Ciddi ilişki olursa yaşmamızın sakıncası yok diyor ama ben yinede evlenmeden yaşamak istemiyorum, ne yapmalıyım öpüşmedik bile en fazla el ele tutuştuk
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eğer kendini öyle mutlu ve huzurlu hissediyorsan bu konuda sana eşlik etmesi gerekiyor, bir ömür bu şekilde geçecek çünkü. Saygı duyması gerekiyor. Bunu ona anlatabilirsin. Erkek bir gözü kapalı bakar dünyaya evlenir diğer gözü kadın olur. Semerini ne sıkı ne gevşek tut yaparsın.
12 Yorumla
Soran+1 yılya çok dürüst biri o yüzden onunla ciddi düşünmek istyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılBunu rahatlıkla söyleyebilirsin ki söyleyebilmelisin veya... ( Bu tür konuları evlilik öncesi konuşup benim de senin de olan duygularımıza zarar vermesini istemem lütfen ) diyebilirsin... Herşeyin zamanı ve yeri var sonuçta ne kadar ciddi olursa olsun.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğe kadar daha çoook var.
Nasıl oyalaycan ki cinsellik yaşamak istemiyorsan evlenene kadar oyalaycaksan onu evlenene kadar ayrıl yani. Ona da yazık eden kendine de. ya da bunu ona açık açık söylersin sonra olmazsa ayrılırsınız..
19 Yorumla
Soran+1 yılsöyledim zaten ama hala konuşuyor benle
- +1 yıl
Sen seviyormun o kişiyi
Soran+1 yılevet dürüst ve iyi biri
- +1 yıl
O zaman cinsellik yaşamak istemiyorsan onunla evlenene kadar sexting yapmaya devam etmelisin ama bu sefer seni daha çok arzulayacak, evlenene kadar en azından sana sarılmasına, öpmesine ve elini tutmasına izin versen o da yetebilir ama ara da seninle birlikte yaşamak isterse cinsellik şaşırmamalısin
- +1 yıl
Sen ne yapmayı düşünüyorsunuz
Soran+1 yılbeni öpmesine sarılmasına izin vercem, daha yeni tanıştık o yüzden elimi tuttu sadece
- +1 yıl
O zaman fazla endişelenme derim. Bu konuda..
Yanyana olduğunda kafanı onun göğsüne de yaslayabilin ayrıca.. Sana evliliğe kadar zaman kazandırır.. ama olurda cinsellik yaşamak isterse seninle ona buna hazır olmadığını dile getirmelisin..
Soran+1 yıltamam teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim efendim..
Sormak istediğiniz bisey olursa yine yardımcı olmaya çalışırım size. İyi günler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
12Cevap
+1 yılIstemiyorsan hiç bir şey yapmak zorunda değilsin
Baskı altında hissetme kendini. O ne halt derse desin30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılzorla olacak bir şey değil kararına saygı duymak zorunda baştan söyle bunu ona göre hareket etsin
01 Yorumla
Soran+1 yılya söyledimde ciddi ilişkide cinsellik olması güzel olur dedi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende öyle düşünüyorum ama çok daha fenasıni aşağılık olanı yaşadım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılNet bir şekilde ona durumu açıkla
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenene kadar masum kalmak istiyorum de
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı. Nekadar sürelik ilişki bu?
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 ay olcak
- +1 yıl
Sizi ciddi ilişkide cinsellik olur diye motive ediyor sadece öyle bir şey söz konusu bile değil, yarın hayatınızda olucagına dair garantiside yok, aynı zamanda cinsellik yaşayan erkek çok daha kolaylıkla o kişiden soguya bilir, size ciddi ilişki nasıl olur söyleyim, kişi evliliğe dair ciddi adımlar sergilediği süreçte, o ilişki ciddi boyutlara ulaşmış demektir
+1 yılBunu bize değil ona söyle
10 Yorumla
+1 yılNe kadar süredir berabersiniz?
00 YorumlaÖpüşün bari abi o ne öyle
00 Yorumlabaşka karılarla yapabilirsin de
00 Yorumlaİste kizlari boyle kandiriyolar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılSisme bebek hediye al :)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok fazla başbaşa kalmayın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılOyala
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl işte evlenmek için daha yıllar var
+1 yılEskorta gönder mümkün se
00 Yorumla
+1 yılArkadaşını ayarla
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimle cinsellik yaşamak istemiyorum evliliğe kadar nasıl bekletmeliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat