Sadece cinsellik değil duygusal anlamda da sevsin beni istiyorum cinsel açıdan deliriyor bana beni
deliler gibi istiyor ama aşık nasıl ederim?
Sadece cinsellik değil duygusal anlamda da sevsin beni istiyorum cinsel açıdan deliriyor bana beni
deliler gibi istiyor ama aşık nasıl ederim?
Aslında iş basit araya bol bol duygusal bilinçaltı göndermeleri ekliceksin
Seks esnasında bi anda aşkımmm benimmm seni seviyorum falan de böyle hafif slow kiss at ya da ne biliyim varsay evlisiniz dolu dolu aşıksınız nasıl davranmak istersen öyle davran
Seks dışı zamanlarda tatlı şeylerden konuş nasıl napıyor ne ediyor hal hatrını sor o sormadan sen bişiler sor (her kızın tipik hatası erkekten hamle beklemek) sürekli durup dururken sarılmaya çalış bi anda terslenirse napiyim içimden geldi sarılacak çok da kimsem yok kötü mü ettim gibisinden biraz manipüle et (AMMA ABARTMA VİCDAN AZABI DA ÇEKTİRME AĞIR DERECEDE)
Ön sevişmeyi uzat bol öpüşmeli olsun seks sonrası saçını mı okşarsın naparsan yap erkek eğer LAN Bİ GİT derecesinde tepki vermezse yavaş yavaş alışıp hoşuna gitmeye başlayınca sensiz yapamaz hale. gelecek
Bazıları diyo erkeğin gtünü kaldırmaktır bu diyr doru olsa dahi zaten aşık olmaya açık adam aşık olur terbiyesizlik yapacak adam da gtünü kaldırır ego yapar burdan da nasıl birisi olduğunu anlamış olursun
Güzel fikir
Cevap
4Cevap
edemezsin yüksek ihitmalle ben de aynı durumu yaşıyorum şu an
Zaten söylemiş sana sende dekolte ver ama elletme 😊
Çıldırıyor zaten
O zaman seni yer
vermeyerek
Edemezsin
Mahrum bırakarak 😉