İzlenilmek neden hoşuma gidiyor olabilir? Bir normal hayatta falanda sportif biriym sporda bile birinin beni beğenip izlediğini görmek çok hoşuma gidiyor? Beni izleyerek İstemesi arzulanmak hoşuma gidiyor? Bu normal mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBeğenilmek izlenmem hayal edilmek herkesin hoşuna gider zaten ve bu içgüdüsel olarak toplumda Seçilim baskısı yüzünden zamanla edindiğimiz bir his bence
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEski kız arkadaşlarımdan biri de aynısını söylemişti bana "senin beni arzulaman hoşuma gidiyor, hatta başkalarının beni senin yanında görüp içinde keşke bu kız benimle olsa demeleri de hoşuma gidiyor" demişti. Bence normal :D
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. Gayet normal Bi durum bu.. Eşim de izlenmeyi ve karşısındaki erkeği tahrik etmeyi seven biri.. Bu durum karşındaki kişiyi tahrik etmek ve beğenilmek duygusu.. O yüzden normal..
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşım merhaba,
Beğenilmek ve arzulanmak her insanın hoşuna gider, aksi normal değildir...
Tadını çıkar, mutlu olduğun sürece kimsenin ne dediğini umursama...00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
31Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeğenilmek, arzu edilmek tabiki güzel ama bunu bile bile isteyerek teşhir derecesinde yaşamak sapıklık
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. erkekte de kadında da bu normal. ama bazılarının hoşuna gitmiyor rahatsız hissediyor. bence bu özgüvensizlikten kaynaklı.
02 Yorumla
Soran+1 yılErkeğin isteyerek izlediğini anladığım an gözü sürekli üstümde olduğu nedense zevkten dört köşe oluyorum resmen
+1 yılBugün nazardan ya da musallattan dolayı oluyor Haberin olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılNe
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bu herkeisn hoşuna gider bende mesala ben mastürbasyon yaparken bir kadın izleyince daha çok azdirasim gelir
00 Yorumla
+1 yılseni emin ol burada sabahlara kadar izlemek isteyecek seni hayal kuracak binlerce gizli kullanıcı var yalnız değilsin 🤣🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılnormal kadınsal tavırlar her kadın sever yalnız değilsin bazısı çaktırır bazısı çaktırmadan belli eder hoşlandığını :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİzlenilmek kadınların gizlediği arzulardan biridir. Mekan ya da zaman önemsizdir. Bir erkeğin ilgisi arzusunu görmek içindeki kadını uyandırır çoğu zaman.
074 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. içimdeki kadınsılık duygusu canlanıyor resmen çok haz veriyor
Cevap sahibi+1 yılTeşhirci bir tarafı var kadınların bunu ufak detaylarla yansıtıyor bunu yaşarken haz duyuyorlar. Libidisu biraz yüksek bir kadın yaramaz olabiliyor çünkü. Bu beğenilme duygusu ile de birleşince tahrik eden haz veren bu an çıkıyor:) ki sporda bu izlenilme ortam açısından da rahat zaten.
Soran+1 yılBiyerimi açmadan absürt hareketler yapmadan bile karşımdaki kişiyi etkileyip tahrik edebiliyor olmak ve beni izlemesi benim için büyük bir zevk
Cevap sahibi+1 yılNe hissediyor, düşünüyorsun o haz aldığın anlarda peki?:)
Soran+1 yılİstenilmek ve beğenilmenin verdiği bir arzu onun beni izlemesi ve etklienmesini görmek içim kıpır kıpır oluyor daha hareketleniyor
Soran+1 yılKadınsı duygularım ortaya çıkıyor bian
Cevap sahibi+1 yılPeki zihnine daha yaramaz düşünceler geliyor mu? O etkilenen kişilere dair
Soran+1 yılDaha çok Onun aklına bu düşüncelerin geldiğine eminim zaten bu hoşuma giden şey
Cevap sahibi+1 yılBu kesin olan bir şey zaten:) ben senin açından sormuştum bu düşüncelerin gelip gelmediğini
Soran+1 yılÖyle fantastik hayaller kurmuyorum bende en ağır basan şey izlenilme duygusunun verdiği haz 🙂
Cevap sahibi+1 yılAma yine de bu farkında olup zevk aldığın haz da farklı türde olan hazlardan:) hiç herhangi bir şekilde karşılık verdiğin oldu mu, içindeki kadının iyice yükseldiği bir anda belki:)
Soran+1 yılHayır kolay kolay ve tek cinsel anlamda bir karşılık vermem :) ama tabi tahrik etmeye bayılırım :))
Cevap sahibi+1 yılTahrik etmek için hangi yöntemler peki 🤔:)
Soran+1 yılHususi birşeh yapmıyorum Açık giyinmiyorum frikik de vermiyorum ama buna rağmen hangi ortama girsem mutlaka böyle bir şey yaşıyorum garip aslında
Cevap sahibi+1 yılAhaha bu tabi cidden garip 🤔😅
Soran+1 yılSadece cinsel anlamda değil belki hoşlandığı içinde bakıyor olabilirler bilmiyorum. Erkeklerş o kadar iyi tanımıyorum 😀
Cevap sahibi+1 yılO da olabilir tabi de o bakışları ayırt edebilirsin bence, iki bakış tipi farklıdır birinin içinde şehvet var çünkü:)
Soran+1 yılBilemiyorum tam ama izliyorlar işte bakıyorlar tam nedenini kestiremiyorum :))
Cevap sahibi+1 yılHatların dolgundur belki?:)
Soran+1 yıl90 60 90 değilim ama fiziğimim güzel olduğunu söylerler hep
Cevap sahibi+1 yılO ölçüler olmak zorunda değil zaten illaki😅 her kadınin kendine yakışan bir beden tipi, saç rengi, giyimi vs vardır:) peki giyim tarzın nasıl?
Soran+1 yılNormal ama dışardaki çoğu kişiye göre daha kendime yakışcak parçalar giyiyorum
Cevap sahibi+1 yılSanki birazcık genel bir cevap oldu bu:d
Soran+1 yılÖyle biyerimi açmam dekolteli giyinmem ama daha oturur parçalar vücut tipime yakışcak kesimler giyerim onu demek istedim
Cevap sahibi+1 yılOnu anladım, fakat sportif, casual, elbise türevi şeyler, dar kalıp modeller vs yani çok açık, seçenekli bir konu olduğu için sormuştum:)
Soran+1 yılElbise etek giyerim özel günlerde Askılı üstler pantolon tek omuz veya dar üstler
T-shirt tayt gideceğim yere göre yani
Cevap sahibi+1 yılYani genel hatlar olarak düşünüldüğünde iyi bir vücut, hoş ve ilgi çekebilecek bir giyim tarzın var gibi o yüzden bir duruş bir bakış eklendiğinde karşıdaki kişiyi etkilemek, istediğinde tahrik etmek zor değil:)
Soran+1 yılEver galiba dik ve güzel yürüdüğümüde düşünüyorum kıvırtma falan yok kesinlikle öyle düşünme çoğu kızın aksine çocuksu ve dümdüz lap löp şeklinde değil en azından
Soran+1 yılDaha hanımefendi gibi :))
Cevap sahibi+1 yılHanımefendilik de eklenince işte dikkat çekicilik daha da artıyor:) çünkü bu daha çok gizem yaratıyor kadına dair, diğer detaylarla beraber:)
Soran+1 yılOlay bu yani benin şahsi düşüncem insan hoşlandığı kişiye bakar düşünür hayal kurar bi duygu akışını olduğunu düşünüyordum asla amacım cinsel anlamda etkilemek değil arzulanma isteğim o anlamda değil tam olarak o yüzden içlerini tam bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılNeden, cinsel anlamda etkilemek kötü bir şey mi ki
Soran+1 yılDeğil ama sapıkça bir bakışda olsun istemem en azından az da olsa normal bir beğeni de olmalı işin içinde :))
Cevap sahibi+1 yılAhaha, ya zaten önce beğeni sonra arzu ve şehvet olur normal bir durumda:) bakışlar da ona göre olmalı zaten aç bir şekilde değil de beğeni dolu olmalı kadının hem tenini hem ruhunu okşar gibi hissettirmeli:) önemli ufak detaylar bunlar tabi
Soran+1 yılAynen tam dediğin gibi bakarlar genelde :))
Cevap sahibi+1 yılÖyle bakıyorlarsa güzel tabi:) gün içinde yaramaz heyecan verici güzel bir oyun yaşıyorsun denilebilir:)
Soran+1 yılÖyle oluyor biraz :)
Cevap sahibi+1 yılHiç değişik bir olay geldi mi başına bu tür etkilenme bakış anlarına dair:)
Soran+1 yılHer gün olmuyor canım ve herkesle olmuyor 😂 yok gelmedi değişik bir şey:))
Cevap sahibi+1 yılAhaha en çok nerede geliyor diye sorayım o halde 😅
Cevap sahibi+1 yılBu bakışlar yani
Soran+1 yılBakma olayı hep oluyor ama aralarında bakmasının hoşuma gittiği insanlar az oluyor yani:))
Cevap sahibi+1 yılSeni etkileyen erkek tipleri neler peki, bu hoşuna gidenler içerisinde:)
Soran+1 yılKesinlikle kısa ve iri olanlar ya da kilolu olanlar değil onun haricinde Katı ve keskin şartlarım yok değişiyor bazılarından öyle bir elektrik alıyorum hoş geliyorlar gözüme :))
Soran+1 yılEe kaçtın ama
Cevap sahibi+1 yılSohbetim keyifli gelmiş galiba 🤔:) ama kaçmadım, sitenin bildirim sorununun kurbanı oldum, bildirim gelmedi...:/
Cevap sahibi+1 yılFizikselden ziyade duruş, bakış gibi etkenler etkiliyor daha çok seni diye yorumladım:)
Soran+1 yılHmm cevap vermeyince
Cevap sahibi+1 yılPeki karşı cinste seni cinsel olarak uyaran detaylar neler:)
Soran+1 yılBakış olabilir ama bir erkeğe cinsel çekim pek hissetmiyorum aşırı ilgi veya onun beni arzuladığını bilmem lazım anca öyle
Cevap sahibi+1 yılBazı kadınlar bazı detaylardan etkilenebiliyordu da o yüzden sordum:)
Soran+1 yılSen nasıl etkilenirsin mesela
Soran+1 yılYani bir erkek nasil etkilenşr
Cevap sahibi+1 yılBu değişir kişiden kişiye:) mesela külotlu çorap fetişim var bu etkilenmek için bir neden benim için. Ama genel olarak içinde o dişinin varlığını hissettiğim kadınlar etkiler. Bu duruş bakış bazen bir tebessümle de oluyor. Tabi kendine göre oluşturduğu çekici giyim tarzı da yine hoş bir detay olabilir:)
Soran+1 yılAnlıyorum, Peki mesela çok tahrik olduğun bir şey var mı
Cevap sahibi+1 yılDışarıdansa yani pek tanımadığım biri ise, külotlu çorap giymiş olması, ya da dar bir şey giydi ise ufak hareketlerle o giyimi kullanarak kışkırtmaya çalışması:)
Soran+1 yılGenelde yaşı büyük olanlar kadın olsa yeter diyor 35 40 değilsindir umarım
Cevap sahibi+1 yıl28, ya sen?:)
Soran+1 yıl23
Cevap sahibi+1 yılGenç bir hanımefendi...:)
Soran+1 yıl:)) dışarda cinsel anlamda size çok istediğiniz ya da size ufak tefek hareketler yapan kadınlar oluyor mu :)
Cevap sahibi+1 yılKarşılıklı bir şeyler pek sanmıyorum, ama dikkat çekmeyi seven kadınların o hareketlerini görüyorum:)
Soran+1 yılÇok aşırı tahrik olduğunuz oldumu hiç 😀
Cevap sahibi+1 yılAhaha bazı anlar oldu ama saklayabildim neyse ki😅
Soran+1 yılCinsellik yaşıyormusunuz bu bağlamda :)
Cevap sahibi+1 yılNe gibi?:)
Soran+1 yılYani ilişki deneyiminiz var mı cinsel hayatınız
Cevap sahibi+1 yılMeraklı bir hanımefendi var karşıda galiba 🤔:) belki şaşırtabilir cevap, hayır
Soran+1 yılBazı kişilerin yorumları var normal mi yoksa kafayı mı yemişler onu merak ediyorum?
Beğendiğiniz biri varsa dışarda hemen onu şey yaparken mi hayal ediyorsunuz? O pozisyonlarda?
Cevap sahibi+1 yılAhaha şöyle o bir etkilenme uzun sürdüyse, ya da aynı ortamda devamlı bulunuyorsak olabilir, yoksa anlık olarak gördüğüm biri sadece anlık olarak etkiler güzel ya da seksi derim, bazen yazdığım hikâyelerede katabilirim tabi
Soran+1 yılTüh öyle bir hayalin içinde olmsk istemezdim. İnşallah bana olan bakışlar da o niyetle olmamıştır
Cevap sahibi+1 yılDürüst olmak gerekirse, en azından bakışların yarısı bu düşünceler üzerine olabilir
Soran+1 yılNeyse artık teşekkür ediyorum yardımın için
Cevap sahibi+1 yılNe demek:) ama o düşünceler de kötü değil taciz boyutuna varmadıkca bence tabi.
+1 yılVar mı icraat yoksa öyle kurusıkı izlenmekten mi bahsediyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılİcraat derken
- +1 yıl
Tamam yok bisey
+1 yılEvet normal. Bende izlemek ve fotoğraflara bakmayı seviyorum. ama bir kadının beğenilmek ve bakılmak istemesi gayet normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılNormal. İzlenmek egonu okşuyordur, dikkat çekmek hoşuna gidiyordur. Herkeste az veya çok vardır bu.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Vücudun güzel olunca rahat olursun güzel vücutlu hanımı severim
00 Yorumla
+1 yılKadınlar genelde beğenilmeye ister bildiğim kadarıyla normal yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılValla video falan göndersen hiç hayır demem yani, mesaj kutum da açık dhdjdjjdkskskd
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenimde hoşuma gidiyor, bu durumdan rahatsız oluyorum ama beğenilme duygusu insana ayrı bir haz veriyor maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu bende hastalık derecesinde var. O kadar ki burada bile abuk subuk fotograflarımla soru soruyorum, yazılanlara bakınca bir tuhaf oluyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal. Herkesin zihninde tahrik olduğu bir fantezi var. Senin de doyurulmak isteyen egon izlenerek tahrik olma güdünü ön plana çıkarıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl40yaş ve üstü dayıların seni izlediğini hayal et bakalım yine hoşuna gidecek mi
010 Yorumla
Soran+1 yılÖyle değil beğendiğim aramda bi etkileşim olduğu kişiler tarafından herşeyi sapıkça yorumlamayın lütfen
Cevap sahibi+1 yılBen yorumlamayınca sapıkça olmuyor mu? Sana bakanların seni gibi günde kaç tane kızı hayal ettiklerini bir düşün. Asıl onların yaptıkları sapıklık benim yorumum değil.
Soran+1 yılBelki hoşlandıkları için bakıyorlardır cinsel anlamda demiyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılArzulanmaktan zevk almak başka şey, beğenilmek veya ilgi görmek başka. Ayrıca hoşlanıyorsa madem gelip söylesin konuşsun o zaman, o kadar cesareti yoksa bakmasın bir zahmet.
Soran+1 yılGelip söylemiyorlarsa cinsel anlamdamı bakıyorlar demek istiyosun yani
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin %90ı bu yüzden bakar zaten. Bundan emin olabilirsin
Soran+1 yılÖyleyse üzücü olur bu ben hoşlantıda oluyor sanıyordum
Yani insan hoşlandığı kişiyi düşünür bakar gibisinden
Cevap sahibi+1 yılErkeklerde o öyle işlemiyor maalesef. Hoşlanan kişi mantıken gelir konuşur anlatır şansını dener, ama bugün bunu yapabilecek düzeyde bile karaktere sahip birini bulmak oldukça zor. Çünkü sırf seninle arası bozulmasın açılmasın diye iyi niyetini ve arkadaşlığını kullanarak sana yakın olmaya çalışabilirler. Bu yüzden etrafındaki erkeklere daha çok dikkat etmelisin ve sana bakanlarında %90 kötü amaçla baktığı gerçeğini göz ardı etmemelisin.
Soran+1 yılİşte ben hiç böyle düşünmemiştim bir erkek olarak daha iyi bilirsin tabiki asla öyle bir kız değilim çünkü öyle anlamanızı istemem
Cevap sahibi+1 yılBizim ne düşündüğümüzün pek bir önemi yok, ki zaten seni tanımadan bilmeden yargılayacak olan insanların düşüncelerini önemsemende gerekmez. Ayrıca burada herkes anonim o yüzden rahat ol bırak kim ne düşünürse düşünsün kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsin
Gizli Üye(18-24)+1 yılBeğenilmek, arzu edilmek tabiki güzel ama bunu bile bile isteyerek teşhir derecesinde yaşamak sapıklık ben sevmem islenmeyi
112 Yorumla- +1 yıl
tayt gıyermısın
- +1 yıl
Niye birebir kopyaladın diger arkadsaı
Cevap sahibi+1 yılAynı fikirdeyim çünkü anlamak zor değil aslında
- +1 yıl
yatakta pekı
Cevap sahibi+1 yılYatakta diyorum zaten
- +1 yıl
ızleyen oldu nmu pekı yatakta senı sevısırken
Cevap sahibi+1 yılSevmiyorum ne anlıyorsunuz
Soran+1 yılŞu sapık da herkesin yorumlarının altında bi kaybol sorumdan
Cevap sahibi+1 yılSapık zaten çok belli
Soran+1 yılM. al ya sinir oluyorum valla
- +1 yıl
soran da erkek sanırım yoksa neden sınır olsun
Soran+1 yıl@ecstasys1155 evet oluyorum hangi soruya baksam herkesşn yorumuna yorum yazıyon iticisin kaybol benim sorumdan milletir rahatsız etme
+1 yılBu her kadının hoşuna gider
41 Yorumla- +1 yıl
yatakta pekı
+1 yılcokmu acık gıyınırsın
014 Yorumla
Soran+1 yılHayır acık falan giymiyorum frikik falanda vermiyorum ama yinede böyle bir etki bırakıyorum erkeklerde her zaman yaşamışımdır bunu bazıları tarafından beğenilerek bakıyor izleniyorum ve bu hoşuma gidiyor
- +1 yıl
ben pilates hocasıyım bunu genelde kızlar yapıyor
- +1 yıl
en cok nerene bakılıyor
Soran+1 yılNe yapıyor kızlar
- +1 yıl
özellikle hareketlerınden bellı oluyor
Soran+1 yılFiziğim iyidir Tamamen bakılıyor öyle özellikle bi yerden bahsetmiyorum
- +1 yıl
peki bakılmak sana haz verıyormu
Soran+1 yılEvet hemde izlenilmek çok haz veriyor bana
- +1 yıl
peki biri seni izlerken mastürbasyon yaptınmı
Soran+1 yılNe alaka ya dışardayken olanlardan bahsediyorum ne mastürbasyonu
- +1 yıl
sordum sadece neden gergınsın
- +1 yıl
cunku bır kız arkadasım vardı oda boyleydı
Soran+1 yılO yaptımı karşında mastürbasyon
- +1 yıl
detay veremıyorum buradan
+1 yılNormal senin gibi çok insan var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılNormal seni görmek istedim izlemek için
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevişirken izledin mi hiç
01 Yorumla- +1 yıl
İzledin mi*
+1 yılTeşhirçilik bir hastalıktır
00 Yorumla
+1 yılSpordakiler şanslı o zaman
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ergenlikte normal :D :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani herkes kendini önemli hissetmek ister
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 645 cevap paylaştı. Normal
00 Yorumla
+1 yılNormal değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. normal ne kelime çok normal
00 Yorumlaİzleyeyim o 6
01 Yorumlaçok güzelsin anlaşılan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılGüzeldir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Al enden de o kadar.
00 Yorumlane yaparken izlenme
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım