6 sene öncesinde benden yaşça çok büyük aşık olduğum birisi vardı platoniktim. şu an evlilik yolunda ilerleyen bi ilişkim var. Sevgilimi seviyorum iyi birisi. Ama zihnimde ebedi kalan vazgeçilmez olan o platonik olduğum kişi. Sanki çocukluğumdan yetiskinlige onla geçiş yaptım sanki hayata ciddi manada onunla başladım o yüzden ondan başkasına körü körüne bağlanamıyorum cinsel fiziksel ruhsal duygusal hayalimde hep bi bütün o. Bu durum nereye kadar böyle gider ne dusunursunuz bu konuda?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSen bunu ciddi derecede takıntı yapmışsın. Elde edemediğin için takıntı yapmışsın bu yüzden için unutamıyorsun. Hayatının her anında onu düşünüp onunla ilgili hayaller kurarsan elbette unutamazsın. Kendi hayatına odaklanıp hayallerinde ona yer vermemeye başladıkça bu durumdan kurtulabileceğini düşünüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılElde etsem bütün bu duygular bitermi yani yapmam tabiki böyle bi şey ama böyle söylediğinizde sanki 6 senedir masalın içinde gibi hissettim kendimi
- +1 yıl
Elde etmene gerek yok bir iki kere konuşup azıcık tanısan dahi bence içindeki bu heves geçecektir. 6 senedir huyunu suyunu bilmeden hayaller kurduğun adamla gerçekteki kişinin aynı kişi çıkması o kadar imkansız ki
En İyi Cevaplar
+1 yılNormal çünkü ona ulaşamadın. Ki şu an ki sevgilinde de platonik olduğun kişiye benzer bir özellik vardı eminim. Boş ver körü körüne bağlanma zaten kendini kaptırabileceğin güvenebileceğin insan şu dönemde yok denecek kadar az. Aşık olma sev mantığınla evlen. Aşık olursan kullanılırsın maalesef.
13 Yorumla
Soran+1 yılOnun kadar değil ama şimdiki sevgilim 6 yaş büyük benden benzer nokta bu olabilir
- +1 yıl
Bence farkında değilsindir davranış yürüyüş bakması vs daha çok ortak nokta vardır. Dediğim gibi sıkma içini çoğu insan ilk ilişkisine veya beğendiği kişiye benzer olanı arar
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılknk eğer onu unutamıyorsan bu çocukla ilişkini devam ettirme çünkü bu çocuğun ahı üstünde kalır eğer öğrenirse ve bunun çok kötü sonuçları olur senin için
15 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi kötü sonuç
- +1 yıl
karması olur yani kimsenin ahı kimsede kalmaz bu yaptığın çok yanlış çünkü
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
ama şunu unutma insan elimdekinin değerinş kaybedince anlarmış seni seven biri varken güzel bşr ilişkinşz varken seni sevmeyen birini napacaksın ki onun peşinden gidiyim derken elindekinden olma değerini bil gerçekten
Soran+1 yılMantıken bu şekilde düşünüyorum bende ama insan sevdiğinden emin olsada sevildiğinden asla emin olamaz ben hep şüpheciyim bu kadar güvene karşı hayal kırıklığına ugramaktandq cekiniyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
+1 yılSevgilinle ilişkin canlandıkça yaşanmışlıklar artarsa unutursun. En kötü sevişirken onu hayal et 😉
04 Yorumla
Soran+1 yılKötü bir seçenek bu 🤢
- +1 yıl
O zaman tek yol kalıyor ikisi birlikte devam edecek
Soran+1 yılHayır ya
- +1 yıl
Unutamıyorum diyorsun sevgilinle vakit geçir unutursun diyorum onu kabul etmedin ikisi birlikte devam etsin dedim ona da yok diyorsun beklediğin cevap ne ☺️
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKafanda boyle biri varken suanki iliskin nasil evlilige gidebiliyor
01 Yorumla
Soran+1 yılDiğer yorumlara verdiğim cevapları okuyun lutfen
Olabildiğince aklına getirmemeye çalış. Onu hatirlatacak herşeyden uzak dur. Evleneceğin kişiyle bütün hayallerini kur ve onunla mutlu ol
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence evlenme yazık bırakta şuanki hayatında olan adamı gerçekten seven biriyle olsun sende hayallerindeki adamla yaşamaya devam et
13 Yorumla
Soran+1 yılHayalimdeki kişiyle olamam sıkıntı orada ve şu yanlış anlaşılıyo Sevgilimi seviyorum ama ifade edemediğim bi şeyler var kör kütük aşık olamıyorum koşulsuz sevemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılHerkes istediği kişiyle olamıyor ve herkeste körü körüne sevmeden de evlenebilir bu sana kalmış
Soran+1 yılHaklısınız
+1 yılevlendigin de zamanla unuturusun ama cok merek etim de gisn ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı. Çocuğa yazık etme bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşındaki kişiyi sevmiyorsun daha açık yanı yok
05 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ama koşulsuz körü körüne değil
Cevap sahibi+1 yılSevmiyorsun, bahsettiğin sevgi farklı bir sevgi. Kendini kandırabilirsin, banane.
Soran+1 yılHayır kandırmayla alakası yok duygu durumumu ifade etmeye çalışıyorum sadecw
Cevap sahibi+1 yılArkadaş madem sen en iyisini biliyorsun danışma
Soran+1 yılTamam senin fikrince napmaliyim ne önerirsin
Yaş aldıkça azalır düşüncen merak etme.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. Yani ne denilir ki
14 Yorumla
Soran+1 yılBi şey demiyosan yazmayabilirsin?
Soran+1 yılÖzür dilerim yanlış anlamışım
+1 yılAklındakini çıkarmadan hicbiryere ilerleyemessin
00 YorumlaGörüşmeye devam et
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem