İlişkiye girmek istemediğim için sevgilimin yüzü düştü, derdi ne sizce?

Sevgilim benimle ilişkiye girmek istiyordu ben de tamam dedim o gün de regl olmuştum bugün de telden konuşurken ilişkiye gireriz şöyle yaparız gibiisnden konuştu bende artık evlendikten sonra o duyguyu tatmak istiyorum dedim bana ne değişti dedi tartistik oyuzden mı dedi bende hayır ogun istiyordum sonra düşündüm ki evliyken tatmak daha iyi dedim oda banane yapıcaz dedi bende hayır inat etme ben senin ailenden bir parça olmak istiyorum otel odalarında yaşadıktan sonra eve gelmek değilde kendi evimizde yaşamak sana ait olmak istiyorum anla beni dedim sen zaten bana aitsin istiyorum dedi bana sonra sen benden emin değilsin dedi bende emin olmasam bu yolda olmazdım dedim keyifli konuşurken ben hayır dediğim için keyfi kaçtı biraz daha beklesen nolurdu ki dedim 2 3 ay sonra evlenicez zaten dedim baktım ters davrandı soğuk yaptı yaptıktan sonra giderim diye korkuyorsun demeue başladı ne yapcam ya derdi ne bunun?

Güncellemeler
+1 yıl
Anlayış göster dedim anlayisiz boş ver dedi kapaticam telefonu uykum var dedi üzüyorsun dedim üzül sen beni üzüyorsan sende üzül ozman dedi
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce ne söylemeliyim ki böyle davranmasın
İlişkiye girmek istemediğim için sevgilimin yüzü düştü, derdi ne sizce?