Beni cok uyardı bana baglanma dedi gelecegimiz yok dedi ben seviyorum dedim ama o benim duygum yok dedi simdi en ufak soguk davranısında acı cekiyorum napıcqm
Cinsellik yaşadığım bir erkeğe çok bağlandım, nasıl geçer?
Baştan söylemiş sana bak. Seninle seks için birlikteyim diye ki sende bunu göz göre göre kabul etmişsin. Senin ona karşı hislerin varmış ki kabul etmişsin tamam olmayalım ama seks de birlikte oluyoruz düşüncesiyle ilerlemişsin. Adam da seks dışında seninle ilgilenmediği içinde duygularından dolayı acı çekiyorsun. Bence kendine yazık etme! Bir daha görüşme seks de yapma o adamla, zamanla düzelirsin ama acın epey sürer. Seni seven varsa onu al hayatına şans ver. Eğer iyi anlaşırsanız zaten o adamı unutursun. Büyük ihtimalle ilerde yine seks yaparsın ama bu sefer seninle aynı hisleri hisseden biriyle yapmış olursun.
Durumuna üzüldüm Siz Fıtrat olarak sahiplenilme fiyatı için de olduğunuzdan dolayı yaşadığınız cinsellik ile birlikte ona aitim istedim ve bu sevgiyi Tabii ki getirdi İşte bu yüzden bu tarz ilişkilere girmemek gereksiz yıkılmayın Siz üzülmeyin siz zorda kalmayın diye ümidim çabuk atlatacak olmandan yanadır Geçmiş olsun Bir de kendi vicdanını rahatlatmak için Bana bağlanma demiş Bana bağlanma diyeceğine böyle ince böyle hassas bir kızcağıza dokunmamayı neden tercih etmedi
Acı çekmeye devam edeceksin. Çünkü Perşembenin gelişi Çarşambadan belliymiş, sana duygusu olmadığını, geleceğinizin olamayacağını ve bağlanmamanı söylemiş.
O soğuk davranmaya devam edecek, bu zamanla artacak, bir süre sonra tamamen bitecek, sen epey acı çekeceksin. Sonra zaman geçtikçe acı yavaş yavaş azalmaya başlayacak, unutmayacaksın tecrübesi kalacak.
Fakat belki de daha fazla seveceğin birisi olacak ve onunla mutlu olacaksın, hayat bu bekleyip göreceksin...
Baglanma demekle olmuyor o iş hayatından cıkıp uzaklastiracaksin kadini. Istemem yan cebime koy yapmis sana. Gecmis olsun kendini bulmadan vazgecemezsin.