Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Yapay zeka diye vi olay var sen ne konuya yönelik sorarsan onunla düzeltir konu başlığının konusunu bu 1
2. Si gelelim senin şu saçma soruna
Evet gırtlağa kadar alanlar zaten bunu fantezi olarak yapıyorlar.. kusma falan yok düzgün alırsan kusmazsın
119 Yorumla
Soran+1 yılBende o duzgunun nasil oldugunu soruyorum ne bu hakaret tarzi yorumlaman. İnsan gibi bisi sorduk. Yapay zekayi bizde biliyorum ama demem o ki ben uygulama kullaniyorum ve o ilk uc tanesinde cinsel yasam cikmaz ise ayriyetten secme sansim olmuyor. O ilk yazdigim cümle yokken denedim cinsel yasam o ilk onerilen uc tanesinde olmuyor. Benim cinsel soruyu secebilmem icin o ilk uc tanesinde olmasi gerekiyor yoksa secmiyor anladin mi?
Soran+1 yılHaha bunu cok kez denedim actim bi oral seks videosu izledim aa dedim kolaymis ben nasil yapamayin cok basit dedim bi 20 sn sonra ogururken buldum kendimi 😂
Soran+1 yılHaha ya kusarsam ne olcak? İgrenir birdaha benle olmaz o kisi kim olucaksa artik
- +1 yıl
E kuss zaten bu yüzden kusarsan daha da azar çünkü zaten gırtlağına kadar sokmak isteyen bi insan sadist duygularla bunu yapar sadist bi fantezi sevgisi vardır içten bi şekilde kusarsan daha da hoşuna gşder yani tiksinmez çünkü zaten acı çekmen öğürmen onun için zorlanman onun daha çok hoşuna gider.. adamlsr kadınlsrı kusturup duruyor oral seks yapıp hiç izlemedin mi zevk alıyolar bundan avrupalılar
Soran+1 yılOha vallami hic izlemedim benm izlediklerim kadin komple adamin heryerini aliyor agzina bacaklari ver adamin onuda alicak gibi 😂
Soran+1 yılCok degisikmis bunu ilk kez duyuyorum lan
Soran+1 yılcanım vardi yalan yok 😂
Soran+1 yılLan benimkide canm diye degistirmiz 😂😂
Soran+1 yılYa bana sey diyordu sperm yutma olayi cok hosuna gidiyormus felan denedim iste o gun kostum lavaboya tabikide kustum cok kotuydu. Ama bazi p*rno goruyorum yutuyorlar sanki su iciyorlar anasini satayim
- +1 yıl
Vlla sperm çok vitaminli bir sıvı aslında adam vücudundaki tüm vitaminin çoğunu sana vermiş oluyot e kadınlar yutuyolar çünkü kendilerini erkeğe aitmiş gibi hissettirmek istiyorlar.. bak ben sana sadığım senin spermlerini yutuyorum... senden keyif alıyorum seninle mutluyum deme şeklidir sperm yutma
Soran+1 yılİste onu yutma tiksindirici benim acimdan ya Allah aşkına ordan idrar geliyor ya sonucta ayni yol cok tuhaf
Soran+1 yılHaha yuttugum gibi kusuyorum 😂
En İyi Cevaplar
+1 yılÇünkü gag refleksin var. Gag refleksi herkeste aynı değil.
021 Yorumla
Soran+1 yılYa bu refleksi nasil indiricez biraz olmuyormu yok mu bi caresi
- +1 yıl
Valla araştırmadım yalan olmasın. Sonucta ben oral yaparken ağzıma aldığım kısım boğazıma kadar gelmiyor ahha :D
Soran+1 yılYa bogaza kadar gelmesede olur su dil bitimi var ya hemen heh orada direk oguruyorum.
- +1 yıl
Ya ben dil temizleyici kullanıyorum. Görseldeki eşya ve benimde dilimin arkasına gidince midemi kaldırıyor. Ama zamanla yapa yapa alışır belki insan. Ama çok yapmadıysan da öğürmen normal
Soran+1 yılBen dis fircasinin arkasidnaki temizlemeyi kullaniyorum oral b dis fircasi dil temizleyicili. Ben muzlada denedim biraz ileriye gidince oguruyorum
- +1 yıl
Muzla denerken garip hissetmiyor musun ya.
Soyup dene belki daha etkili olur. Ne kadar süredir deniyorsun?
Soran+1 yılCok denemedim ya bi iki sefer denedik muzla hafif gectimi gidiyor. Tabikide kabugunu soyarak denedim 😂 sapi yirtar batar biryere
- +1 yıl
Heh bir de kabuğunun kokjusu da rahatsız edebilir dicektim :D :D
Muzlu daha ilişkiniz ilerlememiş bence ondan bak 😂😂 - +1 yıl
İngiilzcen varsa makaleler atayım var internette varmıs harbiden 😂
Soran+1 yılHaha muzla pek ilerlemedi ya 😂 yerli muzlar kucuk oluyor bide
- +1 yıl
Bak ya :D :D:D Sen yerli muzu yedin de ithale göz diktin 😂😂 Siz kadınlar var ya haha :D
Soran+1 yılHaha gozumuz hep ac😂😂😂
- +1 yıl
Doymuyorsunuz, doymuyorsunuz, doymuyorsunuz ama iyi ki doymuyorsunuz 😂😂
Soran+1 yılHaha doysak vay halinize 😂
- +1 yıl
Doyarsanız biz yine ele dönücez D :D olmaz olmaz haha :D
Bu arada biri kusman daha çok tahrik eder demişte iyi saçmalamış :D KEndi fantezisini genelleştirme çabası komik geldi 😂 - +1 yıl
Teşekkürler EIG için 🙏
Soran+1 yılYa deme be icimi rahatlatmisti kusma fantazisi 😂
- +1 yıl
Yahu biri kusmadan nasıl tahrik olabilir gözünü seveyim :D :D
Soran+1 yılValla ayaktan bile zevk alanlar var cok sasirmadim sahsen ben 😂
- +1 yıl
Ahahha yani aslında onun arkadasinda bilimsel bir açıklama varmış. Gecen birseyler okumuştum ama detayları aklımda kalmamis😅 Ama kusmak nedir ya ahaha, karşımdaki kusarsa ben de kussrim 😂 onun yerine ucunu emip yalasa yeterli bana 😄
- +1 yıl
Buralar damısın :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇekiyorum bogazımınnnnn sonuna kadarrr lezzetli
119 Yorumla
Soran+1 yılOf ya bende snn gibi yapabilmek istiyorum ama beceremiyorum dil var ya onu hafif gecsin sonuna gelsin hemen oguruyorum reflex olarak. Bunu bi atlatamadim
Cevap sahibi+1 yılTamamını sokma ağzına emerek delirtttt :)
Soran+1 yılAy emmeyi eski esim begenmiyordu yeni partnerim de begenmez ise diye düşünüyorum 😁
Soran+1 yılHaha yapmaya cok calistim ama genelde sonuna kadar alamiyordum iste 😂
Soran+1 yılSen nasil iyisin lan anlamadim sende mi saksooo cekiyorsun 🙄🤔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Önce baş tarafını yaliyorsun sonra bir kısmını alıyorsun ağzına. Yavaş yavaş sokuyorsun boğazına kadar. Spermi ağzına bosaltabilir o anda. O da belki bulantı yapar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnlatılmaz yaşanır diye ata sözü var duydunmu işte ne kadar anlatirlarsa anlatsınlar anlamazsın anca yaşanan lazım
010 Yorumla
Soran+1 yılYa bunun bi tuyosu olmali ya cidden olmuyor boyle bu
- +1 yıl
Tuyosunu tadına varınca anlarsın nasilki vajinayı bizler yalayinca midemiz kalkmıyor sizde onu yalayinca mideniz kalkmaz zevk alirsiniz
Soran+1 yılYoo bazi erkeklerin midesi kalkiyormus burada gormustum cok sivi ya da bazilarinin sivisinin tadi kotu oluyormus. Kusmaktan döndüm diyenler bile olmustu
- +1 yıl
Öyleleri pis olanlar hijyenik temiz olmayanlardir
Soran+1 yılYa temizlikle alakssi yok o lnlar kadindan kadina degisiyor bazilarininki tadi tuhaf olabiliyot
- +1 yıl
Kaninki mi kokuyor yani?
Soran+1 yılHayir bazi kadinlardaki orgazm suyu kokuyor
- +1 yıl
Vajinasmus ise yani vajinada iltihap varsa kokar
Soran+1 yılVajinismusun anlamini bilmeden konusma bi google dan bak oyle gel.
- +1 yıl
Ya sus bi mk
Gizli Üye(18-24)+1 yılHiç kusarken parmak sallamıyor musun ablacım . Ben o kadar kusan biriyim ki artık nereye kadar sallarsam sallıyım öğ seni anca geliyor
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖğ sesi*
Soran+1 yılNasil parmak sallamak canım . 31 cekmek gibi mi diyorsun? Eski esimde hem 31 ( 3 parmak arasinda ) ve ayni zamanda oral seks cekiyordum ama gene midem kalkiyordu reflex olarak direk bi ogurme geliyordu
Soran+1 yılBi kere agzima bosaldi o gun baya bogaza kadar geldi kustum biraz ciddi ciddi.
Cevap sahibi+1 yılOnu demiyorum dış fırçası biraz geri gitsin kusucak gibi oluyorum demişsin ya ben de dedim ki hiç kusarken parmağını sokmadın mi? Artık ben 3 parmakla en derine giriyorum öyle öğürüyorum insan kendine parmak sallaya sallaya alisiyor😂
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Onu alıştırmak için önce salatalikla test et alıştır sonra gerçeğine yapınca sorunsuz alırsın. Dediğin doğru ama böyle böyle alıştır
00 Yorumla
+1 yılGayet zevkli bir şey zevkli insanların işi zaten herkes yapamaz bu sporu
01 Yorumla
Soran+1 yılBen yapamiyorum iste 😂 bi tuyo istiyorum ya. Reflex olarak midem kalkiyor
Neden kalksın iyi çeken oldumu değme keyfine o olmadan seks yarım kalır
016 Yorumla
Soran+1 yılYa dis fircasi bile birazcik dili assin hemen midem kalkiyor cok kotu oluyorum. Onda hic olmuyor cok zor cok kez denedim zevkle de denendi ama yok
Soran+1 yılYok almadikta soruyoruz. Tabikide aldik denendi cok kotu yapamiyorum
Soran+1 yılAma olmasi gerekmiyor mu ya
Soran+1 yılBelki zorlasam olucak ( suanda bi partnerim yok cok sukur olursa diye hazirlikli olmaya calisiyorum 😂)
Soran+1 yılDis dedin en can alici noktam 😂 agzim kucuk cok acamiyorum 😂
Soran+1 yılEski esimin ki öyleydi 😂
Soran+1 yılHaha ince birini bulucam 😂😂😂
Soran+1 yılİste bu almanin bi püf noktasi olmali yani 😁😁
Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı. Sen de yaparsan eğer gırtlağına kadar almazsın. Şeker emer gibi emersin
010 Yorumla
Soran+1 yılO zevk verirmi ya ne o öyle masum masum 😂
Soran+1 yılEvet dolduruyoe fazlasiyla 😂 ama iste girtlak cok daha zevk verdigini biliyorum öyle diyor cogu erkek
Soran+1 yılDiyorsun ay bakalim denicem de neyle denesem acaba var mı bi fikrin
Soran+1 yılTabikde yok
Soran+1 yılYok suanda denemem 😂
+1 yılHiç yapmadım ama öyle bir durumla karşılaşsam Aklımda bir çözüm yolu var
03 Yorumla- +1 yıl
Malum yeri temizledikten sonra Bal ve ya Nutella sürer öyle yapardım
Gizli Üye(25-29)+1 yılYemekten sonra yapma, açken yap ya da ne bileyim 1 saat falan geçsin ki yediğin ağzına gelmesin
13 Yorumla
Soran+1 yılDenemedigimi mi düşünüyorsun 😂 kusmuyorum ama oguruyorum bu sefer. Biri yanaga dogru goturmekten bahsetti o nasil aluyor? Ve sendede boyle seyler oldumu hic ilk deneme zamanlarinda
Cevap sahibi+1 yılİlk yaptığımda baya iyiydim, partnerim ilk olduğuna inanmadı hatta... 2. de yemekten sonraydı ve o çok zorlayınca yediğim ağzıma geldi koşarak lavaboya kaçtım
Cevap sahibi+1 yılGenel olarak iğrenme durumum yok, iyice ıslatmak lazım her yerini o zaman zevkli oluyor
+1 yılkendilerini olayın akışına bıraktıkları aşikar
012 Yorumla
Soran+1 yılYa bende birakiyorum ama akista kusma oluyor 😂
- +1 yıl
Testislerde de oluyor mu aynısı?
Soran+1 yılTestislerde o istemiyordu beyefendi gidiklaniyormus felan fulan 😂 bi kac kere denedim sorun yoktu benim sorunum bu dil var ya onun sonu var heh oraya gelince. Sey kucuk dil var ya bademciklerin oldugu yer iste hehe oraya gelince. Bu parmagimizi soktugumuz kusturmak icin tam orasi oraya geldigi an ogurmeye basliyorum midem aciyor böyle kalkıyor
- +1 yıl
Ya bana kalırsa penis başına odaklı ol sinirler orada sonuçta ha o dibine kadar istiyorsa başka
Soran+1 yılİste cogu erkek gibi ister ( suanda partnerim yok çok şükür oldugu zaman icin hazirlikli olmaya calisiyorum 😂)
- +1 yıl
Sen gibi kız benden uzak dursun kesin kusarsin bende sen 😂 çünkü beden uzunluk ortalama üzeri ahaha
Soran+1 yılHaha 😂😂 ya partnerim snn gibi biri olursa sictim 😂
- +1 yıl
Çünkü şu var kimi daha kalın ve ufak oluyor boy yönden kimde de ben gibi o sebeple kesin zorlanirsin ki ben testislere yaptırmayı de seviyorum ikisini birden sen yapamazsın ya belli 😄
Soran+1 yılİkisi bir nasil aliniyor lan 🙄
- +1 yıl
Zorluyorsun kızı ahaha sıkıp
Soran+1 yılCiddimisin lan p*rno gormedim ayri ayri aliyordular hep
- +1 yıl
Evet tek tek olmasından daha fazla haz veriyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni gerçekten seven birini bul, oral yapmak istemediğinde sana saygı duysun.
00 YorumlaOnun taktiği var
51 Yorumla
Soran+1 yılBende o taktigi soruyorum canim 😁
Gizli Üye(36-45)+1 yılbunu kadınlara sormak lazım. erkek olarak ben çok severim kadınlara yapmayı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlışıyorsun bir süre sonra , ben seviyorum
83 Yorumla
Soran+1 yılSende ilk zmaanlarda boylemiydin?,
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılAh cok tesekkur ederim sanirim tecrube akzanmam gerekiyor ☺️
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yaparsın çok takma illa deep throat yapmak zorunda değilsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. boğaa doğru değil yanak kenarında açılı alacaksın
07 Yorumla
Soran+1 yılCiddimisin izledigim p*rno kadinin bogazinda gorunuyordu resmen
Soran+1 yılp*rno dan bahsediyorum film degil boyle bogazinda sisiklik oluyordu organ girip ciktikca disardan gorunuyordu montaj midir ki?
- +1 yıl
yahu akıl biraz
p*rno bahsediyorum diyorsun
laf mı bu. onlar film değil mi.
sizin 5 dakika seyrettiğiniz sahneler belik saatler bazen günler sürüyor. gerçek sanmanız çok akılsızca. biraz okuyp araştırın yahu
filmlerdekiler uyuşturucu alıyor bir dünya kimyasal alıyor normal ilişki mi sanıyorsunuz
yazık yazık
Soran+1 yılYa ne yazik yazik diyip duruyon bilmiyoruz ya bilsem niye boyle seyler soyleyeyim simdi ogreniyorum. Gercek iliski gibi geliyordu bana. Gorduklerimi söylüyorum
Soran+1 yılSnn bisi yerine koydugum yok sadece dusunculerimi gorduklerimi soyluyorum
+1 yılalışıyorsun
51 Yorumla
Soran+1 yılOnceleri sendede böyle oluyormuydu su bademciklerinin oraya hafif bi geldimi hemen oguruyorum midem kalkiyor?
Gizli Üye(25-29)+1 yılGökkuşağı dondurmayla alıştırma yap gghdfblldcb
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAlışırsın merak etme
011 Yorumla
Soran+1 yılEvlendim bosandim 3 senemi verdim alisamadim 😂
- +1 yıl
Adam ondanmı boşadı seni ☺️
Soran+1 yılYok la ben bosadim 😂
Soran+1 yılOnu yapamasakta yapabildiklerimiz fazlasiyla yetiyordu ki suanda hala pesimde 😂
- +1 yıl
İyi yaptın
Soran+1 yıl😁😁 ama bi su saksoyuda ogrensem mukemmel 😂
- +1 yıl
Zor değil ya bence. Sevince yaparsın
Soran+1 yılEski esimi severken denedim olmuyor bunun bi puf noktasi olmali ya
- +1 yıl
Yani onu sonuna kadar almana gerek yok ki yapabidiğin kadarıyla yap
Soran+1 yılBi basini alabiliyorum 😂 yeterli mi hocam
- +1 yıl
Hiç yoktan iyidir
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaotinmi kusma oluyomu