+1 yılSorunun kaynağını gidermeye çalışmıyorsa tabii ki. Aynısını bende de olabilir ama ben gidip tedavi olurum aynisini esimden de beklerim. Bir de cinsel sorunlar yokken tatmin etmeyen bencil eşler var. O daha da büyük bir sorun. Bencil kendini düşünen birisiyle zor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn büyük korkularımdan birini sormuşsun. 31 yaşındayım ve hiçbir sevgilim/partnerim vs olmadı ki buna eskortlar da dahil. Cinselliğin c'sini bile yapmadım, zina büyük günahtır diye. Ve bu bende biraz korkuya dönüştü. Bu sorunun benzerini daha önce sormuştum ve çok az kişi cevap vermişti. Neyse ki şimdi bazı hanımlar boşamam demiş. İnşallah onlardan birine denk gelirim evliliğimde.
46 Yorumla
Soran+1 yılBunu bu şekilde evleneceğin hanımla konuşmalısın.
Cevap sahibi+1 yılKarşı cinsle pek konuşamıyorum. Yani kız tavlama konusunda çok beceriksizim. Böyle giderse evde kalacam 🤔🤔😭😭
Soran+1 yılŞahsen böyle bi evlilik yaşamaktansa evde kalmayı tercih ederdim. Çok arıyorum özlüyorum bekar halimi.
Cevap sahibi+1 yılBöyle bir evlilik derken? Cinsel ihtiyaçlarınızın tam olarak karşılanmadığı bir evlilik mi?
Soran+1 yılCinsel tatminsizlik sadece küçük bi ayrıntı benim için. Daha büyük sorunlarım var benim.
Cevap sahibi+1 yılUmarım sorunlarınız en kısa sürede çözülür.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani erkeklerde bu durum pek olmaz. Anca isteksizlik vardır kadın çokca itiraz ediyordur. Bir de ten uyunsuzluğu varsa sevişmek eziyet gibi oluyor biraz. Bir kere başıma geldi. İtiraz etmeler çok uzun süre olursa belki sinir edebilir ama boşanmam ama başka sebepler de vardır üstüne tuz biber olur o zaman boşanırım belki.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. düzelmesi için konuşurum çabalarım. çözebilecek sorunlar var ise çözerim. ama kendi istemiyorsa o zaman boşanırım. ömrümü onun saçmalığı için çürütemem.
evlilik cinsel tabanlı bir kurumdur. cinsel mutluluk eşit haktır eşler eşit mutlu olmalıdır. bu yoksa boşanmak caizdir.47 Yorumla
Soran+1 yılAdam haklı ki
Soran+1 yıl@builder rica ederim 🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSadece seks yüzünden boşalmamı düzeltmek için elimden geleni yapabilirim
10 Yorumla
+1 yılevlilikte cinsellik önemli bir ayak
dolayısıyla cinsel anlamda yetersiz ola bir insanla evli kalmak olası bir seçim olmayabilir
eskiden bu konu olmasa bile sırf el alem ne der diye boşanmayan insanlar vardı ama şu anda bu konu yüzünden boşanan insan çok10 Yorumla
+1 yılEvlilik cinsellik değil sadece bil istedim boşanmam evleneceğim adamı sadece kişisel zevkim için değil hayatım boyunca benimle bir çok konuda beraber olacağı için seçerim.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çocuklar olmasa 100 kere boşanmıştım
ne yaptıysam olmadı. En son şunu söyledim biraz da olsa toparladı ama yine de yeterli değil hala
şunu söylemdim.
ben daha çok sevişeceğim. Gönül ister ki senle olsun
10 Yorumla
+1 yılEvet boşanirim karşılıklı şekilde karşılanması gerekir
61 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik öyle bir şey değildir. Aile, sadece fantezilerin rahatça, baskı altında kalmadan gerçekleştirilebileceği bir kurum değildir. Aksini düşünen varsa bir zahmet hiç evlenmesin, kendisini tatmin eden kişilerle hayatını yaşamaya devam etsin...
01 Yorumla
Soran+1 yılTabiki değildir. Ama cinsel uyumsuzluk eşler arasındaki her konuya yansıyo bi şekilde. Doğrudan değilse bile dolaylı yoldan sorun teşkil ediyo, altını oyuyo evliliğin.
Bunun için eş mi boşanılır bacım? Elbet bir çaresi bulunur.
12 Yorumla
Soran+1 yılSoruyorum bacım merak.
- +1 yıl
E tamam o zaman :D
hayır. tatmin ettirecek hale getiririm zaten.
erkek olarak söylüyorum kadın olsam boşanırım
00 Yorumlabunun için caba sarfetmiyorsa boşanırım tabi, evliliğin yüzde sekseni cinsellikdir. boşanmıyorsada mecburen dışarda ararım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBirincisi seks birinci sırada olmamalı ikincisi konuşarak çözüm bulunmalıdır
04 Yorumla
Soran+1 yılKonuşulamaz bi konuysa eğer bu?
- +1 yıl
Öyle bir şey yok konuşulamaz diye bu bahane olur sadece yardım alabilirsiniz bu konuda işte kendini bildikten sonra sorun yokda kendini bilmezsen o zaman kötü
Soran+1 yılYardım alıyorum ben ama tek taraflı bi işe yaramıyo.
- +1 yıl
Öyle bir şey zaten olamaz ikiniz birlikte alacaksınız yardımı o zaman işe yarayacak
Evlendiğim kişiyle sadece seks için evlenmediğime göre sadece seks yüzünden de boşanmam.
10 Yorumlaaaa eder eder niye boşanacaksın sabret biraz
028 Yorumla
Soran+1 yılNe zaman eder tahmini?
Soran+1 yıl5 yıllık evliyiz.
Soran+1 yılTatmin olamamam.
Soran+1 yılHiç olmadım kendim hallettim hep.
Soran+1 yılSen evli misin?
Soran+1 yılUmarım aynı sorunları yaşamazsın dicektim🙏iyi bi insansın.
Soran+1 yıl🤦♀️🤣
Soran+1 yılZor bizim o iş.
Soran+1 yılMesela senin ilgilendiğin kadar ilgilenmez önemsemez yok sayar bunu.
Soran+1 yılYorulmuşumdur belki. Yontmaya çalışmaktan. Lqf işitmekten. Beğenmiyosan kapı orada demesinden.
Soran+1 yılFazlası var eksiği yok emin olabilirsin.
Soran+1 yılVar
Soran+1 yılTamam 😆
Soran+1 yılÇıkmadık candan diyosun yani.
+1 yılHayır ilk önce tedavi tedavi sunuç vermiyorsa o zaman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsam onu boşanmam ama onunla ilişkiye fazla girmem ya da hiç girmem
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 645 cevap paylaştı. böyle çocuk oyuncağı gibi olmamalı. Bir yolunu bulmaya çalışırız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılolaya detay bakmak lazım sebep sonuç ilişkisi çok önemli
00 Yorumla
+1 yılBence boşanmak tek yol olmamalı. Çocuk varsa birde..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Cinsellik için evlilik olmaz eğer bunun için evleniyorsanız evlenmeyin kısa süreli aşklara yönelin.
00 YorumlaÖnemli benim için ama çok seviyorsam hayır boşanmam zaten olmasa da olur benim için cinsellik.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVajinal orgazm diye bir şey yok klitorisi okşayarak orgazm olunur zannetme ki eşim yetersiz diye her kadın aynı.
Kaç dk sürüyor içinde kalması?010 Yorumla- +1 yıl
sende durumlar nasıl
Cevap sahibi+1 yılErken boşalma olmamalı en azından 15 20 dk içinde kalmalı içimdeyken okşayarak orgazm oluyorum
Soran+1 yılMax 10 dk
Cevap sahibi+1 yılSenin yine iyimiş benimki 2 dk sürüyor sürmüyor bile. Epimedyumlu macun alıyo ozaman iyi yapıo al sende eşine aktardan bak fişek gibi olucak
Soran+1 yılYemez öyle şeyler
Cevap sahibi+1 yılO zaman boşanman lazım yeni vurucu bulman lazım
Soran+1 yıl🤣🤣Yaa güldürdün beni
Cevap sahibi+1 yılEşini seviyor musun?
Soran+1 yılHayır ama saygı duyuyorum
Cevap sahibi+1 yılOzaman dürüstçe konuş onunla kendine degişik iç çamaşırları al adamı kudurt bak nasıl seviyor
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılher şey seks değil ama sorun asiriysa boşanmaya gider. Gitmezse zaten aldatmaya gider
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir yolunu bulmak lazim yaa doktora tedavi vs butun evliliginiz mutlulugunuz sirf yatak odasindaki cinsellikle bitmemeli yani yazik gunahtir yaa deger mi evliliginden olmak bu yuzden…
00 YorumlaBoşanma sebebi evet. Arkadaşım aile danışmanı ve bu yüzden boşanan ailelerin olduğunu söylüyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Erkekler boşanır, kadınlar güvenecek omuz bulduysa bosanmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik evliligin tam merkesinde bence. Kadinlar kesinlikle tatmin olmak ister ama boşanir mi onu bilemiyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
Okuduğum en mantıklı yorum
Cevap sahibi+1 yıl@hkn_cokolota tesekkurler
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilikte cinsel uyumsuzluk berbat bir durum. Direkt boşanma sebebi.
12 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmak evlenmekten daha zor.
Cevap sahibi+1 yılEvet, öyle tabii ama boşandıktan sonra problem yaşanmayacaksa cesur olup boşanma kararı almalı insan. Boşanmayı zorlaştıran da kişinin kendisi.
Gizli Üye(18-24)+1 yılTüm tıbbı olan veya olmayan deneme ve uğraşlara rağmen sorun çözülmüyorsa ve kronik hale geldiyse, boşanırım.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılher şey seks değilde neticede evlilikte şart ondan sonra gözler dışarı kayıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılYani
Cevap sahibi+1 yılo durumdamısın?
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani geçici bir durumsa aşabilirsek hayır. Ama aşamazsak sıkıntı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır herseyi yaparım onunla ama yine bosanmam. Farklı fanteziler uretirim yine bosanmam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu sorunu ben yaşıyorum ama çocuğumuz olduğu için boşanmak istemiyorum 🤦♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır. Eğer anlaşıyorsak boşanmam. Evliyim çünkü ve tatmin etmiyor beni
010 Yorumla- +1 yıl
Meraktan soruyorum tatmin etmediği için ne yapıyorsun? Aldatmayı düşündün mü?
Cevap sahibi+1 yıl@onlyteenage düşünmedim desem yalan söylerim. Video izlerim veya hayal kurup elle yaparım
- +1 yıl
Peki bu zaman da böyle erkek çok zor bulunduğu için soruyorum. Eşin sana ne yaptı da seni kendine böyle bağladı? Yoksa sadece aile ve çevre baskısı, çocuğun ortada kalması gibi sebeplerden mi ilişkini devam ettiriyorsun?
Cevap sahibi+1 yıl@onlyteenage yo hayır baskı falan değil. Kafa yapımız uyuyor. Eğlenmeyi seviyoruz birlikte. E daha ne olsun. Ama yatakta aşırı kötü. Aldatmak istedim ama duygusal olarak değil tabi
- +1 yıl
Ben bu zaman da sevgililiği cinsellik sanan, cinsellikle bağdaştıran ve o olmadığı için sevgililiği bile idame ettirmeyenlerle karşılaşıyorum hep. Yani bence sevgiliyken cinsellik olmazsa da olur çünkü o insanın hayatında kalıcı olduğunu bilmiyorsun ama evlilikte öyle değil o insan hep seninle bu sebepten evlilikte cinsel birliktelik çk önemli. Dinen kadının bu konu da erkeği boşaması hak bilinmiş ve sırf boşandığı zaman kusrun kendisinde olduğu düşünülmesin diye bu durumu dile getirme hakkı tanınmış.
Cevap sahibi+1 yıl@onlyteenage sevgililik anlaşma dönemidir. Cinsellik sevgililik için çok erken bir aşama. Önce fikirlerin uyuşacak. Ama dediğin gibi evlilikte cinsellik şart. Cinsellik olmayan evlilikte hep bir kopukluk oluyor. Bir şekilde doymak istiyor insan.
- +1 yıl
Aynen ama bu zaman da dediğin gibi bir sevgililik bulmak zor. Hayatıma insan almak benim için daha çok zor.😒
- +1 yıl
Bu sebepten acaba eşin acaba nasıl bir karakter de sen onu bırakamıyorsun merak ettim ayrıca biliyorum evet bunun senin karakterinle de alakalı olduğunu
Cevap sahibi+1 yıl@onlyteenage t#kp ettim şimdi seni anlatayım durumu
- +1 yıl
Tamam teşekkürler😊
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler zevk alır ve boşalır. Kadın boşalmıyorsa tem uyumunda sorun vardır boşanmaya uygunsa boşanmalı
00 Yorumla
+1 yılBenim icin çok önemli degil tatmin olmak o olsun yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanmadan tatmin edecek biri ile dostluk yaşarım my name is f*ck
00 Yorumla
+1 yıl26cm e tatmin olmayacak kadın olmadığından böyle bir sorunum olmaz😎
00 Yorumla
+1 yılKonuşarak halledilecek bi şey bu ya da seks terapistleriyle çözülecek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Keşke buna evlenmeden önce karar verilse
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden cinselliğin c sini alsak ağzımıza yollu oluruz!
+1 yılYa aldatıcan ya boşanıcan iki seçenek..
04 Yorumla
Soran+1 yılİkisini de yapamıyosam?
- +1 yıl
İkisinide yapamıyorsan niye soruyorsun 😀 mastürbasyon yaparsın bol bol
Soran+1 yılÖff güldürdün beni😆
- +1 yıl
😇
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak yerine boşanmak doğru seçim.
10 Yorumla Evet kendisi yeniliklere açık değilse
115 YorumlaBoşanılmasi daha temiz olur aldarmaktansa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Yok canım, daha neler.
00 Yorumla
+1 yılher şey cinsellikten ibaret değil. Boşamam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bosanmam baskasi ile olurum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Boşanma sebebi ucuz bahane
00 Yorumla
+1 yılTatmini bırak seks yapamiyiruz çocuk olmasa olurdu
00 Yorumla
+1 yılRuhunuda tatmin etmiyorsa o zaman yol ayrımı olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. Olmazzzzz ya bı yolu var dir
00 Yorumla
+1 yılDuygusal anlamda ilgisi alakası yoksa evet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHer şey cinsellik değildir
00 Yorumla Çare ararım hemen boşanmak nedir ya
00 Yorumla
+1 yılboşanmam çaresine bakarız
00 Yorumla
+1 yılTatmin olmuyorsa kolumuzu sokariz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBilemiyorum zor bir soru
20 Yorumla
+1 yılHayır seviyorsam her türlü tatmin olurum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılher şey seks değil sonuçta
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır boşanma sebebi olmamalı böyle bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik önemli ama her şey demek değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmaz yani o kadar basitmi?
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat