse o zaman nolucak?
Sadece ablana söyle
Ortalığı ayağa kaldırma
Ablam yalan söyledi bana
Onun çıktığı kişi ile samimi olma asla
Böyle bir şey yapma ablanın özel hayatı bu
Peki ya yine cinsel ilişkiye girerlerse o zaman nolucak? O zaman çocuk gelsin istesin ablamı nişanlansınlar en azından
anlat ve ablanın başına gelecekleri izle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?