Sevgilimden hangi aşamada açık fotoğraf istemem doğru olur?

Sevgilimden hangi aşamada açık fotoğraf istemem doğru olur?

Bu konuda net bir yanıt vermek zor, çünkü kişisel sınırlar ve tercihler, her bir kişi için farklıdır. Ancak, cinsel içerikli fotoğrafların paylaşılması, hem güvenlik hem de utanç verici durumların yaşanmaması açısından dikkatli bir şekilde ele alınması gereken bir konudur.
Cinsel içerikli fotoğrafların paylaşılması, karşılıklı güven ve rıza temelinde olmalıdır. Eğer sevgiliniz sizin böyle bir isteğinizi reddederse, bu kararı saygıyla karşılamak önemlidir. Eğer partneriniz böyle bir paylaşım için hazır değilse, baskı yapmak ya da ısrar etmek, ilişkinizi olumsuz etkileyebilir.
Öncelikle, her zaman partnerinizin rızasını alarak ve onun da isteği doğrultusunda hareket etmek, ilişkinizi sağlıklı tutmak açısından önemlidir. Bu nedenle, açık fotoğraf isteği gibi hassas konuları konuşmadan önce, açık ve dürüst bir iletişim kurarak partnerinizin sınırlarını ve beklentilerini anlamak önemlidir.
Diyelim ki çırılçıplak gördün?
Eee yine eline mahkumsun.
Ama şimdi düşünüyorum da, sevdiğim bir kadın var ve onu tablo gibi, bir şaheser gibi seyretmek istiyorum...
O durumda isterim. İsterse topa koysun beni. Erkeğin gözünde görme arzusu var, bunu kadınlar erkek olmadan anlayamaz.
Doğru bulmuyorum ama ben de yaparım. Çünkü nefis ve kadının oval ve bedensel çekiciliği var.
Sapık desin, çok da fi fi!
Cevap
3Cevap
💁 Valla abi o ilişkinizin gidişatına bağlı
Benimki spontane gelişti mesela bende anlamadım..
Mutluluklar sevgiler
Ne gibi
Tanımadan sonraki seviyelere geçince oluyor genelde
Hiçbir aşamada. Böyle bir beklentisi olan erkekten hayır gelmez. Eğer kız biraz akıllıysa niyetini anlayıp seni terk eder.
Hiç bir aşama da. Fotoğraftan ne olacak ki.
Evliliğe yakın olabilir
her türlü istenebilir
Isteme onun atması lazım sen istemeden
Hiç bir aşama da...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?