21 yaşındayım ve korkularimdan bisi yasamadim karşı taraf istedi reddettim en çok penetrasyondan birlesmeddn korkmuyorum alamazsam yapamazsam diye benim gibi olan kızlar var mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılPartnerin seni seviyor ve cinsel konuda eğitimliyse acı çekmezsin. Kulak deldirme daha çok acıtıyor o zaman emin ol..
Ama sen hazır olmadan zorla girmeye çalışırsa bir daha seksle barışamayacak şekilde sana acı verebilir.
Senin yapman gereken bu durumun senin hazır olmanla ilgili olduğunu bilmek ve partnerin seni hazırlamaya çalışırken hazır olduğunda acıma duygusunu kulak deldirmeden daha az yaşayacağına odaklanıp hazırlanmaya çalışmak olmalıdır.
Kızlar genelde her durumda acıyacağını sanır. Oysa vajine sekse hazır olduğunda erkeğin penis boyutunun hiç önemi yoktur
012 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler en iyi yorumdi
- +1 yıl
Rica ederim..
Çok korkma bu ilk senin başına gelmiyor.
Seks çoğu insanın sevdiği ile paylaştığı en güzel duygulardan birisi..
Çoğunuz cinsellik konusunda yanlış bilgilendirildiğiniz için bu sevgi paylaşımını kabusa dönüştürüyorsunuz hayatınızda maalesef.. Ne erkek ne de kadın eğitim almadan bilinçsizce yapıyor bunu.
Erkeğinle birlikte araştır. Artık bilgiye ulaşmak kolay.. Sadece seninle olmaz. Birlikte oturun en zevkli ve en acısız en güzel nasıl yapılır araştırın ve uygulayın
Soran+1 yılEvet çok haklısın ben gereksiz çok geriliyorum işte beni beğenmez yapamam filan bu yüzden güvenilir biri ile olmak lazim
- +1 yıl
Yanlış düşünüyorsun..
Beğenme olayı yatakta ortaya çıkmaz.. Beğenme olayı ilk bakışta ilk sohbette ve seks öncesi paylaşımlarda başlar ve gelişir.. Seninle evlenme kararı alan kişi zaten seni beğenmiştir.
Ama yatak odasına ikinizde eğitimsiz ve korkarak girerseniz bu durumda birbirinizi beğenmeme başlamaz ama seksten uzaklaşma başlar.. Kimse acı çektiği ve zevk almadığı birşeyi yapmak istemez..
Şundan emin ol.. Yatakta senin yanında yatan kişi seni çok beğendiği için ordadır
Soran+1 yılMesela en son eski sevgilim göğsüm küçük diye dalga geçiyordu ister istemez soğuyorsun mesela o sevismek istiyrofu ben istemedim bu yüzden de bunca zmaan yapmadim
- +1 yıl
Bunlardan çok etkilenmemelisin.. Seni kendini yargılamaya iten insanlarıda asla yanında tutma.. Çünkü kimse mükemmel değil herkesin çirkin yanları var..
Kendini başkasına özelliklede görüntünle ilgili ezdirme.. Bunu yapan arkadaşın sevgilin hatta ailenden birisi bile olsa.. Çünkü sen ne kadar kendinin arkasında olur ve kendini savunursan o kadar kendini sever ve güzelliğinin farkına varırsın.. Çünkü insanlar neye odaklanırsa bütünü o zanneder. Bir insanın çirkin tarafına takılırsan sanki o sadece o çirkin tarafıymış gibi düşünürsün ki bu kendine karşıda aynıdır..
Göğüsleri küçük olan bir sürü kadın var ve yatakta defalarca boşalarak sevgilisiyle seks yapıyor.. İşte o kadın kendine güvendiği için ve kendindeki güzel noktaları bulup oraya odaklandığı için bunu yapabiliyor.
Asla olumsuza odaklanma..
Ne kendinde ne de başkasında
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok detaylı yazdin
- +1 yıl
Rica ederim.. Seks doğanın bize hediye ettiği insanı en çok hayata bağlayan ve en zevkli olgudur. Seksin bu yönüne odaklan..
İnternette acır mı acımaz mı diye araştırma yapmak yerine , daha çok nasıl zevk alırım diye araştırmaya ve pozitif tarafından görmeye çalış
Soran+1 yılEvet haklisin umarım kendim gibi birini bulurum
- +1 yıl
Bol şans :)
- +1 yıl
Dar olduğu için bir anda içine girilebilir mi ki benim çok dar bende korkuyorum o yüzden vajinismusta olmuş olabilirim ama bilmiyorum sevgilimle tekrar deneyeceğiz ama nasıl bir şekilde yaklaşması gerekiyor kendimide kasıyorum o anda bende onun ilkiyim 1,5 yıldır bir türlü yapamadık deniyoruz 😁
- +1 yıl
@lesral1 Bir anda neden içine girsin ki :D
Sevişmeye sadece ikinizde istediğinizde başlayın..
Sevişmek yapmak zorunda olduğunuz bir görev değildir..
İkinizde istiyorsanız önce mesajlarınızla birbirinizi etkileyin.. (Azdırın)
Partnerin mastürbasyon yapmasın ama sen onu hayal ederek kendine dokunabilirsin o yokken yanında sevişme günü önceki günlerde..
Sevişme günü öncesi günlerde birbirinize sadece cinsel anlamda yaklaşın.. Hayal edin.. Birbirinizi sevişirken düşünün hep..
O gün geldiğinde ise acele etmeyin.. Olacak mı acaba diye takıntı yapmayın sadece onu daha önce hayal ettiğiniz biçimde onunla sevişin..
Sonra zaten cinsel organlarınız hazır hale gelecektir. Girerken acele etmeyin.. Öpüşmeye zaman ayırın
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEndişelenme bence... Zaten zevk aldıkça ıslanıyorsun ve içeri girişi kolaylaştıran o sıvıyla işler kolaylaşıyor... Sen de o an iğne olurkenki gibi anlık kas hareketleri yapar gibi kasma kendini... Oldu bitti ;) pompa yavaş yavaş hızlansın dibine vura vura, sende boşalt içinde ne varsa çığlık çığlığa :) :) :)
00 Yorumla
Akışına bıraksan her şeyi düzelir. p*rno filmlerdeki gibi 25-30 cm bacak kadar şeylerle karşılaşmayacaksın ilk seferinde. İnsan doğasına uygun bir durumla karşılaşacaksın. Sadece andan keyif almaya odaklansan hepsi gelip geçer bir kaç saniyede.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBirazcık alkol al seni öyle bir rahatlatır ki bir ilişki öncesinde birlikte duşa girin oradaki yakınlaşmalar iyice ısıtır.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılknk zaten iki organ ona gore yaratilmis birbirini tamamlamak ic ice girmek icin yani boyle bir sey mumkun olmasi biraz imkansiz bir sey gibi eger saglik sorunun yoksa - hee kasman falan zorlastirabilir ama yoksa alamama gibi bir durum oyle kolay kolay olmaz alisacan ne de olsa hic girilmemis acilmamis yer, ilkte illa zorlanirsin acir falan ama yoksa gayet normal olacagina eminim rahat ol sen, cokta dusunme bunlari boyle...
013 Yorumla
Soran+1 yılYa kafama çok takıyorum ve vajinam dar
Cevap sahibi+1 yılOrasi kesin zaten takmasan boyle korkup buralara kadar sormazsin zaten Darlikta gayet normal degil mi hic iliskiye girmemissin. Bende girmedim bende de kesin erken bosalma olayi vardir normal yani bu kadar kendini dert etme yav cok da onemli seyler degil, hayatta cok daha onemli seyler var emin olabilirsin...
Soran+1 yılYa tabiki o kadar çok takılmıyorum ama ne biliyim çevremde cogu tanıtıldığı kix bazı arkadaşlarım yaşadı ve bazıları bunu eksiklik olarak görüyor birisi bana kendini bundan mahrum bırakma kalınlığının filan demişti aklıma takilfi
Cevap sahibi+1 yılYok yaa boş ver onlarin aklina uyma, onlar yasadi diye senin de yasamana gerek yok mecbur degilsin buna. Yine karar senin tabi ben gunah diye dedim ama bilmiyom takmayan birisiysen zaten coktan yapmis olurdun diye de dusunuyom ama yinede sen bilirsin tabi...
Soran+1 yılYok yapsam şimdiye yapardım eski erkek arkadaşım çok ısrar etmişti yapmak için yapmam ben çok güvenmem gerek
Cevap sahibi+1 yılYani tabi orasi sana kalmis bir sey ama guven olayi da ne yani anlamiyorum hic bir seyin garantisini veremezsiniz ki, hani hic bir zaman ayrilmayacagiz bu iliskinin sonu evlilik olacak guveni mi anlamiyom ama sana kalmis bir sey tabi...
Soran+1 yılYok anlamadın sen ayrılmak filsn diil malum görüntü çekenler oluyo çevresine anlatan erkekler oluyo ben bunu kast etmiştim
Cevap sahibi+1 yılhee valla zaten insan sevgili oldugu kisiye guvendigi icin beraber oluyor diye dusunuyom yoksa bastan beraber olunmayacak bence o kisiyle ama evet yinede belli olmaz, gerci fark etmezmisin ki cekseler bile...
Soran+1 yılNeyse qairi aşırı uykum geldi gorusuruz
Cevap sahibi+1 yılburada bir sey anlatiyorduk ama neyse, iyi geceler...
Cevap sahibi+1 yılOhoo yattim uyudum bile
Soran+1 yılAbabbaah
Cevap sahibi+1 yıl🤷♂️🤐
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKorku olursa kenidininkasarsan sıkarsan strese sokarsan olmaz tabi o penis vajinana girmez giremez girse de aci hissedersin sorunun cok basit aslinda ama sen kendin zorlastiriyorsun sadece
04 Yorumla
Soran+1 yılElimde değil ki istemsiz geriliyorum
- +1 yıl
Bu çok normal zaten sorun yok bunu yavaş yavaş aşacaksın sen acele etmene de gerek yok
Soran+1 yılKarşımdaki kişinin çok anlayışlı olmsdk lazim
- +1 yıl
Ee tabiki de bu en önemlisi sana nazik davrsnmasi gerekiyor üzerine çullanmayacak bunu kafana takma takarsan daha kötü olur zaten merak etme bunda korkulacak bir seyly yok hem sen çok iyi ıslanıp zevk alırsan sorun olmaz penis icine daha rahat girer önemli olan senin çok iyi ıslanıp zevk alman
+1 yılEski sevgilimde korkuyordu guzelce sorunu cozduk. anlayisli tecrubeli biriyle yapman onemli. sana yardimci olmak isterim yazarsan sevinirim
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılilk emeklediğini yürüdüğünü koştuğunu hatırla bak ilkler unutulmaz bunu da böyle düşün
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. İstersen. Erkek arkadaşın ile birlikte konuş rahatlat
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 405 cevap paylaştı. Seni gevşetip rahatlatmasına izin verirsen korkularını yenebilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşının anlayışlı olması ve seni alıştıra alıştıra yapması lazım.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence o anki zevke bakacaksın kendini bir şekilde mutlu etmeye bakacaksın
00 Yorumla Doğru kişi ile doğru zamanda o kadar acı olmaz hatta zevk bile alırsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bence ben sana yardimci olabilirim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. yok maalesef
11 Yorumla- +1 yıl
😃😅😅
23 yasındayım benim hic bir iliskim olmadı
00 Yorumla
+1 yılBastıkça girer... biraz agzin açılır girdikçe...
00 Yorumla
+1 yıl* esnek bir yapıya sahip alırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBişey olmaz korkma
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026