Kıza ne kadar zevk verirsen o da sana o kadar zevk verir. Seks yaparken bile önce kızı bosaltirim sonra ben bosalirim. Ön sevişmeyi falan da uzun tutarım hep. Kızı iyice öpüp yalayıp yutmadan seks olmaz 😃
Penisimin kızın ağzında emilmesi benim çok hoşuma gidiyor ve aynı şekilde bende onun vücut noktalarını büyük bir zevkle yalıyorum. Ama bana en çok zevk veren onun ağzında gezen cinsel organım
Aynen zaten belli oluyor ağda yapılmış kaymak gibi ter kokusu vs hiç yok külot tertemiz vs işte anlaşılıyor ben o amnı sulanana kadar yalıyorum aşırı boşalınca zaten giriyorum içine bende dayanamıyorum artık o an
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Ben kız zevk aldım diye kaçmasın diyebama sonradan zevk için yaptım. yalsrken bağırma iş harika
Seviyorum başka bir nedeni yok hoşuma gidiyor.
Tadı güzel ben o yüzden seviyorum bi de partnerinin zevk aldığını görmek de bence zevkli
Valla ben yapmayı severim. Kız yapmasa da olur. Ama kızlar oraldan inanılmaz zevk alıyorlar. Benim içinde kızı mutlu etmek önemli.
Neden
Kıza ne kadar zevk verirsen o da sana o kadar zevk verir. Seks yaparken bile önce kızı bosaltirim sonra ben bosalirim. Ön sevişmeyi falan da uzun tutarım hep. Kızı iyice öpüp yalayıp yutmadan seks olmaz 😃
Yani o sana oral yapmiyorsa, azması sana nasil zevk verebilir ki? Yani kıvranmasıyla mı zevk veriyor sana
Tabi ki kivranmasi, kasılması, hareketleri, zevk aldığını görüyor oluşum. Birçok şey var. gizliden çıkayım istersen detaylar için 😃
Buradan yaz 🙂 Bir de ney var?
Şikayet alır yorumlarım kaldırılır bence benim dediğim gibi yapalım 😃
Tamam cik😅
Çıktım 😄
fizik yalayan erkeğe zevk verecek kadar güzelse seks yapmak yerine o zevki kızı yalayarak yaşamak en şahanesi
Ama bebek gibi kizlari bile 20 saniye yalayıp da beceriyorlar cogu p*rno da
yk be bence fiziği güzel bir kızla seks yerine sevişmek o kızı yalamak dil yalarken kızdaki orgazm titremelerini hissetmek daha zevkli
Penisimin kızın ağzında emilmesi benim çok hoşuma gidiyor ve aynı şekilde bende onun vücut noktalarını büyük bir zevkle yalıyorum. Ama bana en çok zevk veren onun ağzında gezen cinsel organım
yapılması da çok kışkırtıcı ve zevklidir ama yapma sebebi karşındakini uyarmak ve zevk vermek bence.
Temiz bir erkege onu yapmak cok guzel. Kendime yapilmasindan daha cok zevk aliyorum. Ama oyle siki kokmayan menisi kokmayan erkek bulmak zor 😂
Bunun hakkında konuşmalıyız mutlaka zevk almasını bilen birisin
Coook sevdiğim için ama vajina güzelliği yapip yapmama istegimi baya etkiliyor
Dillerken o inlemeniz o kıvranmanız var ya çok güzel😛😋
hem seviyorum hemde daha fazla yapmasını istediğim için
Yapmayı sevdiğim için tabi bana yapmasada sorun etmiyorum
Partnerimin zevk aldığını hissetmek tadını ala ala yapark daha çok zevk veriyo
Çıldırmak hoşuma gidiyor birde temizse gerçekten amccıgını yalamaktan zevk alıyorum
Temiz oldugunu kokup kokmamasindan mi anliyorsunuz
Aynen zaten belli oluyor ağda yapılmış kaymak gibi ter kokusu vs hiç yok külot tertemiz vs işte anlaşılıyor ben o amnı sulanana kadar yalıyorum aşırı boşalınca zaten giriyorum içine bende dayanamıyorum artık o an
Hayır karsımdakı ınsanı delırtmek ıcın
Aldığı hazzı izlemeye bayılıyorum
Seviyorum yapmayii sen sevmiyomuaunn
Yapmayı sevdiğim için
Yapmayı seviyorum
Hiç bilemedim yapmadım denemedim
Yapmayı sevdiğim için
Sevgilim çok seviyo jsjs
Karşı tarafın aldığı zevk kıvranışı hoşuma gidiyor
yapmayı seviyorum
seviyorum
Yapmayı severim :D