takma penisle becerilmek istdiğini söyledi çok zevk alıyormuş bunu yapar mıydınız?
yapardım ayrılmamak için
yapamazdım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
takma penisle becerilmek istdiğini söyledi çok zevk alıyormuş bunu yapar mıydınız?
Bende bunu seviyorum ve deneyimledim ama ne yalan söyleyeyim her yapıldığında daha da çok zevk aldım gerçi uzun zamandır (25 cm) strapon ile anal mastürbasyon olarak yapıyorum ama kadın tarafından yapılması ayrı zevk veriyor bu durum gay biseks vs eğilim anlamına gelmez çünkü his ayrıdır his olmadan erkekle yapmaz kadına yaptırdı giye gay olmaz erkeklerin anal bölgesi aşırı yoğun hassas bir bölge olduğundan fazlasıyla zevk alır prostat orgazmı yaşar lakin herkes kabul etmeyebilir bence empati yaparak karar vermelisiniz hemen soğuma veya kötü düşünceye kapılmayın derim 😇
eekek arkadaşın başka kadınlar tarafından straponla becerildiği için seninde yapmanı istiyor bir tane 18-20 cm içi dolu kemerli strapon al bir tane anal masaj yağı al netten straponlu video izle ortamı hazırla sevgiline söyle ilişki öncesi anal temizliğini yapsın ertesi gün anüsüne jeli sür içine dışına her tarafına sür strapona da sür yavaş yavaş içine sok iki git gel yap rahat rahat girip çıkıyorsa dibine kadar kökle kökledikten sonra kalçasını defalarca tokatla sağı da solu da saçını çek strapona yasla sert yap ki senden başkasına vurdurmasın
Cevap
13Cevap
O ilerde hiç yapamaz hale gelir. Sıkılana kadar devam et ama o ilişkiden bir halt olmaz yakında strapon yetmez erkek ister. Seni de sunabilir sırf erkeği kendine çekebilmek için
Orijinalin yerini tutmaz deyip onu zikecek birini bulabilirsin 🤔 düzenli müşteri bulup para bşkekazanabşlşrsiniz bu işten 🤔
Bence denemelisiniz gayet keyfli oluyor ama düşünsel olarak hazırsanız yapın yolsa üzücü sonuç olur
yahu bunları erkek mi sayıyorsunuz akıl yok sizde. terk et gitsin şerefsiziiii
Onun seni becermesi gerekirken takma penis nedir?
çok sevmiyor becermeyi. becerilmeyi ve şaplaklanmayı seviyorum dedi ne yapacağım bilmiyorm
Ayrıl bence
aşığım
doğru yapabilirsen sana köpek gibi bağlanır
Bu ciddiyse kaç.
Öğğğ hadi ya manyak manyak işler
Adam gay bildigim sen sen ol gayla olma
Yapacak mısın.
Naaptin yaptın mı
Yapmalısın. Kötü bir şey yok bunda
Bunu bende yaşamak istiyorum
Düşünmesi bile kötü
Grup