eli bağlamayı anlıyorum da gözleri yatakta bağlamanın acık tarafa verdği haz ne tam olarak partnerim bunu istediğini soyledi de
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılgözleri bağlamak gözleri açık olana değil gözleri kapalı olana zevk vermek içindir
ayrıca gözleri açık olan kişi gözleri kapalı olanın o zevk alma halini görerek bu durumdan zevk alır
yani o kişinin o anki verdiği tepkilere bakar ve ondan zevk alır11 Yorumla
Soran+1 yılhmm benim zevkime onem veren biri belki ondandır
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 885 cevap paylaştı. Partnerin merakla heyecanla senin ona neler yapacağını bekliyor. Ve aklında çeşitli şeyler vardır ki bunu istiyor. Şahsen bende çok isterim güveniyorsan bi dene
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır o benim gözümü bağlamak istiyor benim ona ne yapacağımı neden beklesin ki benim gözlerim bağlı. karsı tarafın gözü bağlıyken niye zevk alır ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılKapalı olan görmediği şeye heyacanlanir daha rahat hayal kurar vs açık olan kiside ne bileyim tecavüz gibimi desek veya o anda garip hareketler mi yapar bilemedim
43 Yorumla
Soran+1 yılHayır o benim gözümü bağlamak istiyor benim ona ne yapacağımı neden beklesin ki benim gözlerim bağlı. karsı tarafın gözü bağlıyken niye zevk alır ki
Cevap sahibi+1 yılİyi oku yazdigimi kapalı olan ve açık olan dedim burada kimin kapalı kimin açık oldugunun önemi yok
Soran+1 yılya evet yazdıktan sonra gördüm onu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
+1 yılherşeyi de bizden öğrenme sor ona söyler zaten 😂
31 Yorumla
Soran+1 yılkarsı tarafın gözü bağlıyken niye zevk alır ki bu sekilde soramam 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılAdamın aleti senin içine grince ya da goguslerini veya bacak arası yalarken senin aldığın zevki görmek istiyor vücudunda
02 Yorumla
Soran+1 yılbunun icin benim gözümün bağlı olmasına gerek var mı
- +1 yıl
Bazıları numara yapıyor doğal olmuyor
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Benim açımdan içimde olan Ufak da olsa utanma duygusunu bastırıyor ve dilediğim gibi sevebiliyorum kadınıma
00 Yorumla
+1 yılBeni hiç cezbetmeyen fanteziler. İlla sert olacaksa kendi elimle tutarım
06 Yorumla
Soran+1 yılseksi bi cevap
- +1 yıl
seksi bir soruydu
Soran+1 yılYok ya sanırım ben böyle şuna bağlamak bununla bağlamak gibi adamlara değilde senin gibi elimle tutarım adamlarından hoslanıyorum
- +1 yıl
Ben kavrarım bileklerinden başka bir eşyaya gerek yok, tokatlanacaksa da ben tokatlarım
Soran+1 yılharikasın partnerin cok sanslı
- +1 yıl
Böyle düşünen bir partnerim olmalıydı
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBilinmezlik hissi de 3luye dogru gidiyosnuz gibi duruyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGi, li uyenin biri cevaplamis erkek olan güzel cevaplamis aynısını diyorum sjjsjs
04 Yorumla
Soran+1 yılahahah hangisi ya
Cevap sahibi+1 yılBu yorum:
gözleri bağlamak gözleri açık olana değil gözleri kapalı olana zevk vermek içindir
Soran+1 yılevet evet olabilir cok onem veriyor benim zevk almama ama ben tam tersi hic moda giremem kapalı olursa güvende Hissetmem :D
Cevap sahibi+1 yılGuvenmedigim kişiyle ben de yapmam
- Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı.
+1 yılFantasy e dayali bir olay
00 Yorumla
+1 yılKonsantrasyon sanırım
02 Yorumla
Soran+1 yılkarsı tarafın gözü bağlıyken niye zevk alır ki
- +1 yıl
Dediğim durumdan kaynaklıdır bence bir de gözün kapalı mı açık hangisinde daha kolay orgazm oluyorsun onu test eder
+1 yılFantezi bu illa bi mantığı olmasına gerek yok
00 YorumlaAynı durumdayız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı. Dene
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHeyecanlı oluyor
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNasıl anlatsam ki senin verdigin ani tepkilerler zevk alıyordur
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni fenaa...
03 Yorumla
Soran+1 yılkarsı tarafın gözü bağlıyken niye zevk alır ki
Cevap sahibi+1 yılSeni çaresiz görmek hoşuna gidiyor, tecvz gibi bir şey sanırım tam anlayamadım ama sanırım öyle😅
Soran+1 yıltecvz değil de beni caresiz görmeyi seviyor yalvartmayı falan onu istediğim icin :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılHeyecanlandırmak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. fantezi
00 Yorumla
+1 yılfantezi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği