Arabayı sakin bir yere çektim ve bişe demedi daha sonra uzunca öpüştük , yine bişe demedi boynundan öptüm bişe demedi daha sonra elim ğöğsüne gittiğinde beni tersledi ama ayrılmadı.
Gerçekten rahatsız olsa ayrılmazmıydı?
Sizce tutarsızlık yokmu?
Arabayı sakin bir yere çektim ve bişe demedi daha sonra uzunca öpüştük , yine bişe demedi boynundan öptüm bişe demedi daha sonra elim ğöğsüne gittiğinde beni tersledi ama ayrılmadı.
Gerçekten rahatsız olsa ayrılmazmıydı?
Sizce tutarsızlık yokmu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Niye ayrılsın seviyorsa? Sevgilisisin diye her halta izin mi vermesi gerekiyor. Bence sen bunu kızı kullanıyorsun
Yani öpüşüyorsa sonunda namaz kilmayacaklar sonu belli masalın bile bile lades bu olay. Öpüşelim falan ama olmaz bu ne kitabı yarısına kadar mı okumak
Kullansam izin vermezmiydi? neye göre kullanmak
@four4 niye sadece öpüşebilir bu normal sevgililer arasında. Cinsel ilişkiyi evlendikten sonra yaşamak istiyordur herkes cinsel ilişki yaşamak zorunda mı?
Etik değerler içinde öpüşmekte toplum ahlakını bozar bu nasıl bir saçmalık. Bakirelik mi tek mevzu
Benim yorumum bu onun düşüncesi demiyorum. Kızın sana karşı duyguları vardır ama her şeye müsaade etmeyebilir. Neden sırf ileri gitmene izin vermedi diye ayrılmasını bekliyorsun? Bu da kullandığın anlamına geliyor onun cinsel obje gibi
@four4 sana göre ters olabilir ama sevgili dediğin insanı öper sarılırsın daha fazlasına gidilmez. Çünkü hiçbir şeyin garantisi yok. Erkekler kullanan taraf olduğu için çok da anlamanızı beklemiyoruz zaten. İki gün sonra da ilişkiye girmemiş kız ararsınız na:h bulursunuz iyi oluyor size
Hiç bir zaman ilişkiye girmemiş kız aramadım gidip öpüşün onlarca erkekle ama vermeyin sizin ahlaki değer anlayışınıza edeyim
tamamda kardes boynundan optugumuzde veya arbayaı tenhaaya cektıgımızde neden laf soylemedı
ya da hepsını geç uzunca optuk ya kendını nıye gerı çekmedi? amaca sadece opmek sarılmak olan insan sence tenhaya cekermi arabayı?
@four4 aşkla cinsel ilişkiyi bağdaştıracak kadar ahmak mısın? Aşık olduğun kişiyle bunları yaşamak istemek normal ama cinsel ilişki sınırdır. Bunun lafını eden cinsel ilişkiye girmemiş arayan senin kendi hemcinslerin o aşağılık hemcinslerine laf et kadınlara edene kadar. Gerçi senin de bu kafayla çok ahlakın olduğunu da düşünmüyorum.
Millet içinde mi öpseydin kızı rezil etseydin yani? Kız dışlansa mıydı? Demek ki utangaç
Senin ahlakın öpüşmekle ölçülecek kadar var o sana fazla bile devam et iki güne skrler seni djdjdjdj
@four4 yazdığına bakınca senin ahlaksız köpek olduğun ortaya çıkıyor rezil yazdığına bak. İlişkiyi cinsellik olarak görecek kadar ilkel beyinli bir yaratıksın. Bir çok kadın da seni kolaylıkla kandırır o zaman çünkü beynin sadece cinsellikten ibaret işe yaramaz.
Allahım sen insan mısın
neden?
boş ver
Değişik
Değişik