Arkadaşlar detay sormayın ama merak ettiğim için soruyorum. 8 yıllık evliyim eşim birlikte olmayan isteksiz bir insan. Hiç zevk almadım zevk nasıl oluyor? 😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım işini halledip kalkan cinsten. Zevk alan kadın seksten sonra bence gayet mutlu hissediyor yüzünden anlaşılıyor çünkü. Özellikle de orgazm olmuşsa. Sabah da mutlu uyanıyor. Tabi o andaki zevki diyorsan ilişki esnasında onu kadinlara sormak lazım 😂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Titreme, kasılma, tüm sinirlerin uyarılması, nefes alıp vermede hızlanma, kalp atışında artış ve yoğun zevk duygusu olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Bizimkide 6 dan aşağı asla olmaz. Ama beni bı kereden sonra tekrar hiç umursamıyor. Ben hep tekte kaliyorum. Senin durumun daha kötü ama. Ben bile seçenek aramaya basladiysam sen nasıl dayandin pes doğrusu.
Çokta onemsememissin heralde.
00 Yorumla
+1 yılBizdede tam tersi ben çok istekliyim eşimde bo bok yok günde 6. 7 istiyirum o ayda 2 yeter der çok iyi hisseder zevk alan
02 Yorumla
Soran+1 yılgunde 6-7 de cok değil mi
- +1 yıl
Çok degil ya bana az daha çok istiyirum kendimi kaybediyirum
Gizli Üye(25-29)+1 yılIliklerine kadar hissedersin kadinligini hep daha fazlasini taki doyana kadar nasıl dayandın bunca sene seni istemeyen arzulanmayan adama
29 Yorumla
Soran+1 yılhiç hissetmedim bunu. çocuk için bir tane cocuk var. memurum kendi ayaklarımın üstünde de duruyorum çocuk yaparken bile hissetmedim
Soran+1 yılonunla ilişkiye girdiğimde bile hiçbir sey hissetmiyordum
Cevap sahibi+1 yılBence senin libidondada sıkıntı ben adamın üstüne çikarim dayanamayıp ondan birşeyler gelmiyorsa
Soran+1 yılerken boşalıyor bunun için de dr işini halletmiyor da öpüyo sevişiyo mall gibi beni ortada bırakıyor
Cevap sahibi+1 yılÖn sevişme vs yok mu oral
Soran+1 yılön sevismede bile ondan pek zevk almıyorum cunku adet yerini bulsun diye isteksiz isteksiz. hiç erkeksi yaklasmıyorki
Cevap sahibi+1 yılBoşanma sebebi kendi bilir açık açık arzularını illet derim
Soran+1 yılkesinlikle bosanma sebebi fiziken de seksi güzel biriyim etrafımda bir sürü erkek var memurum neredeyse aldatacam
Cevap sahibi+1 yılBence ayrıl ne yaparsan yap
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl yani 8 yıldır zevk almadın mı. Kendi kendine de mi hiç yapmadın ya da yapamadın.
04 Yorumla
Soran+1 yılmastürbasyon sadece üstten p*rno vs izleyerek
Cevap sahibi+1 yılValla iyi dayanıyorsun. Bir kadını doyuramazsan o kadın elde durmaz ki haklı da.
Soran+1 yıletrafımda cok insan var calısan biriyim gğzelim de 29 da göstermiyorum boylu poslu olmama rağmen calıstgm hastanede benden kucuk dr lar beni küçük sanıp bakıyorlar seksi biriyim de bu kadar seye rağmen böyle kocam
Cevap sahibi+1 yılTam yaşındasın :)) O a*ı kuru bırakan tam dayaklık
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakirim ben de ama senin gibi biri geçse elime oooo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapamiyo yani acikcasi fantrzili dene azmasini sagla uzun sureli yapsin oral falan yokmu ya da
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜzüldüm senin adına. senin isteklilik durumun ne?
04 Yorumla
Soran+1 yılnormal bir sekilde var
Cevap sahibi+1 yılPek çok kadının başına geliyo bu. umarım yoluna girer
Soran+1 yılhayır
Cevap sahibi+1 yılOk
adamı kötülemişsin ama belki o da senden zevk almıyodur
04 Yorumla
Soran+1 yılalakası yok erken boşalıyor diye yapmak istemiyor zaten üşengecin teki
Soran+1 yılo kadar dedim gitmedi şimdi benim kadınlık gururum cok zedelendi onu istemiyorum dışardaki en kötü erkek bile daha cekici geliyor bilmiyorum gururum kırıldı galiba. iyi bir sey değil hislerim ama insan psikolojisi değişik
valla ldatma sebebi bu
01 Yorumla
Soran+1 yılaz kaldı 😅
mastürbasyon yap onun birkaç katını düşün
02 Yorumla
Soran+1 yılanladım peki çoğu erkek kadınlara zevk veremiyor dimi
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoyumsuz olur ve hep ister.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bosalmadınmı
02 Yorumla
Soran+1 yılyok hiç boşalmadım boşaldıysam da nasıl oluyor? mastürbasyon yaparken tek zevk suyu geliyor elim bile ondan daha cok zevk veriyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşlarınız kaç 🤔🤔
07 Yorumla
Soran+1 yıl29 ben 30 esim
Cevap sahibi+1 yılYazık sabahlara kadar uyumamanız gereken yaşlardaa yaşadığın üzücüü
Soran+1 yılne sabahı döner bir tarafını uyur hep
Cevap sahibi+1 yılHiç mi üst üste yaptığınız seni çok doyurduğu zamanlar olmadıı
Soran+1 yılüst üste hiç yapmadık ve ne doyması hiç zevk almadımki
Cevap sahibi+1 yılÇok garip yaa nasıl bi erkeğe denk gelmişsin ki öyllee
Cevap sahibi+1 yılNerde yaşıyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiriş çıkış dâhi olmsdimi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSekstingle bile gösterebilirim nasıl alındığını 😄
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi