+1 yılYa bak bir erkek 35 yaşına girmiş kadın yüzü görmemişse seni nasıl görüyordur biliyor musun böyle ulaşılmaz bir şey sanıyordur yani Hani sen var ya orada Affedersin çıkar bütün elbiselerini işte göster kendini artık yapacak gibi hisseder yani hani şunu demek istemiyorum kötü değil İyi değil ama yokluk o kadar kötü bir şey ki yani ben hani 35 yaşına geldim kadın Yüzü Görmedim birkaç defa paralı ilişkiye girdim O da evlenemedim yani evlenebilsem şimdi sen yanlış anlama hani soruyorsan gelirsen karşıma Beni ilk başta seni odaklanacağım ondan sonra aklım o iş gelecek çünkü hani göreceğim çok şey Belki yeni göreceğim hani veya işte hani bakire olsan bile düşün yani ki ben diyelim ki mesela 28 yaşındasın ya kadın yüzü görüyorsun düşünsene bir kere canlı canlı kadın görüyorsun Hani karşında hayatta görmediğin yaşamadığın en güzel şeyi yaşayacaksın ondan ya bir kere kadının iki bacağı arasına gireceğini Düşünsene yıllardır merak edip giremedin nokta yani hep Kot pantolonun arkasından bakıp keşke bunu da yapsan dediğim bir duygu yani anlamıyorsunuz ki bu kısmı ya sen yokluğu çekmedin ki hiç kadınsın Sonuçta Nasıl olsa bir gelir seni rahatlatır gider ya bırakırsın kendi kollarını git gel yapar Tamam bitti Geçmiş olsun zevkini alır bırakırsın
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇünkü kadın beden olarak özel bir tasarımdır 😄 erkekler bu konuda oldukça sıradanlar. O yüzden kadınin da bedensel olarak sadece kendine ait olmasını istiyorlar. Ayrıca erkekler sahiplenme iç güdüsüne çok daha fazla sahipler ve kadınım dedikleri kişiye başka bir erkeğin dokunmuş olduğunu bilmek zorlarına gidiyor
60 Yorumla
+1 yılBunu bana bi kız arkadaşım bile sormuştu
İnsan neden merak eder anlamıyorum başkasının cinselliğini. Kız biseksti gerçi daha modern kafada olmasını isterdim.11 Yorumla- +1 yıl
Bunu tek yaşayan benim sanıyordum yemin ederim lezbiyenler ya da biseksüel olan kızlar bana erkeklerden daha çok yürüyor ilginç
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılMerak eden erkeğin kendine saygısı yoktur sanane senden önce kimin girip çıktığından be kardeşim bunu merak eden erkek cidden seviyesiz :D
31 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı.
u +1 yılBilelim de ona göre yaklasalim derdinde😀
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılCinsel geçmiş hakkındaki merakın nedenleri kişisel ve kültürel faktörlere bağlı olabilir. Bazı erkekler cinsel geçmiş hakkında bilgi alarak, bir kadının önceki ilişkilerindeki davranışları, beklentileri, tercihleri ve sınırları hakkında fikir edinmek isteyebilirler. Bu, cinsel uyumun artması ve ilişkinin daha sağlıklı ve tatmin edici olması için önemli olabilir. Bununla birlikte, bazı erkeklerin cinsel geçmiş hakkında merakı daha az sağlıklı bir nedenle olabilir. Toplumsal normlar ve kültürel beklentiler, kadınların cinselliğini bastırma eğiliminde olduğu ve sadece evlilik dışında cinsel ilişki yaşayan kadınların "uygunsuz" veya "hafifmeşrep" olduğu yönünde mesajlar verir. Bu nedenle, bazı erkekler cinsel geçmiş hakkında bilgi alarak, bir kadını yargılamak veya onu aşağılamak için kullanabilirler.
10 Yorumla Sorsan namus der, onu der, bunu der...
Oysa iki temel sebep var:
1) Öğrenilmiş sahiplik. Kadının bedeninin kendilerinin malı olduğunu düşünen ataerkil ilkelliğin düşünsel artıkları hepsi. Bunun farkında bile değiller. Kadın birlikte olunacak, sevilecek bir eş, bir hayat arkadaşı değil de fethedilmesi gereken bir meta sadece. Ama dediğim gibi, sorduğunda namus ve ahlak üzerine bitmez tükenmez vaazlar verirler de işin bu kısmından hiç bahsetmezler. Namus bi kadınlara var çünkü, te yarebbi.
2) Hepsi pipisinin yeterince büyük olmadığından korkuyo. Öyle böyle değil, deli gibi korkuyorlar. Performanslarının kötü olması ihtimaliyle yüzleşmektense tek bir kadını kendilerine kapılamak daha kolay. Hazır içinde yaşadıkları kültür de bu hödüklüğü destekliyor, neden olmasın di mi?10 YorumlaBu kafa oyle bi zihniyete sahip ki birak sormayi 28,30 yasindaki kizdan bile bakire olmasini beklerler. Bi arkdasimin başına gelmisti. Arkadasim 31 yasinda. Karşısındaki lavuk bakire olmadigi icin oyle bi hayal kirikligina ugradi ki…Resmen 31 yasinda olan bir kadinin bakire olmasini beklemis😂 13 yasindaki bir kizdan beklersiniz de 31yasinda artik erkeklerin bazi seyleri anlamasi lazim. Bi insan ben 31 yil boyunca kimseyle bisey yasamadim derse zaten yalan olur. Erkekler realist bakis acisini kazandiklarinda bu bakirelik sorunu zaten ortadan kalkacak.
11 Yorumla- +1 yıl
Yanlış düşünüyorsun temiz erkeklerin olduğu gibi temiz kızlarda var herkesi kendiniz gibi sanmayın.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendim için örnek vereyim.
Hayatımda konuşup buluşup ilişki girdiğim insan 2 sadece 2 yaşım 39.
Bayanlar/Kızlar bazıları çeşitli erkeklerle para, arabası, yakışıklı olduğu için birlikte oluyor cinsellik dahil daha sonra aldatiliyor ve erkek başka yola kız başka yola gidiyor..
Oysa Ahlaklı, namuslu olan ama arabası olmayan çok yakışıklı olmayan erkeklerin yüzüne bakmıyorlar.. erkeğin suçu ne?
Haliyle ciddi düşünen geçmişini sorar.
Öyle kızlar var gurup seks yapmış, Kapalı türbanlı anal seks yapmış.
Erkek bunu bilirse evlenmez eğlenir.
Kendine sahip çıkıp bakire kalan kız ile direk evlenir.
20 Yorumla
+1 yılYa kaşar evladına bak zirveden dibe düşüşe bak 😂😂
21 Yorumla- +1 yıl
Dimi kdkd
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKapı açık mı değil mi onu merak ediyor içeri girmek için 😂😂😂
24 Yorumla- +1 yıl
Böyle bir soru gelirse kapı açıksa da birden bir kapanır emin ol öyle bir kapanma görülmez ddjjdjd
- +1 yıl
Genellikle abazalar sorar bunu
Sorular da peş peşe gelir
1. Soru kaç yaşındasın
2. Soru hangi şehirde yaşıyorsun
3. Soru bakire misin
4. Soru verir misin
🤣🤣🤣🤣🤣 - +1 yıl
Biz öyle erkeklerle buluşup kafelere gidip hesabı ödettikten sonra birlikte olmayıp öylece bırakıp her yerden engelliyoruz her şey karşılıklı jdjdj
- +1 yıl
Vaaaayyy bu iyimiş kaptım bunu 🤣🤣🤣
Çünkü erkekler için kadını elde etmek zordur çaba ve emek ister.
Kadınlar istediği her erkeği elde edebilir doğanın kanunu bu, kadın vücut olarak erkekten daha değerlidir.
Hiçbir erkek kadının bi sürü erkekle yatmasını kaldıramaz.10 Yorumla
+1 yılNefret ederim böylelerine. Bakire misin, kaç erkekle birlikte oldun, hiç sevgilin oldu mu filan. Ya geçmiş GEÇ-MİŞ gitmiş artık işte. Geçmişe takılanlara nefret ederim
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıl2 nedeni vardır genel olarak. 1. si erkek serseridir bakire değilim dersen hemen seninle sadece seks yapmak isticektir. 2. si erkek tutucudur ya da kendisi her poku yiyip bakire arayan tiptir
12 Yorumla- +1 yıl
Kısacası bu soruyu gönderen erkekten hiçbir şey olmaz djdjjdjd
- +1 yıl
bencede merakından soranda vardır belki ama bu konu acılır ordan cıkar ya da ilişki ilerlemiştir merak eder sorar. direkl lap diye sorandan iş cıkmaz :D
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ortadoğu çöplüğü dışında başka coğrafyada böyle önemli değil. Gel Avrupa’ya. 20 yaşında bakire kız için psikolojik sorunu var halen seks yapmamış derler
10 Yorumla
+1 yılCinsel geçmişi yoksa ve cinselliğe kapalı biriyse konuşmayı orada keser bh tarz kişiler. Suyun altında ne var kontrol ediyor balık varsa giriyor yüzmeye yoksa akıntıdan devam ediyor. 🙂💫
10 Yorumla
+1 yılMümkünse ilk olmak hayatların da herseyi ilk biz den görmesi güzel olur heyecan verir. Ben şuanki sevgilimle ilk oldum hayatin da daha önce bir kız arkadaşım da ilk benimleydi herseyi
10 YorumlaKendileri her şeyi yapabilir ama kadınlar yapamaz kafasında. Her birlikte olduğu kızların ilki olmak istedikleri içindir.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen bugüne kadar hiç merak etmedim bendemi anormallik var yoksa neden sorimki daha önce yaptınmi diye bir kadına
10 Yorumla
+1 yılÖküz gibi bakire misin diye sormak cahilliktir.. geçmişi merak etmem ben , bi şey yaşamamış olmasını isterim sadece
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu soru ile de bitmez. " Peki kaç kişi ile birlikte oldun?" gibi en ince detaylara kadar inerler. Seviyesizlik başka birsey değil.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılEmin olmak istiyor kereta soksun mu, tutsun mu? işini ona göre garantiye alıyor. 😂😂
20 Yorumla
+1 yılBakire seviyorlar ablası, bakire olmayınca hayat kadını oluyoruz ya
10 Yorumla
+1 yılBir kadının bakire olması sadece onu ilgilendiren bir durum, bekareti zarda arayan istisnasiz maldır
10 Yorumla
+1 yılEvimin kadını çocuklarımın anası olacaksın namus bazen bacak arasında aranmalı
10 Yorumla
+1 yılDeğişik amaçlar olabilir. Belki evlilik düşündüğü için bekarete önem veriyordur.
10 YorumlaBen sadece hakkında bilgi sahibi olmak için soruyorum bişeyi değiştirmiyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkekler için önemli bir durum demekki kızlar bakire kalın 😊
10 Yorumla
+1 yılBunları kızgın tavaya atıp çatır çatır kızartacaksın aslında.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şuana kadar hiç öyle bir soru sorduğumu hatırlamıyorum.
10 YorumlaOna sorunun cevabına göre iş yapılır enayi yok karşında
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kimle ne ilişki yaşadığın ilgimizi çeker oradan beklentilerin nedir onu ögreniriz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü ona göre konuşuyor o kişiyle. Bazı enayilar de bu erkeklerle konuşmaya devam ediyor.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler kadınların geçmişine bakar Kadınlar erkeklerin geleceğine
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkek milleti işte öğrenmezse içinde kalır sabıkası var mı yok mu diye.
10 Yorumla Hiç merak etmem. Geçmişi de beni ilgilendirmez zaten.
10 YorumlaBirsürü sebebi olabilir. Tek amacı odur yaşayabilir mi seninle diye öğrenme amacı içinde olur. Senden hoşlanır sahibiyet içgüdüsüyle senin için ilk olacak mi bu onem arzeder ve sorar, o kız için ilk olduğunu bilmek ister vs. vs. Aklima gelen bunlar
00 Yorumla
+1 yılbana göre kız daha önce biriyle birlikde olmuşsa onunla aşk yaşamam evlenme hayali kurmam en başta
00 Yorumla
+1 yılOna göre yol alıcaklar 😂
20 Yorumlakızlar da erkekleri merak eder reda
10 YorumlaBoşa kürek sallamamak için.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. Boşa kürek çekmemek için
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılKapı aralıksa girmek ister
10 Yorumla
+1 yılEn çok kim zevk vermiş diye merak ederler
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Merak heves fantezi etkileyici olduğu için
10 Yorumla
+1 yılben dinlemeyi seviyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenecek olan erkek buna takar.
10 Yorumla
+1 yılPat diye sorması da ne biliyim ya
10 YorumlaHiç sormadim ne alaka lan bakiremisin
10 YorumlaOna göre davranıcaktır fksdj
10 YorumlaBu gğne kadar kimseye sormadım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılZaman kaybetmemek için
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRahatca hareket etme icin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Cuckold hislerden
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılasla merak etmedım
10 Yorumla
+1 yılPerformansına güvenmiyodur
10 Yorumla
+1 yılKızlar neden merak ediyorsa hah işte o sebebten
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. Etkilenmek iicn
10 Yorumla
+1 yılMerak etmem
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle miymiş
10 Yorumla Merak
10 Yorumla
+1 yılSormasınlar mi. Ne sorsunlar
00 Yorumlasapiklikdan kiyasla
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen merak etmiyorum
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem