Cinsel Yaşam Nasıl kızlardan hoşlanıyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yatakta, dışarıda görünüşü nasıl olan kızlardan hoşlanıyorsunuz? Nasıl kızlardan hoşlanıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Bilinmeyen563 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 87% +1 yıl Doğal makyajsız kızlar zeki entelektüel güzel kızlardan hoşlanırım saçma sapan takıntıları olmayan bir kızla olmak isterdim ama günümüzdeki kızların saçma sapan takıntıları olduğu için böyle bir kız bulamıcam heralde 0 0 Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Dışarıda açık saçık olmayan, etrafa soğuk duran, Ama yatakta o.. rospu olan, içindeki o.. rospuyu ortaya çıkaran, partnerine sınırsız olan bir hatun. 0 0 Yorumla
Everglow Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Zeki, ne istediğini bilen, dürüst, güvenilir olanlarrdan fkjsd 0 0 Yorumla
Murat87 Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Balık etli , beyaz tenli ve sınırları olmayan bir kadın olmalı. Çorap fetistiyim ben , sürekli ince çorap etek , elbise kombinleri ile giyinmeli :) 0 0 Yorumla
Dude_Time Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Pek fazla seçeneğimiz olduğunu düşünmüyorum böyle bir ortamda 😄 0 0 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kilolu ve balık etli olsun yeter yatakta hiç hareket etmese de olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yatakta uslu olmasını ve aynı zamanda da ateşli istekli olmasını isterim 🔥😍Sen nasılsın peki yatakta 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 😂ben yatakta iyi olduğumu düşünüyorum benimle yatan yataktan çıkmıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ooo diyosun 😍Şu an ben de yaşamak istedim doğrusu 😂🔥 Yorumla Soran +1 yıl Diyorumm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bostaysan eğer tanışmak isterim ne dersin Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl zeki kızlardan ne istediğini bilen ve kendini ifade edebilen ve bakımlı 0 0 Yorumla
meraklihakanenyeni Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl teseeltturlu cok seviyorum. ve mersk etigim seyleri var 0 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Uzun beyaz ve güzel bir yüze sahip olan bakimli olan guzel kokan 0 0 Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl bunun bir tarifi yok o an kimin neyin güzel geleceğini bilemezsin o yüzden erkekler görsele dayalıdır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Taş gibi olacak kum saati formu yüzü ve teni güzel. Kokusu mis daha ne olsun :D 0 0 Yorumla
Sesizz664 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Pembe olmalı 95 beden olmalı kirazları kalçası 105 olmalı bel 55 cm olmalı cilt rengi süt beyaz olmalı 0 0 Yorumla
istanbulluaziz Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Önce konuşmayı bilecek sonra yatakta acıya dayanacak 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Fit fizikli belirgin kum saati gibi 0 0 Yorumla
alicelosangeles Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl yatakta iyi olsun yeterli güzelliğe bakmam pek 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İnsan olsun ii huylu olsun ve zeki olsun 0 0 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Dogal makyajsız kızlardan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Doğal makyajsız kızlar zeki entelektüel güzel kızlardan hoşlanırım saçma sapan takıntıları olmayan bir kızla olmak isterdim ama günümüzdeki kızların saçma sapan takıntıları olduğu için böyle bir kız bulamıcam heralde
Dışarıda açık saçık olmayan, etrafa soğuk duran,
Ama yatakta o.. rospu olan, içindeki o.. rospuyu ortaya çıkaran, partnerine sınırsız olan bir hatun.
Zeki, ne istediğini bilen, dürüst, güvenilir olanlarrdan fkjsd
Balık etli , beyaz tenli ve sınırları olmayan bir kadın olmalı. Çorap fetistiyim ben , sürekli ince çorap etek , elbise kombinleri ile giyinmeli :)
Pek fazla seçeneğimiz olduğunu düşünmüyorum böyle bir ortamda 😄
Kilolu ve balık etli olsun yeter yatakta hiç hareket etmese de olur
Yatakta uslu olmasını ve aynı zamanda da ateşli istekli olmasını isterim 🔥😍
Sen nasılsın peki yatakta
😂ben yatakta iyi olduğumu düşünüyorum benimle yatan yataktan çıkmıyor
Ooo diyosun 😍
Şu an ben de yaşamak istedim doğrusu 😂🔥
Diyorumm
Bostaysan eğer tanışmak isterim ne dersin
zeki kızlardan ne istediğini bilen ve kendini ifade edebilen ve bakımlı
teseeltturlu cok seviyorum. ve mersk etigim seyleri var
Uzun beyaz ve güzel bir yüze sahip olan bakimli olan guzel kokan
bunun bir tarifi yok o an kimin neyin güzel geleceğini bilemezsin o yüzden erkekler görsele dayalıdır
Taş gibi olacak kum saati formu yüzü ve teni güzel. Kokusu mis daha ne olsun :D
Pembe olmalı 95 beden olmalı kirazları kalçası 105 olmalı bel 55 cm olmalı cilt rengi süt beyaz olmalı
Önce konuşmayı bilecek sonra yatakta acıya dayanacak
Fit fizikli belirgin kum saati gibi
yatakta iyi olsun yeterli güzelliğe bakmam pek
İnsan olsun ii huylu olsun ve zeki olsun
Dogal makyajsız kızlardan
Minyon ve kapalı kızlardan
Uzun siyah sac bakimli superdir
Dışarda hanım yatakta * 🤣🤣
Yatakta iyi olsun
ince çorap giyenler çok hoş oluyor