Cinsel Yaşam Niye sabahları libido olduğundan daha çok artar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 cidden her gün oluyo bu xhsknsdb Niye sabahları libido olduğundan daha çok artar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Hormonlardan 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sabah dinlenmiş uyanıyoruz oda dinlenmiş halde katılamıyorum illaki istiyor 0 0 Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bende uykusuzluk zamanı. Gerçi herkeste öyle. Gece azıyor millet 0 0 Yorumla
ExtraBigCockk Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Benim hem sabah uyanınca hem gece uykuya dalmadan önce. Böyle dimdik 0 0 Yorumla
melik576 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Alışkanlık ya da pskolojik bende de oluyo kalkamıyom 1 saat yataktann 0 0 Yorumla
SeyyahFb34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Gece vucud dinleniyor ve enerji açığa çıkıyor 0 0 Yorumla
Fısıldayankız1 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Libido basa beladır yov 5 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Tarıkblack Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Ben de oluyor sanki kırılacak gibi taş gibi kalkık kalkık geziyorum sabahları 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İşin zor cjjsmwnd Yorumla Tarıkblack +1 yıl İşeyince de geçmiyor belli bi süre yarım saat bi saat o an keşke yatakta bi hatun olsa diyorum sevişmeye gerek yok direk pompalamaya hazır 😂 Yorumla Soran +1 yıl Abooo ncjenend Yorumla
Srkn5592 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Beyin boş ve rahat olduğundan vücutta uyarıcılara karşı hassas oluyor ☺️ sonrası malum zaten ☺️ 0 1 Yorumla Srkn5592 +1 yıl Hergün olması da farklı yeni mi keşfediyorsun kendini 🙈 nasıl geçiyor daha doğrusu geçiyor mu? 😅 Yorumla
badboy_master Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Enerjini topluyorsun ondan 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anladimm Yorumla
Trabzonalfabull Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 84% +1 yıl Genç dişiler fena asdggjjj 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nsnsbxbsnw Yorumla Trabzonalfabull +1 yıl Ne güzel iletişim kuruyoruz, Türk Dil Kurumu ağzımıza kürekle vursa haklı😅 Yorumla Soran +1 yıl o random ya güldüm orada ondan jskwns Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hala artmış durumda mı bebeğim 0 0 Yorumla
ConnorKenwayy Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hormon, birikmişlik ve birtakım etkenler. 0 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Her sabah yaşadığım bir durum libido göklerde 🥵 0 3 Yorumla hhangoverr +1 yıl Heyy Yorumla Soran +1 yıl Efendim Yorumla hhangoverr +1 yıl Mesaj atabilir misin bana? Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı. Gece tüm enerji oraya toplanıyor bence ehrhdhd 0 0 Yorumla
Hyperxxx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Vucut dinleniyo ve enerji bsıyo 0 0 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl ah o libidolarrr. pipetle içesim var 0 0 Yorumla
Riwa98 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl çok zorluyormu senide 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Yes Yorumla Riwa98 +1 yıl nasıl baş ediyom Yorumla Soran +1 yıl Edemiyom Yorumla Riwa98 +1 yıl aybı bende öyle artık geriliyorım ve çok kötü bihis Yorumla Soran +1 yıl evett Yorumla Riwa98 +1 yıl oruç tutum o bile kesmiyor. doktora gidecem Yorumla Soran +1 yıl Git git Yorumla Riwa98 +1 yıl kaç yaşındasın srn Yorumla Soran +1 yıl 18 sen Yorumla Riwa98 +1 yıl 22 Yorumla Soran +1 yıl Yazarım Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Hormon seviyesi en yüksek sabahları olur. 0 0 Yorumla
HeyNikiNiki Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Cidden her oluyo 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Abi Pp çok yakışıklıymis Yorumla HeyNikiNiki +1 yıl Sende öyle Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler de ben erkek değilim yakışıklı olayım jdksks Yorumla HeyNikiNiki +1 yıl Güzelsin demeliydim tüh Yorumla Soran +1 yıl Eyvallah yinede Yorumla HeyNikiNiki +1 yıl Ne demek rica ederim. Yorumla
srtcbrk Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 463 cevap paylaştı. Şu an peki 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Ah bir bilsem 0 0 Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Partner lazım🥵 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. İnsan doğası normal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Hormonlardan
Sabah dinlenmiş uyanıyoruz oda dinlenmiş halde katılamıyorum illaki istiyor
Bende uykusuzluk zamanı. Gerçi herkeste öyle. Gece azıyor millet
Benim hem sabah uyanınca hem gece uykuya dalmadan önce. Böyle dimdik
Alışkanlık ya da pskolojik bende de oluyo kalkamıyom 1 saat yataktann
Gece vucud dinleniyor ve enerji açığa çıkıyor
Libido basa beladır yov
Evet
Ben de oluyor sanki kırılacak gibi taş gibi kalkık kalkık geziyorum sabahları
İşin zor cjjsmwnd
İşeyince de geçmiyor belli bi süre yarım saat bi saat o an keşke yatakta bi hatun olsa diyorum sevişmeye gerek yok direk pompalamaya hazır 😂
Abooo ncjenend
Beyin boş ve rahat olduğundan vücutta uyarıcılara karşı hassas oluyor ☺️ sonrası malum zaten ☺️
Hergün olması da farklı yeni mi keşfediyorsun kendini 🙈 nasıl geçiyor daha doğrusu geçiyor mu? 😅
Enerjini topluyorsun ondan
Anladimm
Genç dişiler fena asdggjjj
Nsnsbxbsnw
Ne güzel iletişim kuruyoruz, Türk Dil Kurumu ağzımıza kürekle vursa haklı😅
o random ya güldüm orada ondan jskwns
Hala artmış durumda mı bebeğim
Hormon, birikmişlik ve birtakım etkenler.
Her sabah yaşadığım bir durum libido göklerde 🥵
Heyy
Efendim
Mesaj atabilir misin bana?
Gece tüm enerji oraya toplanıyor bence ehrhdhd
Vucut dinleniyo ve enerji bsıyo
ah o libidolarrr. pipetle içesim var
Islak mısın şu anda
çok zorluyormu senide
Yes
nasıl baş ediyom
Edemiyom
aybı bende öyle artık geriliyorım ve çok kötü bi
his
evett
oruç tutum o bile kesmiyor. doktora gidecem
Git git
kaç yaşındasın srn
18 sen
22
Yazarım
Hormon seviyesi en yüksek sabahları olur.
Cidden her oluyo
Abi Pp çok yakışıklıymis
Sende öyle
Teşekkürler de ben erkek değilim yakışıklı olayım jdksks
Güzelsin demeliydim tüh
Eyvallah yinede
Ne demek rica ederim.
Aynen
Gece bence daha cok
Şu an peki
Ah bir bilsem
Rahatlaaa 😅