Cinsel Yaşam Sevgiliniz sabah sabah "azd*m" diye mesaj atsa ne cevap verirsiniz? _SkullCrusherr_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Sevgiliniz sabah sabah "azd*m" diye mesaj atsa ne cevap verirsiniz?Görsel alıntıdır bana ait değil belirtiyim de yanlış anlama olmasın ⚠️ Güncellemeler+1 yıl Güncel Sevgiliniz sabah sabah "azd*m" diye mesaj atsa ne cevap verirsiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Sevgilim yazdıysa, düşerim :D 1 4 Yorumla _SkullCrusherr_ +1 yıl Ya arkadaş ve flört arası biri yazdıysa 😃 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Yazamaz, kışkışlarım 😒 Yorumla _SkullCrusherr_ +1 yıl Tavuk mu bu kış kış diyosun 😃 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Horoz hsjs Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Sana da günaydın sevgilim derim 0 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Bende istekliysem karşılık veririm xkskcmxk 2 4 Yorumla evlimitsuz34 +1 yıl Verirmisin gerceten Yorumla Coraline-0 +1 yıl He aynen Yorumla Coraline-0 +1 yıl versem sanane yani ne saçma insansınız Yorumla _SkullCrusherr_ +1 yıl Hahaha 😂 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sevgilimse tek bırakmam aynı acıyı paylaşırız sjdjsjdj 1 2 Yorumla miyavlandınızzz +1 yıl Aynı acıyı mı ksksjsjs Yorumla _SkullCrusherr_ +1 yıl 😂😂 Yorumla
MuratRna Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Sakin, şşş..."kızgın kumlardan serin sulara dalar gibi"yanında olacağım, anlıyorum son buluşmamızda yine seni senden aldım, seni anlıyorum. 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Arama mesafe koyarım. Yani bir kere nazik olsa naptım diye bir şey yazmazdim 0 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sevdiğim kişi yazdıysa bekle geliyorum diye cevap yollarım 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl beni rüyanda mı gördün derim 😂 0 3 Yorumla _SkullCrusherr_ +1 yıl Evet der muhtemelen 😅 merakettimmişte +1 yıl aferin bir de başkasını görecek halin yok ya! derim 😂 _SkullCrusherr_ +1 yıl Yani insan sevdiğine yükselirmiş 😅
nedennnFASULYE Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl ülke kızından beklemem 0 1 Yorumla _SkullCrusherr_ +1 yıl Katılıyorum Yorumla
Pasara Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. Görüldü atarım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sevgilim yazdıysa, düşerim :D
Ya arkadaş ve flört arası biri yazdıysa 😃
Yazamaz, kışkışlarım 😒
Tavuk mu bu kış kış diyosun 😃
Horoz hsjs
Sana da günaydın sevgilim derim
Bende istekliysem karşılık veririm xkskcmxk
Verirmisin gerceten
He aynen
versem sanane yani ne saçma insansınız
Hahaha 😂
Sevgilimse tek bırakmam aynı acıyı paylaşırız sjdjsjdj
Aynı acıyı mı ksksjsjs
😂😂
Sakin, şşş..."kızgın kumlardan serin sulara dalar gibi"yanında olacağım, anlıyorum son buluşmamızda yine seni senden aldım, seni anlıyorum.
Arama mesafe koyarım. Yani bir kere nazik olsa naptım diye bir şey yazmazdim
Sevdiğim kişi yazdıysa bekle geliyorum diye cevap yollarım
beni rüyanda mı gördün derim 😂
Evet der muhtemelen 😅
aferin bir de başkasını görecek halin yok ya! derim 😂
Yani insan sevdiğine yükselirmiş 😅
ülke kızından beklemem
Katılıyorum
Ben de azarım başka seçenek mi var jgföfsbnd
Kızların pek karşılık vereceğini sanmıyorum
Görüldü atarım
Iy uzaklastir