Bizim toplum neden böyle arkadaşlar? Neden seks iğrenç, aşağılık bişeymiş gibi görülüyor? Ben sevgilime oral yaparım bundan tiksinmem o mutluysa ben zaten mutluyumdur. Ama dün arkadaş ortamında bi muhabbet oldu. Birisinin oral yaptığını öğrenmiş bizimkiler başladılar onun dedikodusunu yapıp aşağılamaya. Yok mımı dururken ağzını naptıran bilem ne falan.. ağırıma gitti. yatakta olan iki insanin samimi duygularindna kaynaklanam şey neden el alemi geriyor. Biz niye insanlara saygı duymuyoruz? Dinimizdede oral haram değil ayrıca
Toplumun geri olması değil de cinsel ilişki yaşamayışı ve bazı gereksiz ön yargılar ve din ile arşa çıkan değerlerden dolayı bu noktadayız. Ben de oralı seven birisi olarak, insanlar bunu yaşamadıkları için böyle hazır cevap içindeler, hepsi bu.
Siz neden seksi medeniyet olarak algılıyosunuz anlamıyorum sekse kapalı olunca gerimi oluyoruz? Dünyaya tıp dalında bir çok bilgiyi türkler yaymış bir çok icadın sahibi türklerdir ama iş ahlakı korumaya gelince gerici biz oluyoruz.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sexse kapalı olunca geri olmuyoruz. Kimseyi ilgilendirmez ister ver ister al. Ama bir başkasının yatağını konuşup onu yatakta yaptığı şey için aşağılamak işte bu medeniyetsizlik ve geriliktir. Postumu algılamaya çalışarak okumanı tavsiye ederim
Oral seks bir ilişkide olmazsa olmazlardandir. Ağzınla kaldırıp doyasıya sınırsız sevişmekten gibisi olmaz bu hem erkek hemde kadın için eşit severek ve zevkle yapılmalıdır. Oralı iyi yapan kızı severim kim ne derse desin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Toplumun bakış açısını din ve gelenekler belirler. Seks de Ortadoğu toplumlarında hep korkulan bir olgu olduğundan oral gibi hareketler ya da fanteziler garip karşılanıyor.
Seks öyke görünüyor çünkü toplumsal, kültürel, dini vs. etkiler sebebiyle oluşmuş anlayış böyle.
Saygı duymuyorlar çünkü o kişiler kenderine de, kendi ihtiyaçlarına da saygı duymuyorlar. Kendisine saygısı olmayan kişinin başkalarına da saygısının olması zor.
Dini de tam olarak bilen kişi sayısı çok azdır, sorsan kitabını okumamışlardır, kulaktan duyma şekilde bilir ve ibadet ederler. İnanmaları bile bu şekildedir, haliyle de sonuç bu olur.
Güncellemeyle ilgili bilgi: Sorunun patlaması için Adminlerin sorunu beğenip öne çıkarması gerekiyor. Ya da çok ağır troll soru sormalısın, bunun gibi mantıklı sorular patlamaz 😇
cahil kişilerle nokta zaman kaybetme. artı özelini kendine sakla paylaşma. seni eleştirenlerin emin ol bir çoğu bakireyim diye arkadan veriyorlardır ve evlenirken eşlerini kandırmışlardır. seni eleştiren emin ol senden milyon kat fazlasını yaparlar.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklısın. Ben söylemiyorum ilişkimi. Başka bi arkadaşımızın lafını yaptılar kendisi yanımızda yoktu
Tabikide herkesin kendi hayatı ve saygı duymak gerek Ben dedikodulara taılmamanızı tavsiye ederim ve kimse ile paylaşmayın yaptıklarınızı. Onlar sanırım cahil bu konularda Ayrıca oldukça bilgili görünüyorsunuz?
agzı olan konusuyor sen takılma cıftler bırbırını mutlu etmek ıcın ne gerekırse yapar bu onların ozelı ve oral severek ısteyerek yapılan bısey zorla yapılsa zevk vermez
Niye bu kadar taktın buna sen yine yap kim ne diyebilir.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Diger arkadaş hakkında çok iğrenç konuştular. Düşünsene 4 kişi birisini oral yapmış diye bibasmadıkları kaldı (kendisi yotu yanımızda) bende oral yapıyorum lafları üstüme alındım. Ha yine yapacam benim sevgilim mutlu olsun yeter ki ama işte insan üzülüyor