Karşıdaki istediği sürece libidosu yüksek olduğundan her zaman yapacak kadın size göre nasıldır hoşunuza gider mi
Olumlu
Olumsuz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Karşıdaki istediği sürece libidosu yüksek olduğundan her zaman yapacak kadın size göre nasıldır hoşunuza gider mi
Benim icin olumludur. Partnerimin istekli ve arzulu olmasını libidosunun hep tavan olmasini isterim. Her zaman beni istesin ve bunu söylesin. Her an yatakta olalım isterim. bu erkekler veya kadınlar icin harila biir durum. Libidom yüksek ve libidosu yüksek kadınlar beni cezbeder. Bu durum olumlu olur tabi ki. fantezi seven sadece yatmayan her şeye gelen kadın candır
Demi ama bazen sanki doyumsuzmuşum ondan çok istiyormuşum gibi geliyor ve kötü hissediyorum
Zaten doyumsuz olmali kadın.. Benim için.
Bu yeteneksiz erkeği , özgüvensiz erkeği korkutur , bu yüzden de bu tarz durumlar her erkek tarafından çekici bulunmaz ama bence şok çekici ve kışkırtıcı
Bence fazlasıyla haklısın
Kadınını tatmin edemeyeceğini anlayan beceriksiz erkek griplere girer kadını suçlar kendinin yetersiz geleceğini bilir ama ona sorsan dünyanın en mükemmel seks makinesi odur
Cevap
8Cevap
karsındaki erkege göre degişir bu devirde çogu kişiye göre olumlu
Bu devrin kafasında değilse
Kesinlikle olumlu, istekli olduğunu belli etmeyen kızdan olmaz :D
Olumludur çünkü kadınım benim hep beni istesin yeter ki
Olumlu tabikide gaza getiriyo 😂
Kişiye göre değişir olumlu bence
Olumludur. İstekli kadın candır
sevilir
Tabi ki olumlu...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?