Cinsel Yaşam Hiç utangaç pısırık asosyal birini açtınız mı öyle birini tanıyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Güncellemeler+1 yıl Gub Güncellemeler+1 yıl Gungunde Hiç utangaç pısırık asosyal birini açtınız mı öyle birini tanıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
şimşekmcqueen0 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl bir kadin var hayatimda ilk zamanlar yanima bile oturmazdi evli utangac is yerinde tanistik yavas yavas konustuk su an neler yapiyorohoo 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Yaşı kac Yorumla şimşekmcqueen0 +1 yıl 40falan ilk defa calisiyor Yorumla Soran +1 yıl Şimdi Yorumla şimşekmcqueen0 +1 yıl ne simdu Yorumla Soran +1 yıl Yani xxx oldumi Yorumla şimşekmcqueen0 +1 yıl boş ver Yorumla şimşekmcqueen0 +1 yıl xx ne Yorumla Soran +1 yıl Sebisme Yorumla şimşekmcqueen0 +1 yıl oldu Yorumla şimşekmcqueen0 +1 yıl neden soruyon Yorumla
TurinTurambar01 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Başlarda ürkek, korkak olan ceylanımız ileri seviyelerde " küfür et bana " diye fetişlere giriyordu. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yuy Yorumla
Woman_06 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tanıyorum en yakın arkadaşım değerlim benim yanımda rahat ama tek başına olunca biraz çekiniyor 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yaşı kaç Yorumla Soran +1 yıl Beraber mi oldun Yorumla evindelisi_01 +1 yıl arkadaşıdır o :D Yorumla Woman_06 +1 yıl Abla ne diyorsun kız bu dediğim kişi Arkadaş kardeş kanka hani insnalar arkadaş olurlar ya birbiriyle öyle Yorumla Board-Tennis +1 yıl Ne güzel ya Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl :) evet ben açtım. iş arkadaşımdı. birine de platonik olarak aşıktı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Platonik aşkına ne olfu Yorumla guzelseverim34 +1 yıl Evlendiler :) kısmet açıcı da bir tarafım var Yorumla Soran +1 yıl Hala beraber misin Yorumla guzelseverim34 +1 yıl Yok canım. Düğününde oynadık bitti , sonra görüşelim dedi ama istemedim. küstü Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl evet açtım oohhhoo :) neler neler sonrasında ama ilk başları biraz zor oldu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet eski sevgilim öyleydi ben onu baya açtım şimdi beni geçti djjdndb 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kız mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Açtığım partnerlerim oldu evet sonradan içlerinden dişi kaplan çıkıyor :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kaç yaşında idi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 18 de vardı 26 da o zamanlar Yorumla
OnlinePsikologg Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı. Meslek gereği çok oldu evet. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasil Yorumla OnlinePsikologg +1 yıl Psikoloğum ben. Nasıl yaptığımı soruyorsanız da terapi ile. Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kalpten mi getiricen adamı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kankam ilk başlarda yapmazdı şimdi alıştı bana 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yaşı kaç tu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 23 tü Yorumla Soran +1 yıl Beraber oldunuz mu Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nslki cocuk 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende var bitane knk asiri utangac bira engelli gibi bi ara altina bez bagliyodu m4li acicam. ama az kaldi😀 Yorumla Soran +1 yıl Kaç yaşında Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
bir kadin var hayatimda ilk zamanlar yanima bile oturmazdi evli utangac is yerinde tanistik yavas yavas konustuk su an neler yapiyorohoo
Yaşı kac
40falan ilk defa calisiyor
Şimdi
ne simdu
Yani xxx oldumi
boş ver
xx ne
Sebisme
oldu
neden soruyon
Başlarda ürkek, korkak olan ceylanımız ileri seviyelerde " küfür et bana " diye fetişlere giriyordu.
Yuy
Tanıyorum en yakın arkadaşım değerlim benim yanımda rahat ama tek başına olunca biraz çekiniyor
Yaşı kaç
Beraber mi oldun
arkadaşıdır o :D
Abla ne diyorsun kız bu dediğim kişi Arkadaş kardeş kanka hani insnalar arkadaş olurlar ya birbiriyle öyle
Ne güzel ya
:) evet ben açtım. iş arkadaşımdı. birine de platonik olarak aşıktı
Platonik aşkına ne olfu
Evlendiler :) kısmet açıcı da bir tarafım var
Hala beraber misin
Yok canım. Düğününde oynadık bitti , sonra görüşelim dedi ama istemedim. küstü
evet açtım oohhhoo :) neler neler sonrasında ama ilk başları biraz zor oldu
Evet eski sevgilim öyleydi ben onu baya açtım şimdi beni geçti djjdndb
Kız mi
Evet
Açtığım partnerlerim oldu evet sonradan içlerinden dişi kaplan çıkıyor :D
Kaç yaşında idi
18 de vardı 26 da o zamanlar
Meslek gereği çok oldu evet.
Nasil
Psikoloğum ben. Nasıl yaptığımı soruyorsanız da terapi ile.
Kavak`ın çiçeği olmaz ki
Kalpten mi getiricen adamı
Kankam ilk başlarda yapmazdı şimdi alıştı bana
Yaşı kaç tu
23 tü
Beraber oldunuz mu
Evet ilk sevgilimdi kendisi😂
Sen misin bu
evet bir kaç kişi oldu
Bu benim
Sen öyle mi olduğunu dusunuyorsun
acariz kolay
Nslki cocuk
Bende var bitane knk asiri utangac bira engelli gibi bi ara altina bez bagliyodu m4li acicam. ama az kaldi😀
Kaç yaşında
Kabak çiçeğidir o
Hshshs açmak derken