Sabaha kadar yapılan sexler abartılı değil mi her şeyin yeri zamanı yeteri kadar yapılması gerekmiyor mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılLibidolar yerindeyse az bile denebilir ama şu var. Zaten cicim ayları az o gün boyu olur neredeyse ve her gün. Bir de uzun zaman görüşemediğin partner ama bakıyorum ben tahminen çoğu gece 11'de başlasa en fazla 3. Mesela bizim karşı komşunun perdedrn belli oluyor. 11'de başlıyorlar en fazla 3.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılAbartı değil bence çok güzel olabilir. dinlenerek ara vererek yapılır.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSabaha kadar yapılan seks mi varmış? Yani onlar sadece söylemde kalan fantezi için kullanilan cümleler. Yoksa öyle bir sey yok :)
11 Yorumla- +1 yıl
Dinlene dinlene yapıyorlar ya
Karşılıklı zevk varsa değil ama yine de her şey dozunda olmalı
10 Yorumla
+1 yılSabaha kadar canım sıkılır en fazla 2 saat...
Yeterli10 YorumlaBazen tadında bırakılmalı, ertesi güne de hevesin ve mecalin kalmalı 😅 her şeyin fazlası abartı ve zarar
00 Yorumla
+1 yılHer gün sabaha kadar yapılmasının imkanı yok zaten
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. performans varsa gayet güzel oluyor ki anca doyuruyor insanı zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Sabaha kadar yapcagıma 1 kere yaparım saglam yaparım. Kaliteli iscilik herzaman iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen yaparımda bunu yapacak erkek yok bence
313 Yorumla- +1 yıl
Dinlene dinlene yapılır
Cevap sahibi+1 yılSabaha kadar nasıl kaldıracak onu dinlense bile kalkmaz bence üç kereden fazla
- +1 yıl
Evet boşalma konusunda haklısın her yarım saatte bir boşalsa geri kalanını uyuyarak geçirir :D
- +1 yıl
Zaten sabaha kadar yapmak bence çok gereksiz yani tadı kaçar seksin
Cevap sahibi+1 yılYok bence çok güzel hiç yapmadım ama yapmak isterdim doğrusu kalkmasa da sevişemk hoş olurdu gün ışıyana kadar
- +1 yıl
Haklısın bende sabaha kadar yapmadım bende yapmak isterdim 3 kere boşaldıktan sonra sabah olana kadar sadece sürtünerek yapmak çok hoş olurdu bir de kadınlar erkeklere göre sınırsız boşalabiliyorlar boşaltırdım partnerimi gün ışığı doğana kadar bir de üstüme çıkıp sürtünmesini isterdim
Cevap sahibi+1 yılDoyumsuzcasına seks yapmak bence çok romantik ben şanssızım eşim bir kere yapıp uyuyor
- +1 yıl
Üzüldüm adına umarım birisi karşına çıkar en sevdiğin pozisyon nedir
Cevap sahibi+1 yılÇıkmaz ben aldatmam ama eşimin değiştirmek isterdim pozisyon değil oral seviyorum ben
- +1 yıl
Güzel bende meme emmeyi ve klitoris okşamayı çok seviyorum klitorisi uyarıp kadını boşaltmayı çok seviyorum
Cevap sahibi+1 yılGüzelmiş bol seksler o zaman sana😃
- +1 yıl
sanada :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapmışlıgım var
10 Yorumla
+1 yılDeğil
10 Yorumla
+1 yılhayır değil
10 YorumlaDeğil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılHayır değil
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet abarti
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası