Aşk her şeyi affeder mi?

Selamlar. Ben şarkıcıyım , çevremde çok insan var ve sürekli yazan edenler var. Sevgilimi çok seviyorum, gerçekten çok seviyorum. Bir gece arkadaşlarımla otururken Azerbaycanlı bir kadın yazdı ve samimi bir şekilde konuştu bende yanımdakilerin gazıyla cevap verdim öyle geçti gitti. Bir defada bi takipçim görüşmek istedi ve görüştüm kahve içtik kalktım. Ama bunları bilmiyordu sevgilim. Ama kesinlikle kimseyle fiziksel ve ya duygusal temasta bulunmadım. Aslında sadece egomu tatmin ediyordum. Çünkü 2 senelik ilişkimin son zamanlarında bana bir defa bile seni seviyorum, bugün çok güzel görünüyorsun , saçların güzel gibi günlük basit iltifatlarda bile bulunmuyordu. O ilgiyi özlemiştim belki de 2 senedir. Ama sevgilimi çok sevdiğimi ve asla onun dışında ne cinsel ne duygusal anlamda birini istemediğimi söylemeliyim. Asla başkasıyla sevişmeyi falan istemedim. Şimdi bunları ben silmedim ve gördü. Asla affedemediğini ve sonumuzun geldiğini söylüyor. Ama onu her şeyden çok seviyorum. Lütfen hemcinslerime söylüyorum eşlerinizi , yanınızda ki sizi seven o masum kadınları üzmeyin. Onlar suçsuz ve yeni insanlar bulacaktır ama siz bir ömür boyu acı çekeceksiniz. Seni çok seviyorum Nisa , hepte seveceğim. Ömü

Aşk her şeyi affeder mi?

r boyu.

Güncellemeler
+1 yıl
Burada her şeyi dürüstçe açıkladım. İçinizden beni yargılama isteğinin geldiğini biliyorum , haklı da olabilirsiniz fakat eğer sevmeseydim böyle linç yiyebileceğim bir platformda açıklamazdım kendimi. Teşekkür ederim yorumlarınız için
Aşk her şeyi affeder mi?