+1 yılYa düğünden evlenmekten döner ben istemiyorum derse ! Namusuna sahip çıkacak mı peki bu çocuk. Bazen erkekleri anlamıyorum empati yapmıyoruz, sevmesini bilmiyoruz. Aklımız fikrimiz hep cinsellikte...
Düşünüyorum da sevmek, aşık olmak hatta öpmek ne kadsr basitleşti 🙄 3 gün sonra seni seviyorum aşık oldum hatta sosyal medya da tanışıp aşık olduğunu söyleyenler de var. Nasıl yaa cidden bu kadar kolay mı sevmek 🤔03 Yorumla
Soran+1 yılIşte ben ona evlendikten sonra daha anlamlı olur diyorum bana ne farkeder diyor ve bana benden emin değilsin dedi hevesim vardı dedi bende ogun hasta olduğum için yapamadık benim sucum değil dedim
- +1 yıl
Klasik erkek lafları. Kimse kimseyi zorlayamaz ! Hatta evli bile olsan eşine zorla ilişki talep edemezsin bu suçtur! Kadin saygi duymayan kendi zevkleri için zorla baskı kurup sonra ben gidersem üzülürmusun beni kaybedersin gibi laflari söyleyen erkekler nedense çok şanslı oluyor. Eee kabul etme dostum bu tutumunu sürdür. Iliskiye girme evlenin eşin olsun o zaman birlikte ol
Soran+1 yılEvet ama bana aşırı soğuk yapıyor
En İyi Cevaplar
+1 yılPardon da senin derdin ne cocuk oyuncagı mı bu? vericem deyip sonra geri cekiyorsun kendini. madem öyle ümit verme ben olsam nişanı atarım dalga mı geçyosun diye. evlendikten sonra yapıcaksın tamam yapalım deme. Çocuk soğuk yapmakta haklı. yüzeysel de olsa gönlünü al onun yoksa ömür boyu bu an onun aklından cıkmaz her aklına geldiğinde sen bana bunu yapmıştın diye içinde kalır.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen geçen gün buluştuğumuz da yapalım dedim öğünde regl oldum sonra o dün yine buluştuğumuz da yaparız edriz dediğinde zaten evlenmemize 2 ay kalmış bekleyelim hayırlısı buymuş dedim yüzeysel zaten yapıyoruz ama mesafe ilişkimiz olduğu için pat diye buluşamıyoruz
- +1 yıl
Oho cocuk her yapalım dediğinde tamam diyip sonra 2-3-5 ay kaldı evlenmemize diyerek ondan anlayış mı bekliyorsun? Regl olabilirsin geçtikten sonra yaparsın. yapmak istemiyorsan da ümit vermezsin. gerçekten amacın ne erkeği a*ının çevrensinde pervane etmek mi kendini ödül olarak görmek mi? bu kadar ego aldatılmayı gerektirir. şahsen bu yaptıgın davranışa karsılık ben olsam başka bir kadınla birlikte olurdum..
Soran+1 yılBir kere o üslubunu değiştir sevgilim her istediğinde ben tm diyip sonra yalana başvurmuyorum zaten baştan istemediğimi dile getirmiştim oda bana 2 sene dayandım istiyorum dedi bende tamam dedim ogun de hasta oldum Allaha yalvarmadim olayım diye zaten yaza evlencez o bana mantıklı geldi 1 ay önce ilişkiye girmek saçma geldi evlenelim öyle yapalım daha anlamlı gelir dedim
- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılson düzlüğe gelmişin sakın verme verirsen kaybedersin demedi deme alacagını alır arkasına bakmaz sana karsı bi soguma olmayacagının bi garantisi yok evlenince aşılır bu tip olaylar ama nişan atmak daha kolay olur hiç bişey yoksa bile bu dünyada ölüm var sen senin olana sahip çık
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten evlendikten sonra daha mantıklı diye söylüyorum ama o seni birakcagimi düşünüyorsun dedi bende hayır sadece kendi evimizde ailenden bir parça olucam dedim şimdide öylesin dedi ama bana trip atıyor
+1 yılKendinden ödün vermemen çok güzel. Buradaki hiçbir yorumu takma. Helalinle bu duyguyu yaşamak istemen çok normal. Bende senin gibi bir tepki koyduğum için zamanında çok surst gördüm ama iyi ki reddetmisim şu an vicdanim rahat
09 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle sevgilimden önce de cinsellik için isteyip ayrılan çok oldu ama ilk defa surat asana denk geldim ama biz 2 senedir ciddiyiz 2 3 ay kaldı evliliğe artık dayanamıyorum falan dedi
- +1 yıl
Taviz verme bebeğim aynen böyle devam
Soran+1 yılZaten yazmıyor bana niyeti anlaşıldı
- +1 yıl
Yazık yaa bunca zaman nasıl farketmedin böyle bir adam olduğunu kendi
Soran+1 yılÖyle biri değildi ilk zamanlar istedi bende baya tepki vermiştim okadar anlayışlı davrandıki hatta amacım bu değil seni sen olduğun için seviyorum demişti baya değişti bana karşı
- +1 yıl
Dengesiz herif. Salla yya ayrilmayu düşünüyor musun
Soran+1 yılEvet cinsellik istemedigim icin bana bunu yaşattı brni ararsa konuşup ayrılcam
- +1 yıl
Sen bilirsin canım. İnşallah her şey güzel ve gönlünce olur amin. Hayırlı günler
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım hayırlı günler 🌹
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
her şey zamanında güzel diye çok sevdiğim bir söz var boşanmalarının bir sebebi de bu her şeyi yaşarsan evlenmeden evlendikten sonra ne olacak? hiç bir şeyin ne heyecanı kalır ne isteği zaten yapıyorsun bunu yapmışsın o yüzden en azından bazı şeyleri evliliğe saklamak mantıklı geliyor bana.
15 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle bende ona öyle demiştim sevgiliyken herşeyi yaparsak evliliğin tadı kalmaz dedim ne farkeder tadı kalır dedi bana yanlış düşündüğümü söyledi
Soran+1 yılOnun beynine tukureymm
Soran+1 yılHahaha başı mı ben kendime yaşlarım
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen böyle diyem biriyle o gün ayrılırdim. Madem beni istemeyecek nden benimlesin derdim. Seninle sevgili plup baskasıyla yatmam hoşuna gidicek mi derdim? Basardım tekmeyi
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim için mı öyle düşünüyorsun
Bu adam seni seviyorsa seninle evlenecekse ben adımı değiştiririm. Kandırıyor öyle tanıdık cümleler öyle tanıdık hikayeler ki hepsi aynı akıllı ol kızım. Duygunun esiri olursan yarın sen aglarsin o hayatına bakar
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten istemedigm için yazmıyor soğuk yapıyor bana
Soran+1 yılAynen bide soğuk yapıyor ilişkiye girmek istemediğim için bu durumda yaptı ve yazmadı sanırım kendisi yol aldı gitti
+1 yılKesinlik, le hayatın, dan çıkart biraz akıllı olun kulladığı kelimelere bakılırsa keko bir tip beleşci sözde akıl gösterisi yapan biri sonra sağda sol, da ben erkeğim diye gezer istediğimi elde ederim diyerekten ipini kes yolla uğraşma
012 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri değildi önceden tamam söylüyordu ama anlayış gösterirdi ben geçen gün yapıcaz dedim ama hasta oldum o hasta halimde bile yapalım dedi ben istemedim şimdide bana heves ettirdn demeye başladı ee dedim zaten 2 3 ay sonra evlenicez biraz daha bekle dedm
- +1 yıl
Hayatını öyle biriyle rezil etme.. iyice bir tart kafanda sonra bu yola adım at.. insan sevdiğini regl döneminde zorlarmı bu kafayla sana zevk veremez tam tersi kendi zevkini düşünüyor ama yine senin hayatın karar senin
Soran+1 yılBöyle bir kafa yapısı benimle evlenmek istemiyor yani dimi sevgisi yokmu
- +1 yıl
Bak canım benim sevgi hemen oluşacak bir duygu değildir zamanla oturur seven insan kıyamaz mutlu eder ortak kararlara saygı duyar.. sevgi sabır ister seven gözü kara yüreği sağlamdır çapsız adama güven olmaz kadın anlaşılmak istemez yaşamak ister kadın insandır biz erkekler insanoğluyuz.. senin sevgilin bana inandırıcı gelmedi
Soran+1 yılBizim uzak mesafe ilişkisi 2 senedir ilişkimiz ciddi düşünüyoruz bana hevesim kırıldı dedi bana seni birakcagimdan korkuyorsun napiyim ev mı alıyım dedi niye birden böyle yaptı anlamadım zaman geçtikçe acaba sogdu sanırım benden
- +1 yıl
🙂 buradan çık yola sevgi zamanla oluşur zamanla körelmez.. patavatsız konuş, an biriyle zaten ömür geçmez.. bak çocuk değilsin düşün taşın neyin iyi neyin kötü olduğunu böyle anlayamazsın karşındakinin sana ait olup olmadığıni onu konuşturarak anlarsın zaman, la anlarsın o kadar evlilikler gördüm ki eş eve gelmek yerine işten sonra kahve köşelerinde sürtüyor 6 ay süren evlilikler vs insanın evinde şöyle 2 kişilik köşe olacak bir birleri için kucak kucağa oturacak erkek kadını yaşatırsa kadın çicek gibi açar mutlu eder sever, de
Soran+1 yılTabi öyle bugün hiç yazmadı sence geri adım atmalımiyim yoksa konuşmak için arayıp sorayim mı yine kesin 1 2 gün uzaklascak benden
- +1 yıl
boş ver kimse vazgeçilmez değildir.. çok sevsende mutlaka birgün ayrılık olacaktır.. birlikte geçirilen zaman içersinde bırakılan mükemmel izlenimle anılır insan..
Soran+1 yılTabikide kimse vazgeçilmez değil ondan beklemedigim şeyleri görünce zoruma gitti açıkçası böyle insan değildi
- +1 yıl
Iste o yüzden hep dile getirirm tanımadan evlilik yaşamadan hayatı sorgulamaya benzer 🙂 gidene sakın üzülme sal zincirini
Soran+1 yılPeki teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim canım benim sakın dediklerim moralini bozmasın sadece dikkatli ol ve tanı diyorum kadınlarımızı yeterince eziyorlar herkes yerini bilsin
+1 yılbence telefon seks yapın. Onu bu şekilde tatmin edebilirsin bir iki aya kadar. Ya ne kadar sabırsızmış adam😅 2 ay kaldı. Sabret. Duyanda söyleyecek daha isteme var, daha nişan var. Ben hayatımın aşkı için 2 yıl bekledim. 2 ay ne ki?
01 Yorumla
Soran+1 yılYa kimse cinsellik yaşamadan ölmemiş sen mi ölcen beni seviyorsan bekle diyorum canıma yetti diyor soğuk yapıyor
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Hicbi erkege bu konuda guvenilmez. Iliskiden sonra tamamen degisebiliyorlar. Eger iliskiye girmedin diye senden soguyosa zaten birak gitsin. Iliskiye girince kesin sogur o zaman. Sen dogru olani yapmissin
03 Yorumla
Soran+1 yılHevesim kırıldı dedi bende dedim bende çok istyorum ama evlenelim yaşayamak daha iyi dedim bu sefer benden emin değilsin gibi kelimeler konuştu
Soran+1 yılKonuyu kapatı eğer açılırsa soylerim
- Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılDengesizlik sende bence. Önce umutlandırıp sonra hayır demen hata. Başta koyman lazımdı o çizgiyi. Şimdi dediğini yapmaz isen ayrılığa kadar gider bu yol bence
17 Yorumla
Soran+1 yılHayır önce zaten istemiyorum demiştim oda kaç senedir dayanıyorum artık canıma yetti dedi bende o zaman tamam yapalım dedim ogun regl oldum yapamadık sonra düşündüm zaten az kaldı evlenmemize evlendikten sonra yaparız daha tatlı anlamlı olur dedim dayanamıyorum dedi
- +1 yıl
Bence azda olsa istediğini ver derim. Orta yolu bulman lazım
Soran+1 yılMesela az dan kastın ne
- +1 yıl
Ne yazayım hayatım burdan
Soran+1 yılAz da olsa istediğini ver derken ilişkiye gir mı diyorsun anlamadım
- +1 yıl
Hayır
Soran+1 yılÖzelden yazdım
Derdi belli.. sen ne istiyorsun önemli olan o. sen hayır diyorsan beklemek zorunda beklemek istemiyorsa da gitsin Zaten bunun için giden adam gelmesin en sağlıklısi bu.. m
02 Yorumla
Soran+1 yılYazmıyor dün de aramadı soğuk bende yazmadım nolcak bilmiyorum
Ya herşeyi göz önünde yaşadığın halde neden idrak edemiyorsunuz bazı şeyleri adamın isteği belli evlenmek için değil sadece işini bitirmek için seninle beraber seven biri evlenene kadar bekler üstelik ben üzüldüm sende üzül deyip kapatmaz. Neden bu çağın insanları böyle bir anlam veremiyorum.
010 Yorumla
Soran+1 yılBana önceden demişti ki ben sevgilimle herşeyi yaşamak istiyorum demişti bende ters bana dedim ozamanlar da istiyordu ama ben istemedigim için anlayış gösterirdi şimdi canıma yetti diyor. bekleyemiyorum diyor
Soran+1 yılBeklemiyor soğuk yaptı sabah günaydın yazdım cevap dahi vermedi
Soran+1 yılO çabalamıyorsa bende çabalamam saldım ipini
Soran+1 yılTabi gerçekler zorumma gitse de olan şeyi söylüyorsun yalnış insanmış
Soran+1 yılÖnceden öyleydim de aşık olunca ipler onun eline geçti anlamadım bian
Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. 2-3 ay sonra evlenme kesin mi. Eğer öyle olsa bu kadar ısrar etmezdi diye düşünüyorum. Sen doğru olanı yapmışsın. Sanki yangından mal kaçırıyor.
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle karar vermistik bana bugün beyaz eşyalara bakacağını söylemişti hatta bana diyor sen benim seninle evleneceğimi düşünmüyorsun napiyim ev aldığım da mı inancaksn dedi
Soran+1 yılSoylerim mesela sabah günaydın yazdım hiç yazmadı soğukluğu halen üzerinde
Soran+1 yılBenim aklıma da şey geliyor erkekler arasında böyle bir konuşma geçiyor mu sevgilisiyle cinsellik yaşadığını söyleyerek hava atması gibi
Soran+1 yılNasıl yani
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılİşte bir insanın gerçek yüzünü ancak ona hayır deyince görebiliyoruz maalesef ama bunu çok kişi yapamıyor
17 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle bi cinsellik istemiyorum diye de böyle yapılmaz tm hevesi kaçmıştır ama beni sevdiğini söylüyor ama soğuk yapıyor
- +1 yıl
Her söylenilen söz gerçek değildir
Soran+1 yıl@AydınlıkMYHEART ikili oynamadım gelmeden önce zaten yapalım dedim bulustugumuzda regl oldum yapamadık yine bahsetti 1 ay sonra buluscaz ozamn yaparız dedi bende düşünmüştüm dedim ki zaten yaza doğru evlencez evlendikten sonra yapmak daha anlamlı biraz daha bekleyelim dedim belki de hayırlısı buymuş dedim 2li oynamadım
Soran+1 yıl@AydınlıkMYHEART ben ona zaten söyledim hayal kırıklığı yaşamış olabilirsin ama bekleyelim dedm soğuk yapıyor peki sen söyle şu an ne demeliyim ki
Soran+1 yıl@AydınlıkMYHEART allah allah
- +1 yıl
@AydınlıkMYHEART git kendi fikrini yorum olarak yap dolu yap sende yorum altında kıza salata olma
- +1 yıl
@AydınlıkMYHEART boş yapmışım lafa bak
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce kabul edip sonradan reddetmişsin kafada var herhalde
21 Yorumla
Soran+1 yılBen gecen buluşma için istedim ogun de regl oldum sonra düşündüm hayırlısı buymuş 2 ay kaldı evlenmemize ozamn yasayalım dedim acele etmeyelim dedim
Gizli Üye(18-24)+1 yılBunun seninle evlenmeye niyeti yok seni kullanıp bırakır haberin olsun. Sakın yatma bununla, çok seviyorsa beklesin evlenene kadar. Beklemiyorsa s. gitsin ayrılın bırak kimle ne halt yerse yesin
24 Yorumla
Soran+1 yılZaten şu an istemedim diye soğuk yanlış anlama beni ben zorlamıyorum seni cinselliğe merak etmiyorum sadece 2 gün tartistik diyemi istemedin emin mı değilsin dedi bana
Cevap sahibi+1 yılEmin olmakla bir ilgisi yok her şey usulüne uygun olsun istiyorsundur ve bunu ne zaman hazır hissedersen o zaman yaşamaya karar vermek en doğal hakkın. Buna saygı duymuyorsa tek amacı cinselliktir evlenmeye niyeti yoktur emin olabilirsin. Ayrıl gitsin.
Soran+1 yılBenimle yaşamadı ya başka kız arayışta olabilir mi şu an
Cevap sahibi+1 yılBelli etmese bile eline fırsat geçse tereddüt etmeden yapar
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişki de tek taraflı bir his olmaz
Sana saygısı yok ki zorlamaya çalışmış
Alamayınca da tavırdan tavira girmiş
Sana saygısı olmayan, sana bunun için tavır yapan birini bırak gitsin015 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyorum bide üste çıkıyor yok sen bana inanmıyorsun inanman için ev mı alıyım birakcagimdan korkuyorsun ben ona tatlı bişekilde söyledim tm yapalım dedim ama ogun regl oldum demekki böyle hayirliyms biraz da bekle dedim baktım tavır yaptı yapıcaz dedi bende yok diyince kapatalım konuyu dedi yorgunum uyucam dedi kapattıktan sonra uymadığını gördüm
Cevap sahibi+1 yılToxic ilişkiye dönmüş
Kiskandirma
Kendini geri çekme
Uyuycam deyip yalan söylemesi
Hiç sevmediğim taktiksel oyunlar ne gerek var bunlara...
Bir de ev mi alayım demiş, maddiyat üzerinden manevi duygularini etkilemeye çalışip ikna manipülasyonu kullanmış.
Düşün evlenmeden, birlikte olmayı reddettigin için bu hareketleri yapan
Evlendikten sonra yine aynı regli olsan, o gün hasta olsan çalımlara, tavırlara, sosyal medya da sevgili arayışlarına girecek...
Bırak gitsin. Sana saygısı olmayan hayatında olmasin
Soran+1 yılÇok haklısın instagramda kızları eklemesi yazmasını görmüştüm bana arkadşım kıza yurucek denedik demişti tarih koy dedim tarih koyduktan 4 gün sonra tarihini kaldırdı neden kaldırdın diye sordum yazmadı aramadı oyuna girip oynamış 1 2 gün boyunca yazmadı
Cevap sahibi+1 yılÇok haklısın instagramda kızları eklemesi yazmasını görmüştüm bana arkadşım kıza yurucek denedik demişti tarih koy dedim tarih koyduktan 4 gün sonra tarihini kaldırdı neden kaldırdın diye sordum yazmadı aramadı oyuna girip oynamış 1 2 gün boyunca yazmadı
GİZEMLİ Hareketler yapmış
Belirsizlik yaratmış
( birtakım sorulardan kaçarak )
Bir insanı gerek sosyal medyadan, gerekse reel hayatta biriyle kiskandirmaya çalışmak kadar az tiksinc şey vardır
Ne gerek var böyle hareketlere
Birliktelik te ve sonrasında kiskandirmaya çalışmak vb hareketlere düşünülmesi gereken bir davranış çeşididir.
Yorumu sana bırakıyorum...
Soran+1 yılSevgisi bitmiş sadece takılmalk düşünüyor
Cevap sahibi+1 yılAslında zeki bir insansın
Bazı şeylerin sende farkındasın
Seni cinsellik olarak kullanmaya çalışana değil
Sana saygı duyan, hastayken zorlamayan, anlayışlı empati kuran insanla birliktelik yaşaman gerekir
Aksi durumda; zorlamaya gerek yok
Bir de kız eklemeye kalkmış mide bulandirici hareketler
Sen erkek eklesen zoruna gider mi gider haklı olarak.
Empati olcak gerisi çöp
Soran+1 yılBazen ona bende şunu yapsam hoş olur mi dediğimde yap diyor bende öyle karakterli insan değilim diyordum hani empati olarak konuştuğumda sende yap et diyor
Soran+1 yılValla çok net oldim gerçekten çok seviyorum ama bazen mantıkla da hareket etmek lazım sevsemde gitmeliyim hakkım helal değil
Cevap sahibi+1 yılBazen ona bende şunu yapsam hoş olur mi dediğimde yap diyor bende öyle karakterli insan değilim diyordum hani empati olarak konuştuğumda sende yap et diyor
Hatalar
- Yap hoş olur mu dediğinde "YAP DİYOR" ne demek yap insan sevdiği evlenmeyi düşündüğü kadıni herkesden gözü gibi kıskanır her şeyden. Onu tesvfik etmeye çalışmak, umrumda olmaz davranışları çocukça hareketler hiç normal değil. Belirli bir Bilinç ve olgunluk seviyesine ulaşmış biri bu cümleyi kurmaz.
- sende yap et diyor; seni önemseyen bir insan, senin bir erkekle konusma düşüncesine bile ( hayatta tahammül edemez ) ve böyle bir cümle kullanıp naparsan yap demez. Sana karşı gösterdiği ciddiyet, olgunluk, empati, anlayışi bu kadar kit ve sığ..
----
Valla çok net oldim gerçekten çok seviyorum ama bazen mantıkla da hareket etmek lazım sevsemde gitmeliyim hakkım helal değil
İhtimaller
- Gerçekten çok seviyorum
"Aşkın gözü gör, hafiza yarım kalır, gözlere perde iner, gerçeklerden istemesende uzaklaşılir. Aşkın sevginin kimyası böyle bir şey..
Karşındaki insanda olgunluk, anlayış durumu hakim değil.
Bazen bir cümle içinde bir çok anlam barındırır. Biz bunu göremeyiz.
Zannederiz ki klasik olacak; biz elmayı seviyoruz diye elmanın da bizi çok sevdiğini düşünürüz oysa bu yanılgıdır.
İlişkinin dinamiği içinde birtakım mesajlar, hareket ve davranışlar, sözcükler, kelimeler bir sekilde o ilişkiye dair sinyaller verir..
Karşılıklı düşündüğümüz sevgi bazen tek taraflı olabiliyormus ne kadar insanın canını acıtan bir durum olsa da...
Soran+1 yılBazı arkadaşlarım kendini geri çek hatasını anlar bidaha yapmaz farkına varır diyorlar sen ce olur mu
Cevap sahibi+1 yılEğer İlişkini kurtarmak
Onu çok sevmek değer vermek aşık olmak gibi duyguları içinde barındıriyorsan
Kendini geri cek sessiz kal
Yaptıklarının tersini yapmaya devam et gibi birtakım taktiksel hamleler yapabilirsin degecegine inanıyorsan
Ben insanların acı yasamadan, birtakım hayattan çıkarması gereken dersleri çıkarmadan olgunlaşabilecegini düşünmüyorum.
Takdir senin yine de...
Soran+1 yılTeşekkür ederim kafam çok karışık bi yandan çok seviyorum bir yandan bu durum beni üzüyor 😥
Cevap sahibi+1 yılRica ederim seni çok iyi anlıyorum
Üzgün olman çok normal
Ancak ilişki de alma verme dengesi çok önemli...
Sana en ufak bir şey de rest çekebilecek durumdaysa
Sosyal medyadan kız eklemeyi normallestiriyorsa
Üzerine de sende ekle naparsan yap diyebiliyorsa
Bazı şeyleri sorgulamanın vakti gelmiştir. Sana direk ayrıl bitir ne hali varsa görsün demiyorum elbette..
Ancak çok üzerine düşmüşsun çok yoğun yaşamış olabilirsin duygularını, tek taraflı Olduktan sonra hiç bir anlamı yok cepte görülmekten başka.
Keşke her şey hesapsız kitapsız içinden geldiği gibi davranarak devam etse. Bir süre sonra karşındaki insana verdiğin değer duygusu onun kendisini kaf dağlarında görmesine ve rahatlık yaşamasına sebebiyet veriyor...
Korkunç bir durum korkunç bir tatmin...
Tek taraflı hiç bir şey olmaz senin suruklemen ve ittirmenle.
Kendini yetistirememis bir bireyi de sen yetistiremezsin..
Soran+1 yılEvet çok üstüne düştüm çok sevgimi belli etttim ipler onun elinde oyuzden çok hava da görüyor kendini duygularımın onemi yok tartışıyoruz 2 gin sonra yazıyor eskiden 1 gün bile dayanamazdı ona eskiden şöyleydn dediğimde sen eskide kalmışsın sana eskiden ölene kadar böyle olcam diye garanti verdim mı demişti
Cevap sahibi+1 yılSana eskiden böyle olcam diye garanti verdim mı demişti
# bunu söylemesinin tek sebebi senin ona vermiş olduğun ben seni terketmem senden vazgeçmem garantisidir.
maalesef bunu ona aşırı hissettirmissin. Yaptığın çok doğru bir şey aslında ama maalesef
Bu devirin insanı egodan, kibirden, kaf dağından, aşırı gereksiz ozguvenden besleniyor
Bu durumda yapacağın şey belli aslında...
O yüzden surat yapmıssa sana ondan hayır gelmez. Madem istiyorsa sana saygı duyacak. yapar nikahı istediğini yapar. Bence iyi düşün
013 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle hevesi kaçmıştır o an kızarsin hem seviyorum diyor hemde bütün gün soğuk cevap veriyor
Soran+1 yılÖnceden bu konuyu dile getirdiğinde yine istemiyordum bana okadar anlayış göstermişti ki hatta bana istemiyorum bisey seni sen olduğun için seviyorum derdi bukadar soğuk yapmazdı şimdi uzak duruyor beni anlamiyor
Soran+1 yılZaten yazmıyor aramıyor
Soran+1 yılYani şu an istediğini alamayınca kendisi yol aldı
Soran+1 yılBi yandan şükretsem de hayal kırıklığı yaşadım onca zaman anılarım inancım hayallerimi yerle bir etti😓
Soran+1 yılSevgiyi anlayan bir insan değilmiş sadece üzgünüm
+1 yılsen doğru olanı yaptın, istemiyorsa sktiirp gitsin bu kadar, zaten erkekler böyle emin ol senle ilişkiye girerse seni bırakıp gider
01 Yorumla
Soran+1 yılGiderse tutmam zaten istediğini alamadı ya o koydu ona
+1 yılSenden faydalanmak istiyor, öyle istemese sabreder evlenene kadar, evlenmeden ilişkiye girince namus kirleniyo bu arada
02 Yorumla
Soran+1 yılFarkındayım ona da dedim otel odaların da yaşayıp da kendi evime gelmek yerine senin ailenden bir parça olupda yaşamak istiyorum diyorum zaten öylesin evlenicez ben den emin değilsin dedi
- +1 yıl
Evlenme seni sevicek kişilerle evlen
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAmacı seninle cinsellik yaşamak, seni yatağa atmak.. uzak durmalısın o kişiden.
06 Yorumla
Soran+1 yılBana dedi ki ilişkiye girdikten sonra belki senide yaşadığım şehire getirip evleniriz dedi orada şüphelendim madem buluştuğumuzda benimle direk evlenmek istiyorsun ozman ilişkiye girmeden götür öyle deglmi
- +1 yıl
Evet haklısınız ama adam seninle ilişkiye girmeye koydu kafasına gibi.
Soran+1 yılEvet kafasına koymasa bana şimdiye kadar yazardı benden bekliyor yazmamı
- +1 yıl
Eee Peki ne yapacan sen?
Soran+1 yılGitmiş hikayeye video atmış " herkes gider" söz yine yazmadım
- +1 yıl
Bence bosverin onu.
+1 yılDüğün aşamasına kadar girilmişken bu konuların sorun haline gelmesi size eksi yazar
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin 23 senedir beklemişsin biraz daha beklersin kimse cinsellik yaşamadan ölmüyor sende ölmezsin dedim
- +1 yıl
Öğretmen alımlarında mı tercih yapıyosun?
Soran+1 yılNedemek istiyorsun
- +1 yıl
Sorry, farklı bir soruya yazacakken yanlış oldu.
23 senedir beklememiştir belki ama zaten, sadece seninle yaşamak istiyordur bir an önce. Soğukluk olacağı aşikar ama bu konudan dolayı.
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Senı cinsellik ıcın kullanmak istiyor amacına ulasamayjnca yuzu duser tabı
06 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ediyorum diyor sonra yüzü düşüyor biraz daha beklese ölücek
Soran+1 yılDedim ama soğuk yapıyor
Soran+1 yılKesin şu an zaten başkalarıyla konuşuyor Instagram da kızları ekleyip duruyor
+1 yılİpler senin elinde bakireliğini nikahtan önce verirsen ipleri onun eline verirsin
010 Yorumla
Soran+1 yılBende ondan korkuyorum ya
- +1 yıl
Aynen öyle olacak belki beğenmezse seni bahane bile bulacak
Soran+1 yılBen ona sakin şekilde konuşurken o beni farklı algılayıp konuşuyor kendini bastırıyor bi nevi
- +1 yıl
Bilmiyorum ama ne bilim bazen kızlara üzülüyorum dikkatli ol sen yine de erkek bu güvenilmez
Soran+1 yılBana seni bırakırım düşüncesi var emin değilsin benden dedi niye bukadar çok istiyor anlamıyorum bi kaç ay bekleyemiyorki
- +1 yıl
boş ver verme sen beklesin çok istiyorsa nikahı erkene alsın
Soran+1 yılIstemedigimi dile getirince keyfi kaçtı ya sence benden sogmusmudr
- +1 yıl
Soğusun boşversene ne kafana takıyon
Soran+1 yılZoruma giden şey okadar yol katetmişiz bu sebepten dolayı soğursa üzülürüm tabi
- +1 yıl
Yani bu sebepten dolayı da şey yapacaksa hiç olmasın
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değilmi? Hem heveslendirmişsin hemde şimdi vazgeçmiyorsun. Öte taraftan bende olsam sevişmediğim biriyle evlenmem
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Boş yer regl bir hanımla bu işin olmayacağını ogrensin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeven erkek anlayış gösterir, çükünün peşinden gitmez..
00 Yorumla Galiba sevgilinin amacı kullanmak ayrıl derim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmacı seni kullanıp atmak. Eğer gerçekten evlenmek istese beklerdi sanki istediğini alıp gidecek gibi
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun
Cevap sahibi+1 yılBence öyle
Soran+1 yılşu an zaten konuşmuyor soğuk yapıyor
Cevap sahibi+1 yılYapmadığın için soğuk. Yaparsan da devamlı isteyip kullanıp atacak
Gizli Üye(30-35)+1 yılS. iktir git diyemedin dimi seninle cinsellik için beraber olan biriyle evlenmeyi bile dusunmussun
114 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden böyle değildi zamanla değişti canıma yetti dayanamıyorum 2sene oldu ilişkimiz diyor yüzeysel yaşıyoruz ama ilişkiye girmek de istiyorum dedi
Cevap sahibi+1 yılTamam da evlensin bak bazıları şunu da anlayamıyor evet sevgilin çekim hissediyorsun da olmaz işte nikahsız ve bazıları kullanıyor seni de kullanmayacağı ne malum kabul etme ayrılsın boş ver
Soran+1 yılAyrilmak isterse durdurmam zaten
Cevap sahibi+1 yılSen niye ayrilmiyorsun
Soran+1 yılKanka şöyle soyleyim belki yanlış dusunuyorimdur ona göre fikrini söylersin uzun ilişkim bu uzun ilişkide hiçbirşekilde buna benzer durumlar yaşamadık tartistik yine de bırakmadık aşırı seviyorum onu bi yanım ayrıl diyor bi yanım bırakma diyor tam orada da kaldım 3 aylık bir sevgilim olsa disunmeden bırakırdım ama şu an zor durumda kaldım
Cevap sahibi+1 yılBence yanlış düşünüyorsun şimdi bırakma devam et bugün sana o lafları diyen kişi yarın yine bir şey istediğinde sen yapmasan napicak? Uzun olması hiç önemli değil insan yakinindakini bile tanımıyor neyse olucagi belli özür diler sen yalvarirsin olur diye yaparsın ve sonra görürsün noluyor
Soran+1 yılAkşam sesli konusurum
Cevap sahibi+1 yılNe diycen
Soran+1 yılBilmiyorum agzima gelene soylucem
Cevap sahibi+1 yılTamam ne olduğunu söylersin benim dediğim mı çıkıyor yoksa başka bir şey mi merak ederim 😅
Soran+1 yılLan insanın hevesi kırılmış olabilir de bukadar soğuk yapamaz ya isim var sonra konuşuruz dedikten sonra çevrimiçi
Cevap sahibi+1 yılVe sen aşırı seviyorsun dimi bunu desen tamam yapalım diye senden iyisi olmaz sana yazık başka bir şey demiyorum
Soran+1 yılZaten tm diyince mutlu oluyor hayır diyince keyfi düşüyor şimdi kanka ben ona ne soyleyimki böyle canı acısın aklıma gelmior
Cevap sahibi+1 yılHiçbir şey 😅
+1 yılboş ver saygı duymuyorsa gitsin
11 Yorumla
Soran+1 yılGiderse de durdurmam
+1 yılBizde derdimiz var sanıyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılNe çok byk derdim varmış bee
- +1 yıl
😅😅😅
İsteği varmış üzülmüş
01 Yorumla
Soran+1 yılOnun yaptıkları beni üzdü böyle yapma üzülüyorum dedim sen beni üzdun sen de üzül dedi
+1 yılerkeğin kadından seks dışında bir beklnetisi yok
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bide sözde seviyorum der
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılÜzülmüş işte ne var bunda
01 Yorumla
Soran+1 yılSoğuk davranıyor kanka
Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. Bıçak kemiğe dayanmış
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç sorma
de sedece o kalsın ben seni yine tatmin ederim
05 Yorumla
Soran+1 yılAma o onu da yaşamak istiyor beklemek istemiyorum şu an yaşamış evlendikten sonra yaşamış ne farkeder diyor
Soran+1 yılYok trip attı suratı düştü gitti yatti
Soran+1 yılBen ona ne söylemeliyim ki beni anlasin
Sqbirli olamiyor ne olursa olsun beklesin
01 Yorumla
Soran+1 yılSoğuk davranıyor bana dedi ki gece kafana yastığa koyduktan sonra düşün ben niye böyle yapıyorum diye dedi
+1 yılSence derdi ne olabilir bı düşün bakim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. O gün yapsanız daha iyi olur önceden olmaz
00 YorumlaGótúne tekmeyi vur engelle geç
00 YorumlaBütün erkeklerin düşerdi normal bi tepki
00 Yorumla
+1 yılAyrılmalısın çekilmez bu şekilde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılayril seni kullanmak amaci
01 Yorumla
Soran+1 yılBen istemedigim sürece kullanamaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek kendini düşünüyor cano
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen okadar diyorum anla beni üzülüyorum diyorum sen beni üzdun sende üzül diyor bende dedimki bu konuda uzulceksen üzül dedim anlamıyorsun dedm
Cevap sahibi+1 yıliyi demişsin herkes istediği yapmakta özgür ama kimseyi yapmayı istemediği bir şeyde zorlamak yanlış o büyük bir ihtimalle naz yapıyorsun sanıyor istemiyorsan kesinlikle yapma
Soran+1 yılYok yapmicam da ama benimle konuşmuyor nasıl anlatıcam kendimi
Cevap sahibi+1 yılHazır olmadığını bunu evlenmeden yapmak istemediğini söyle konuyu kapat konuşmak istemezse keyfi bilir.
aşağıdakine söz geçiremiyor ne yapsın
05 Yorumla
Soran+1 yılKessin atsın ozman
Soran+1 yılNasıl
Soran+1 yılJjajaja
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapma seni bırakır gider
00 Yorumla
+1 yılDüşerse düşsün kimsenin oyuncağı olma
11 Yorumla
Soran+1 yılYapamadı ya onun zoruna gidiyor
ypma işine geliyrsa beklesın
014 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorsan bekle dedim suratı düştü istiyorum dedi bende inat etme dedim benden emin değilsin dedi
Soran+1 yılÖyle tabi evlendikten sonra kendi evinde ailesinin bir parçası olurken yaşamak varken otel odalarını yaşadıktan sonra kendi evine geri dönmek koyar bana
Soran+1 yılZaten sanal yapıyoruz da o artık ilişkiye girmek istiyor
Soran+1 yılBiz direk evlencektik
Soran+1 yılSogmusmudur sence
Soran+1 yılBen 24 o 23
Soran+1 yılYaşadık yasacagimizı bizim uzak mesafe ilişkimiz oyuzden dayanamıyor küçük enişten😂
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeks
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlk olacaksa yapma
00 Yorumla Ayrıl zaten evlencen derdi ne
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. İlişkiye girip atmak
00 YorumlaAyrıl
00 Yorumlailşkiye girmek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ayrıl
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılSakin yapma
00 Yorumla amacı bellideğilmi
00 Yorumla
+1 yıltatmın olmak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha önce yaptınız mı ki?
01 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden yaşasam niye istemiyim kanka
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılayrıl
00 Yorumla
+1 yılGayet bariz
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri