Cinsel Yaşam F*ckbuddy ile bulacağız kaç tekila içsem sarhoş olurum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Sarhoş olduktan sonra sevişmek istiyorum Güncellemeler+1 yıl Benim f*ck buddy nin işi cikmis :( soru iptal arkadaşlar Güncellemeler+1 yıl Napiyim tek basim iceriim ben de F*ckbuddy ile bulacağız kaç tekila içsem sarhoş olurum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Akrep-Bir_Adam Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Evden markete bile gidemeyen tipler, fb ilişkisi yaşıyor.Yersen. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kaynak? Nerenizden uyduruyorsunuz bunları bilmem ki Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl 20 saniyede mi iptal oldu lan, çılgın bakire 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Evet olamaz mı? Hem bakire değilim ben Yorumla Oluştur +1 yıl Olamaz Yorumla Soran +1 yıl Neden olamasin Yorumla Soran +1 yıl Sen herkesi bakire sanıyorsun galiba 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Kendin gibi Yorumla Oluştur +1 yıl Velev ki oldu, olayın şokuyla lavuğa ne iptali demek yerine buraya gelip sorunu mu güncelleyecektin Yorumla Soran +1 yıl Cevap yazmiycam ilk bulusmamiz olucakti engelliycem ekti beni Yorumla Soran +1 yıl Sen kandinlardan hoslanmiyon mu? Bak hemcinslerin ne güzel şeyler yazmis Yorumla Oluştur +1 yıl Her kadından hoşlanmıyorum doğal olarak Yorumla Soran +1 yıl Nasıl kadınlardan hoşlanıyorum ki? Yorumla Oluştur +1 yıl Ne önemi var Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Istersen tekila ismarlayabilirim yarin sana ıstanbuldaysan:) ama ben viski içerim peşinen soyliyeyim:) 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tek içmek cok keyifsiz oluyor Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 3 shut kırar 4 uçurur seni 0 13 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yakinsan birlikte icebiliriz Yorumla Soran +1 yıl Nerde yasiyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kocaeli sen Yorumla Soran +1 yıl İstanbul Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstersen çıkayım gizliden bak beğenirsen konuşalım Yorumla Soran +1 yıl Olur ne zaman gelebilirsin ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım yaz bakalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekliyorum 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazmicaksin sanırım neyse sen bilirsin Yorumla Soran +1 yıl Fotorafin yok ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eee yaz konsucaz aticaz zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse keyfine bak sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence de biraz trol gibi davrandın şu an 😂 Yorumla
Uslanmaz_053 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı. İptal rezervasyon degerlendirilir😀 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Komikti 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne komikti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hikayen Yorumla Soran +1 yıl Hikaye değil gercekkk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hikaye derken ankattığın Yorumla Soran +1 yıl Gerçek diyoruummmmm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evden markete bile gidemeyen tipler, fb ilişkisi yaşıyor.
Yersen.
Kaynak? Nerenizden uyduruyorsunuz bunları bilmem ki
20 saniyede mi iptal oldu lan, çılgın bakire
Evet olamaz mı? Hem bakire değilim ben
Olamaz
Neden olamasin
Sen herkesi bakire sanıyorsun galiba 😂😂
Kendin gibi
Velev ki oldu, olayın şokuyla lavuğa ne iptali demek yerine buraya gelip sorunu mu güncelleyecektin
Cevap yazmiycam ilk bulusmamiz olucakti engelliycem ekti beni
Sen kandinlardan hoslanmiyon mu? Bak hemcinslerin ne güzel şeyler yazmis
Her kadından hoşlanmıyorum doğal olarak
Nasıl kadınlardan hoşlanıyorum ki?
Ne önemi var
Istersen tekila ismarlayabilirim yarin sana ıstanbuldaysan:) ama ben viski içerim peşinen soyliyeyim:)
Tek içmek cok keyifsiz oluyor
3 shut kırar 4 uçurur seni
Yakinsan birlikte icebiliriz
Nerde yasiyorsun
Kocaeli sen
İstanbul
İstersen çıkayım gizliden bak beğenirsen konuşalım
Olur ne zaman gelebilirsin ki
Çıktım yaz bakalım
Bekliyorum 😂
Yazmicaksin sanırım neyse sen bilirsin
Fotorafin yok ki