bi de parmagimi isir diyordu sizce bunun altinda yatan mesaj ne?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bence sen yakında vuruşmalı maça çıkarsınız artık milli olursunuz
Birlikte debiliz artik
Nite
Niye
Tayini çıkma ihtimali varmis
Seviyor musun
Hoslaniyordum
O zaman sorun yok
Çok fazla fantezi kuruyor çok p*rno izlediği kesin canim
Bi kere dedi zaten izledigini. Hatta senie yapcaz biseyi dedi ama neyden bahsetti bilmiyorum. Ben evlilik oncesi karsiydim sevismeye. Ama onun libidosu yuksekti belki de o yuzden su an benlen konusmuyor bilemiyorum. baska bi seyi bahane etti ama ben inanmıyorum pek
Tam anlayamadım seni yapcaz derken ne gibi
Daha açık olursan net bilgi verebilirim
Yanlis yazmisim. İzledigi filmde gordugu bir seyi bana seninle yapcaz dedi ama tam olarak neyden bahsettigini bilmiyorum ben o konularda korkuyorum vs dedim
İzlediği filimleri konularını biliyormun ney hakkında genelde ağırlık ya da dikkatini çeken gurup kez gay cuckold swinger hard
Erkeklerin fantezi dünyaları sınırları çok çılgın olabilir geniş olabiliyor senle beraberken hayal dünyasında o an onları yaşayabilir sana sapikmis gibi aciklar verebilir gizlerken
Hep cinsellik muhabbeti yapti beni kendinden sogutttu. Beni huyumu suyumu tanimasi gerekirken tenimi tanimak istedi
Bu kişi sevgilin dimi esin değil sanirim
Aynen canım . Cok kisa sure iliskimiz oldu
İzlediği filimleri senle birlikte olurken taşıyıp hayal ediyor fantazilerini bilemiyom
Hmm
İzlediği p*rno fantezileri senle yaşamak istiyor sanırım zamanı geldiğinde sana soyler
Simdi ayriyiz konusmuyoruz😭
Himm nediyim hakkınızda hayırlısı neyse o olsun
🙂🙂
Saolasin
Sizde sağolun 🙏
sana mesaj vermiş yakında ağzına vericem hazır ol demiş işde bunda anlamıcak ne var.
Sizce bu normal bisey mi yoksa sapiklik mi
valla ben yaptırıyorum herkesde yaptırıyor genelde , çokda hoşuma gidiyor adının ne önemi varki varsın sapıklık desinler. erkeğin ağzına vermiyoruzya, kadına veriyoruz,
Cinsel şeyler gibi geldi bana. Parmağı başka bişeyi gibi hayal etti bence 😅😅
Demi oral hayal ediyordu galliba
Evet. Emdiğini falan hayal etti belki daha sonra yalnız kalınca. Orta parmak mıydı yoksa
Basparmak
Pardon isaret parmagiydi
Ağzına vermeye işaret parmağıyla başladı demek ajsjhshs neyse devamında başarılar o zaman aşko. Dişini değdirme dikkat et 😂😂😅😅
Ahahah cilginsin yaa ayriyiz su an asko. Kim bilir kimin agzina veriyor it 😀
Hadi ya 😢 başkasıyla mı olmuş ki nerden biliyosun. Belki hala seni hayal ediyo 😂 😂
Dudakların dolgun olduğu için oral yapmak istiyor olabilir
Evet hatta o gun demksti dudaklarin ne kadar kalin diye. Ve ilerde oral yaparmisin diye sormustu 🥹
Senin dudaklarına sürtmek arasına verip iyice hıhım yalatmak istiyordur o kadar eminim ki testislerini bile hıhım istiyordur sen ister misin emmek yalamak
Dahada çok örnek vermek isterdim de hesap kapanır kusura bakma 😂
Eğer yazdıklarım seni rahatsız ettiyse kusura bakma
Hayir hayir. Saolun.
Rica ederim ne demek 🙂 hala seni hayal ettiğine eminim fiziğinde dolgunsa kalça göğüs bi erkek için aşırı önemlidir beden 85 90 arasıysa bile hayal edebilir seni emin ol
bu kadar detaya gerek varmıydı?
Evet hayal ediyordur demi. Fizgimi begeniyordu. Eger seninle olmazda icimde hep ukte kalacaksin dedi bana.
Eğer dolgunsa fiziğin dediğim ölçülerde büyükse dudağının dolguluğu da yerinde olduğu için hayal ediyordur eminim içinde ukte kalmıştır zaman zaman da olsa aklına geliyorsundur çünkü temasınız olduğu için erkek temas ettiği kadını asla unutamaz
Peki yazar mi bi daha sence bana
Numaran varsa onda yani özlediği zaman aklına geldiğin zaman illaki yazar eminim hayal ettiğine de eminim seni
Tabi var numaram. Wp hikayelerime bakiyor ama yazmıyor iste. Hayal ediyordur cunku cok arzuluyordu beni ama ben evlenmeden sevismek istemedim. Keske yazsa yaa
wp hikayelerine kendi yüzünü vs atıyorsan eminim ekran resmi alıp çekiyor olabilir dudaklarına beyaz tenliysen yüzüne komple azabilir erkekler seviyor bembeyaz teni daha çok fazla arzuluyorlar yazmaması belki seni üzmemek için uzakta ya ümit vermemek içindir bence başka bişey olamaz
Evet o da demisti seni uzmek istemiyorum diye ama ben inanmamistim dogrusu. Cunku ona baglanmadim ama hoslaniyordum. Bazen yuzumu atiyorum bazen baska fotolar atiyor cevreden. Erkekler kizlarin yuzune bile. bakarak hayal edip yapiyormu o isi
Beyaz tenliysen yanakların hafif dolgunsa ya da tarif edilemez bi çekiciliğin varsa beyaz tenli olduğundan dolayı yüzlerine dudaklarına bakarak bile çekiyorlar çok detayı var bu işlerin burdan anlatabildiklerim sadece bu kadar herşeyi açık açık yazıyorum diye demin bu kadar detaya gerek varmıydı diyen birisi yüzünden kendimi gizledim kusuruma bakma
Eğer merak ettiğin şeyleri sormak istersen gizliliği açarım takip atmak istersen atabilirsin dahada fazla detay verebilirim amacım burdakiler gibi sapıtmak değil sana merak ettiğin şeylere yardımcı olmaktır gerçekleri söylemektir emin ol
Epey detay verdiniz aradigim cevaplardi bunlar. Cok cok tesekkur ederim
Rica ederim istediğiniz zaman buraya sorabilirsiniz eğer sorunuzu kaldırmazsanız 🙂
İlişki yaşamak istiyor tahrik olmuş seni de heyecanlandırmak istemiş
Cinsel ilişki heyecanını önceden tatmak için yapılan bir pratik diyebilirim.
Sana inceden mesaj vermiş:) Belliki cinsel hayatınız yok
Cinsel dürtüsü artmış o anda
Evet artiyordu farkediyordum da parmagini dudaklarima surterek ne yapmaya calisiyordu ki manyak
Sende emseydin azcık nolcak
İsir demisti isirmistim 😀😀
Azcık kadın ol sende. Kaparlar valla
Su an konusmuyoruz ki zaten belki baskasiyls birliktedir. Doguya atanma ihtimalim var dedi iliskimizi bitirdik
Hmm anladım üzüldüm
Agizina aldığını hayal etmistir
Parmak yerine vermek istediği bir sey var 🤣
Bence de. Peki bu normal mi yoksa sapiklik mi
Yok niye sapıklık olsun. Oral baya zevk verir. Ama sen istersen olmalı zorla degil. Senin kararına saygı göstermeli
Seni yoklamış ne biliyor ne bilmiyor diye
Oral i sevip sevmemen anlamaya calismis
Zükünü yalamanı istiyor
Kesin ayrıldınız ve keşke yalasaydım diyorsun
Fantezi işte çok bir anlam arama
Seni istiyorum diyor libidosu yükselmiş
Libidosu hic dusmuyorduki
Senin peki?
Cinsellik iste ne ariyosun altinda daha wbwnbsmfhf
Oral sekse hazırlık hep
sence de belli değil mi
Or*al yapmak istiyor😄