Gece kaçamağınız var mı nelerdir? İp ucu yok size her türlü kaçamak cevaplara açığız😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Gece kaçamağınız var mı nelerdir? İp ucu yok size her türlü kaçamak cevaplara açığız😂
Gündüz İnsan! Gece Hırt adam oluyorum,
Geceleri kimliğimi gizleyerek gönüllere akıyorum, aktığım gönül bana akarsa işte o zaman o ortamı yangın yerine çeviriyorum, Beraber yanıyoruz ki itfaiye bile hortumları ile soğutamıyor bırak söndürmeyi!!! Delikanlılık asla kitaplarda yazmıyor! İşte dizlerimin üstüne çökmekten ise ayakta ölmeyi tercih edenlerden birisiyim! Asla adam olmayanı adam etmeye çalışmıyorum (adam olmak şahsiyet meselesidir)!!! Öğretilerimi paylaşıyorum zira öğretilerin paylaşılması gerekli olduğuna inanıyorum!
Gündüz İnsan! Gece Hırt oluyorum!
Zira Hayatta hiç yalpalamıyorum! Her dönemin Adamı değil! Her dönem adam oluyorum ki! Bana bu yazdıklarımı da muhteşem bir Kadın'dan öğrendim burada aktarıyorum!!! @felaketce
😊
ama öyle ha unuttum yazmalıyım! alıyorum 100 cl bir Tekila çift shot bardağı limon tuz bir o shot'tan içiyorum bir bundan ne eksik ne fazla limon yetmezse bitiriyorum yeterse şienin dibine bakıyorum eh böyle işte
@felaketce
etiketlemeden sorarım kimi etiketleyecek isem1ama sana sormayı hep unutuyorum :)
Yavaş iç tekile sonradan çarpqr😂
:D :D :D bilen bilir kamyon çarpsa ne olur çarpan tekila olsun (yarıyı geçmişiz haberimiz yok)
bir yıl sonra olsa bile EİC seçilmek onor eetti yahu :D
🤣🤣🤣 bitirdim neyseki tüm soruları
bitmez asla bitmez nede mi? sendeki bu enerji bu hız bu tutku olduğu müddetçe sende hiç bir şey bitmez eyyyyy @felaketce
Olabilir elektrigimizin tutugu bir hanımla güzel bir yemek ve içki eşliğinde başlar eve gider o sevisme güzel bir cinsellik eşliğinde mutluluğu birlikte yaşamanın keyfine doyum olur mu
Cevap
15Cevap
Hayır olmaz maalesef. ama keşke olsaydı diyorum
Hiç birine gece kaçmadım nasıl bi duygu bilmiyorum 😀
Biri şunu kaçırsın fhjk
Dedikodum çıkar 😬
En sevdiğim 😅
kaçamağım genelde alkolle oluyor geceleri ama
bu sıralar oda yok:)
Kolay bir soru.. oldu tabi ki :D
Ne oldu işte onu soruyoruz😂
Genelde geceleri avlanırım