Cinsel Yaşam Erkekler vajina tadını neden seviyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Çok garip değil mi ya özel organın sonuçta Erkekler vajina tadını neden seviyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Karşı cinse ilgi duyuyoruz cinsel çekim, arzular, şehvet ve tutkudan dolayı ve kokusu güzelse bakımlı bir vajinaya her erkek oral yapmak ister diye düşünüyorum senin penise olan ilginle ayni nedenden aslinda 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Sevdiği tamamen senin hüsnükuruntun, gerçeği yansıtmıyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilimden dedim erkek yani Yorumla Oluştur +1 yıl Sevgilin erkeklerin temsilcisi değil, o seviyor diye tüm erkekler seviyor gibi bir sonuç çıkmaz Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
İnfinity95 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 84% +1 yıl Sen organını sevdiğini değil tadını sevdiklerini söyledin. Ikisini karistirma 0 0 Yorumla
Murat87 Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Vajinanın tadınfa bişey yok. Kadınına ait özel bir alan olmasi ve onun keyif alması bizi de mutlu eder. Hepsi bu. 0 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tadından ziyade partnerine zevk verdiğini görmek bence keyif veriyor 0 0 Yorumla
TurinTurambar01 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Ya sevilecek bişeysi yok o an cinsel dürtüler içinde bok bile yesen farketmezsin. 0 0 Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tadı, kokusu afrodizyak etkisi yaratıyor. Daha çok isteklendiriyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben seviyorumm kokusu bi harika yalamak daha bi guzel 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim de öyle İzin vermiyorum bari külodun üstünden yalasam yeter diye yalvarıyor.Bir kere izin verdim daha isteyip duruyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Demekki guzel kokuyorr ben sevgilimin camasirlarini aliyorum resmen yalatmadigindaa Yorumla Soran +1 yıl Yani bilemiyorum ama erkek olduğundan dolayı güzel geliyordur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Harika ya anlatamam cok zevkli senin hosuna gidiyomu peki koklamasi Yorumla Soran +1 yıl Ya ben çok huylaniyorum Mesela iştahlan yiyince degisik oluyorum veBir iki kez izin verdim birakamadi daha da istiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kilodunu verr arada bagimlilik yapmiss Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cinsellik yasiyomusunuz Yorumla Soran +1 yıl Evet yasiyoruz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Himm guzell biz fantezili yapiyoruz arada 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Degisikk kokularda denemk istiyo insan arada Yorumla
Mesafeler35 Takip Et Xper 3 Yaş: 45 +1 yıl ekşi ve tuzlu ama lezetlı bozaya benetıyorum ben tadını 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl A. M suuyu sifadir ondan 4 4 Yorumla zibidygonzales +1 yıl olsa da içsek Yorumla Soran +1 yıl 🤦🏻♀️😹 Yorumla dogukan0742 +1 yıl Bardak bardak içecen Yorumla havacoksicakkk +1 yıl İçirsene Yorumla
DelliDivvane Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı. tad degil verdigi hazzi seviyorum 0 0 Yorumla
lerner Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. nerden anladın:) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Neden acaba? 2 11 Yorumla Soran +1 yıl Neden acaba? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen neden penis yalamayı seviyorsan knk Yorumla Soran +1 yıl Ben normal seviyorum Sevgilim çıldırıyor resmen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vajina daha güzel kokuyor normal yani Yorumla Soran +1 yıl Ya spermin kokusu daha ağır ve biraz kötü haksız mıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haklısın Yorumla dogukan0742 +1 yıl Çok zevklisiniz kızlar valla Yorumla Soran +1 yıl @dogukan0742 neden Yorumla dogukan0742 +1 yıl Saksoda nirvanadasınız anladığım kadarıyla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @dogukan0742 evet nirvanayız 🤣 Yorumla dogukan0742 +1 yıl Sizin gibi birini tanıyamadım gitti Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Karşı cinse ilgi duyuyoruz cinsel çekim, arzular, şehvet ve tutkudan dolayı ve kokusu güzelse bakımlı bir vajinaya her erkek oral yapmak ister diye düşünüyorum senin penise olan ilginle ayni nedenden aslinda
Sevdiği tamamen senin hüsnükuruntun, gerçeği yansıtmıyor
Sevgilimden dedim erkek yani
Sevgilin erkeklerin temsilcisi değil, o seviyor diye tüm erkekler seviyor gibi bir sonuç çıkmaz
Tamam
Sen organını sevdiğini değil tadını sevdiklerini söyledin. Ikisini karistirma
Vajinanın tadınfa bişey yok. Kadınına ait özel bir alan olmasi ve onun keyif alması bizi de mutlu eder. Hepsi bu.
Tadından ziyade partnerine zevk verdiğini görmek bence keyif veriyor
Ya sevilecek bişeysi yok o an cinsel dürtüler içinde bok bile yesen farketmezsin.
Tadı, kokusu afrodizyak etkisi yaratıyor. Daha çok isteklendiriyor
Ben seviyorumm kokusu bi harika yalamak daha bi guzel
Sevgilim de öyle
İzin vermiyorum bari külodun üstünden yalasam yeter diye yalvarıyor.
Bir kere izin verdim daha isteyip duruyor
Demekki guzel kokuyorr ben sevgilimin camasirlarini aliyorum resmen yalatmadigindaa
Yani bilemiyorum ama erkek olduğundan dolayı güzel geliyordur
Harika ya anlatamam cok zevkli senin hosuna gidiyomu peki koklamasi
Ya ben çok huylaniyorum
Mesela iştahlan yiyince degisik oluyorum ve
Bir iki kez izin verdim birakamadi daha da istiyor
Kilodunu verr arada bagimlilik yapmiss
Cinsellik yasiyomusunuz
Evet yasiyoruz
Himm guzell biz fantezili yapiyoruz arada 🙂
Degisikk kokularda denemk istiyo insan arada
ekşi ve tuzlu ama lezetlı bozaya benetıyorum ben tadını
A. M suuyu sifadir ondan
olsa da içsek
🤦🏻♀️😹
Bardak bardak içecen
İçirsene
biz de penis tadını seviyoruz
tad degil verdigi hazzi seviyorum
Çilekli ondan
Kizlar penis nie seviyosa o yüzden
nerden anladın:)
Ben şahsen yemedim 😄
Oyle mi ediyormusum, hic haberim yok valla…
Özel olduğu için seviyolardır muhtemelen
Neden acaba?
Neden acaba?
Sen neden penis yalamayı seviyorsan knk
Ben normal seviyorum
Sevgilim çıldırıyor resmen
Vajina daha güzel kokuyor normal yani
Ya spermin kokusu daha ağır ve biraz kötü haksız mıyım
Haklısın
Çok zevklisiniz kızlar valla
@dogukan0742 neden
Saksoda nirvanadasınız anladığım kadarıyla