Cinsel Yaşam Partneriniz itaatkar mı olmalı baskın mı? aleysoruyorr Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Partneriniz itaatkar mı olmalı baskın mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. baskın 0 0 Yorumla
ArchSila Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Baskin olsun ya erkek dedigin biraz elini masaya vurup sozunu gecirsin Yoksa sus kopegim gibi birini istemem 5 1 Yorumla hhangoverr +1 yıl Bu ben Yorumla
Lady_Elly Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl baskın olmalı. sevmem şunu yapayım mı bunu yapayım mındiyen erkeği... 4 0 Yorumla
Narniagünlükleri Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aleyy. Partnerim itaatkar olmalı. Zaten ilişkide ben çok dominant biriyimdir. Onun da olmasına gerek yok : ) itaatkar ama işini bilen birisi olursa çok zevkli bir ilişki geçer. Bundan eminim 💫 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. @aleysoruyorr , Kadına itaatkar olmak, erkeğe de baskın olmak yakışıyor bence! Ben baskınımdır yatak odasında ;) 0 0 Yorumla
NasyonalistTürk Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben Erkek olduğuma göre,Partnerim Bayan olacağına göre,Fazlaca İtaatkar olacak elbette.🥰🤭🤗 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Benim partnerlerimin itaatkar olmaktan başka şansı yok zaten 0 0 Yorumla
Gimme_More Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İtaatkar olmalı. Ben onu zaten zevkten uçururum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben baskın olmayı seviyorum. İtaatkar olmalı genelde. 2 1 Yorumla MmartKedisi +1 yıl Bende baskın olmayı tercih ediyorum! 2 baskın karakterin yatakta yaşadığı cinsel savaş olurdu kesin :) <3 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim bazen baskın oluyor bı ara penisimi acıttı üstümde sert zıpladı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Erkek dediğin baskın olur tabiri caiz ise düşman gibi eze eze olucak ki kadın zevk alsın 0 0 Yorumla
Feverland2023 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Üstümdeyse baskın. Altımdaysa itaatkar 0 0 Yorumla
HakannGul Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. İtaatkar olmalı öyle daha zevkli 0 0 Yorumla
Selçuk0034 Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl İtaakar ve köle ruhlu partner severim yatakta. 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İtaatkar, ipleri eline vermediği sürece 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
baskın
Baskin olsun ya erkek dedigin biraz elini masaya vurup sozunu gecirsin Yoksa sus kopegim gibi birini istemem
Bu ben
baskın olmalı. sevmem şunu yapayım mı bunu yapayım mındiyen erkeği...
Aleyy. Partnerim itaatkar olmalı. Zaten ilişkide ben çok dominant biriyimdir. Onun da olmasına gerek yok : ) itaatkar ama işini bilen birisi olursa çok zevkli bir ilişki geçer. Bundan eminim 💫
@aleysoruyorr , Kadına itaatkar olmak, erkeğe de baskın olmak yakışıyor bence! Ben baskınımdır yatak odasında ;)
Ben Erkek olduğuma göre,
Partnerim Bayan olacağına göre,
Fazlaca İtaatkar olacak elbette.
🥰🤭🤗
Benim partnerlerimin itaatkar olmaktan başka şansı yok zaten
İtaatkar olmalı. Ben onu zaten zevkten uçururum.
Ben baskın olmayı seviyorum. İtaatkar olmalı genelde.
Bende baskın olmayı tercih ediyorum! 2 baskın karakterin yatakta yaşadığı cinsel savaş olurdu kesin :) <3
Benim bazen baskın oluyor bı ara penisimi acıttı üstümde sert zıpladı
Erkek dediğin baskın olur tabiri caiz ise düşman gibi eze eze olucak ki kadın zevk alsın
İtaatkar. Kadını ben yönlendiricem özellikle yatakta ❤️
Tabiki baskın erkekse tabi :D
Üstümdeyse baskın. Altımdaysa itaatkar
İtaatkar olmalı öyle daha zevkli
İtaakar ve köle ruhlu partner severim yatakta.
İtaatkar, ipleri eline vermediği sürece
Erkek baskın olmalı
Itaarkar baskın olan benim
baskın olmalı
Benden daha baskın olsun
Baskın
İtaatkar
İtaatkar sertliğe daynsın
İtaat etsin. Evire çevire
Itaat etmeli
İtaatkar
İtaat etsin