AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
@merakettimmiste
Kegel egzersizi eğitimi veren yoga eğitmeni bir arkadaşım olmuştu. Onunda böyle bir deneyimi yoktu. Yani bu durumun kegel egzersizleri, vajinal kasların kontrolüyle alakası yok
düşünceni sordum mu da ismimi etiket yapıp yorum yapıyorsun ! banane arkadaşının düşüncesinden
@merakettimmişte saçma sapan bilgi verdiğin için etiketledim. Uydurma
git araştır sana göre saçma sapan olabilir yoga eğitmeni dedi diye doğru mu oluyor öff yazma!
@merakettimmişte kaybol yalancı
p*rno dışında görürsem nasıl olabildigini sorarım. Ama o kadar partnerim oldu hiç böyle bir şey görmedim. Ancak penisimi islatacak kadar boşalıyorlar :)
Penisini ıslatan şey vajinanın kendi suyu boşalma değil ya da fışkırtma
Hayır canim. Boşalma sıvısı , beyazımsı oluyor genelde. Fışkırtma zaten görmedim o yüzden diyemem. Gerçekte görmeyi , izlemeyi isterim abartıdan uzak şekilde. O zaman inanırdım beki.
Amatör por... Nalara bakabilirsin abartısı az olur
Hergun izliyorum orada da görmedim. Varsa öyle bir video link atabilirsen memnun olurum.
Squirting deniyor yanlıs yazmış olabilirim ama bunu yaz çıkar
Hep içerik üreticileri çıkıyor. Dediğim gibi doğal olanini gornedim. Sen bende doğal olarak oluyor diyorsan , ders niteliğinde Çek gönder :p
Boşuna uğraşma
Uğraşmıyorum. İkna etmek gibi bir çabam yok ki , öylesine söyledim. Çünkü gerçekliğine inanmak zor geliyor.
Squirting hakkında p*rno oyuncu ve yönetmenlerin birçok röportajı vardır okuyabilirsiniz.
İdrar yoluna su doldurulmasindan tutun da ilaç kullanımına kadar her bok var.
Dudaklarımda böyle bir final hayali kuruyorum. Çok mu şey istiyorum yoksa? Ama bunu yapabilen kadın çok nadir bulunuyor. 😊
Nadir değil o kadar
Denk gelemedim o zaman..
Aklıma 3 aptal filminde "idrar atımı" repliği geldi 🤣
O sıvı tamamen idrardan oluşmuyor ki
kadın orgazmı erkeğin orgazmının 5 katıdıır herhalde. daha büyük ve daha hazzvericidir.
Fışkırtma orgasım esnasında öncesinde ya da sonrasında olabilir orgasımı dışlamaz lakin orgasm olurken olmayabilir yani orgasıma bağlaman çok diğru olmamış
yani haklısın. ama genelde orgazm sırasında yaygın olduğu için söyledim. orgazm öncesi olması da muhtemel.
Yaygınlığı diye bir şey yok bu konuyla ilgili zaten çok az araştırma yapılmış bünyeye ya da uyarılmaya göre değişir
yaygın dediğim yani toplum arasıında boşalırken squirting olması bilgisi yaygın. fikrimi doğru aktaramadım afedersin
Her kadında olmuyor hatta çok azında oluyor diye biliyorum
2017 deki bir çalışmaya göre yüzde 10 ila 50 küsür kadında görülüyormuş
Ha baya varmış demekki
Ortalama her iki kadından biri ya da üç kadından biri gibi bir şey
Squirt: kadının zevkten idrar kaçırıp fışkırması orgazm hali
Her kızda olmaz o alınan hazzını sonucunda ortaya çıkan sıvı
squirt yani , herkesin yaşayamadığı şu şey
Öyle olduğunu söylüyorlar üreterdeki bir bezden kaynqklıymış galiba bazısında küçük ya da hiç olmadığı için olmuyormuş galiba
kegel egzersizlerini biliyor musun? kaslarını yönetmeyi/ yönetebilmeyi yani işte bunu öğrendiğin gün öğrendin demek bi araştır
Evet biliyorum bu egzersizler idrar kaçırma sorununu da önleyen egzersizler olarak biliyorum
komple vajinanda ki kasları kontrol etmek demek evet üretra kısmını da kanalları da seks anında ki giriş kısımları da iç kısımları da
Evet faydalı şeyler ara ara böyle araştırmapar yapmak güzel oluyor
araştırmak güzeldir ama araştırdığın faydalı bilgileri hayatına yamala yani uygula :)
Uygulamak için öğreniyorum kesinlikle önemli bunla
Sahi ne kadar gerçek o
Gerçek fakat herkeste olmuyor diye biliyorum
Ben onu çiş diye biliyorum
Çiş değil idrardaki maddeleri de kapsıyor ama ek olarak erkek boşalmasına benzer şeyler de var içinde zaten rengi şeffaf ve idrar gibi kumaşta sarı renk bırakmaz
Herkeste olan bisy değil
Evet ben de araştırırken böyle buldum ama hakkında yapılan çalışma maalesef az
Aynen öyle az sonuç elde ediliyo çünkü 1000 kişide 10 kadın yaşıyormuş bu olayı
Ben bir çalışma gördüm bir adam yüzde on ila elli küsür bulmuş bu oranı benim bu konuyla ilgili düşüncem yapabilen kadınlar yapabildiğini bilmediği için çalışmalarda az çıkıyor olması çünkü piskolojik olarak fışkırınca her yer şu içinde kalacak partnerim işediğimi düşünür mü yatağı batırmayayım gibi düşüncelerle kadınların tam rahatlayamadığını düşünüyorum
Sanmiyorm öyle olacağını cunki daha önce öyle bir zevki yaşamadigi için ne olduğunu bilmediği için kasıyoruz genelde
Şöyle diyeyim ben normalde kendi başıma yapıyorum ama partnerle olmuyordu biraz alkol endişelerimi gidermekte yardımcı oldu kendimi kinden bile daha iyi oldu partnerle
Orası öyle tabiki mastürbasyon gibi değil ama fışkırırarak orgazm olmak bambaşka bisy o duygu çok farklı
Henüz denk gelmei ama isterdim görmeyi.
O işeme oluyor zevkten olan bir şey
İşeme değil ilişki esnasında idrar kaçırma zevkle ilgili bir şey değil bir problemdir fışkırtmaysa üre kreatin glikoz gibi idrar içindeki maddeleri ve erkek boşalmasına benzer maddeleri içeriyor
Yaşadın nerden biliyon
Herkeste olmuyor diye biliyorum
Ben de öyle araştırdım şu an adını unuttuğum bir bezden kaynaklıymış bazısında kücük ya da hiç olmamasından kaynaklıymış galiba
Ya yanlış anlamayın da sizde oluyorsa nasıl bir his?
İşiyormuşsun gibi değil de sanki orada birikmiş bir şey var ve onu atarken rahatlıyormuşsun gibi
Peki bu tatmin edici mi yoksa normal rahatlama mı?
Saçmalık
Yalan
Tamamen kandirmaca
Araştırıp yaz tamamen kadırmaca değil bende oluyor
Yalan
Yanlış
Kazık
Sen den iyi biliyorum merak etme
Kardeşim vajinası olan benim benden daha mı iyi bileceksin
Yaw git isine be
Biliyorum tabi. Sallama hadi uza
Yaşıyorum