Merhabalar iki yillik evliyim 6 aylik hamileyim calisiyorum avm de ayakta kalıyorum cok fazla yoruluyorum haliyle esimin annesi babasi halasi enistesi gezmeye gelmek istiyormus yanimiza ailelerden uzakta yasiyoruz is sebebiyle
esimle bu yuzden tartistik ve aramiz limoni cok fazla soğuma geldi 10 15 gundur ayri yatiyoruz 1 aydir da cinsellik yok aramizda
severek evlendim saniyordum ama yanilmisim sizce gelip kalmalari normaldir mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hem hamilesin, hem çalışıyorsun bir de üstüne misafir mi gelecek yatılıya? Eşin çok anlayışsız birisi!
Aynen evlenmeyin iste en anlasyisli olani bile anaci oluyor🤮
ayy yok Allah korusun annem ve babam memlekete gitti her işi ben yapıyorum zaten soğudum evlilikten akwpqşjqğqoqğqkqlş
Sende kocan ile konuşmaya çalış yani yaptığı çok ayıp. Hamilelik bitene kadar seni çalıştırmaması bile gerekiyor.. Allah yardımcın olsun
Gelip kalmalari normal aslında, hani tadini kacirmadan, eşinle arani bunu yüzden bozmamalisin, ailesine gelmeyin diyenez neticede
Niye normal olmasın ayda yılda bi gelcekler 3 5 gün idare edemiyonuz kendi ailen olsa böyle davranmazdın haksızlık yapıyon
sen ölmüşssün kız Allah sonunuzu hayır etsin
Sana yardim etmeye gelceklerse normal. Senden hizmet bekliyceklerse normal degil.
Vicdanli olsa senin görüşün düşüncen nedir o olsun derdi
Bende bu olaylar karşısında kendimi anlatamadim beni anlamadi
Uzaklastim ondan onla yatmak istemiyorum artik
Heralde kafası eskilerden anne babası akrabalarına düşkün olduğunu kadar eşine düşkün olsaya hem hamilesin hem canın acıyor hem sancılarin oluyor birde çalışıyorsun burada vicdanen rahatsız oldum bunun ekmeği suyu yenilmez he he seksi görürsün karekteriz herif
Bence değil ev içinde ev olmaz
Bilmiyorum kafama takmiyorum artik hamileyim
Kaybeden esim oldu
Senin gibi kadını kaybetmiş zaten daha ne kaybetsin bence
Ayrı yatıyorsanız işler kötü
Eşiniz Ne işle meşgul öncelikle
değil eşinde nromal degıl ama
ne kadar kalacaklar
Toplamda 4 kisi 1 hafta kalirlr sanirim asiri sinirlendim agladim 4 gün filan esimle konusmadim konu beni anlamamasi
Oldu esasinda
Bu sürec ve önceki kavgalarin da birikimi ile esimden uzaklatim birlikte yatalim desede türlü türlü bahaneler bulup yatmiyorum
Cinsellik de istemiyorum opusmek asla istemiyorum
bak öyle deme. birlikte yatın en azından. bebe de varmış karnında
Ama bunu es dusunmesi lazim
Ben bizim icin caba harciyorum
10 saat ayakta duruyorum calisiyorum zor bir hamilelik oldu benim için
tamam gelip sana ev işi mi yaptıracaklar. belki iyi gelir. sen yatağını ayırma. bebek de stres altına girmiştir şimdi
Ev isi yaptirmasa da benim özel alanim var
Sonucta
Dedigim gibi insanlar gelince zaten saygi hosgor yapmam
Kendi kafalarina göre takilsinlar
Ben esime cok sasirdim esim iyi bir şey yaptigini saniyor fakat beni kendinden sogutti