Her sevgililik döneminde bazen ilk günden erkekler bu konuyu açıyor acmayana helal olsun diyeceğim var mı gerçekten böyle bir adam
defii sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet, seks konuşmadan sevgili olmak mümkündür. İlişkilerde cinsellik önemli bir faktör olabilir, ancak cinsellik dışındaki faktörler de bir ilişkide önemlidir. İnsanlar birbirlerini sevme nedenleri çok çeşitli olabilir ve bir ilişkide cinsellik dışında pek çok faktör etkilidir. Bu nedenle, bir ilişkiyi cinsellik üzerine kurmak zorunda değilsiniz.
Ayrıca, bir ilişkide cinsellik konusunda konuşmak her zaman kolay veya doğru değildir. İnsanlar cinsellik hakkında konuşmaktan rahatsız olabilir veya bu konuda konuşmaya hazır olmayabilir. İlişkinizde cinsellik konusunu açmak istemiyorsanız, bu normal ve kabul edilebilir bir şeydir. Ancak, zaman içinde ilişkiniz geliştikçe, cinsellik hakkında konuşmanın daha doğal ve rahat olabileceği unutulmamalıdır. Cinsellik, her bireyin tercihlerine ve ilişki dinamiklerine bağlı olarak farklı bir şekilde ortaya çıkabilir. Her ilişki farklıdır ve çiftler, cinsel beklentilerini ve sınırlarını birlikte belirlemek için iletişim kurmalıdır. Bazı çiftler, ilişkinin daha ileri aşamalarına geçmeden önce cinsel konuları açmayı tercih ederken, diğer çiftler daha erken aşamalarda cinsellik hakkında konuşabilirler. Önemli olan, çiftlerin birbirleriyle açık bir iletişim kurarak birlikte karar vermeleri ve karşılıklı rızaya dayanan bir şekilde hareket etmeleridir. Her iki partnerin de aynı düşünceye sahip olması gerekmez, ancak ilişkideki beklentileri, sınırları ve değerleri paylaşmak önemlidir. İlişkideki cinsel uyum ve açıklık, zamanla gelişebilir ve büyüyebilir. seks konuşmadan sevgili olmak mümkündür ve bir ilişkinin temelinde cinsel uyumdan önce duygusal bağ, anlayış ve paylaşım yer alır. Her çiftin kendi hızına ve tercihlerine göre ilerlemesi önemlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılmutlaka konusuluyor baska yolu yok genel konularda kadinlar artik sikiliyor ve cevap vermiyor ya da aynen dogru falan diye tek cevap veriyor erkeklerde baska konu bulamiyor ne desin kullandigin ruhun numaraisni soracak hali yok kadinlarda bir kez olsun deger vermeyi deneyip konuyu kendileri acip konusmaya calismiyor erkekte sonra diyor ki ulan ilgiyi ben veriyorum teklifi ben yapiyorum ozel gunler bende hediye alma bende trip atmaya gelince erkeksin deniliyor iliskide kadinlar kadar biz erkeklerde cocuklasinca kadinin gozunden düşüyoruz sonra bakiyoruz ee bu erkekler bize ne veriyor sadece kendi isterlerse cinsellik verebiliyor kadinlar e madem oyle o zaman bende once kadindan onu isteyim diyor hakli olarak bence sorun erkeklerde degil kadinlarda biraz daha erkekleri anlamak yerine ay bizim hallerimiz var yok regl oldum cikolata yok sarilmak istiyorum demek gibi hep erkegi kole halie sokmak yerine bir kere ya sen nasilsin ne sorunun var konusmak dertlesmek sarilmek istermisin diyeniniz yok ozel gunlerde erkeklere trip atmak yerine ya unutmustur belkde parasi olmadigi icin sustu cekindi diyip anlayis gosterip sizlerde ya bugunde hediyesiz olsun onemli degil diyip bir parka oturmayi secmek yerine nerede para harcanak yer varsa oraya gidip erkegi kameraman gibi kullanip aksamda arabasi ile ko arabasi mutlaka olmasi gerek evinize birakan şoför olacak sonra da vay erkekler duygusuz ya yuruyun gidin
00 Yorumla
senin kastettiğin erkekler kişisel gelişimini henüz tamamlamamış ergenler olgun birisiyle birlikte olduğunda bu tarz problemler yaşamazsın konuşacaksa da o kadar naif bir şekilde konuya girer ki sen bile şaşırırsın tabi biraz tecrübe de lazım.
00 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
16
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Niye ilk seks konuşulsun ki? Tanımak , elektrik almak, sohbet etmek var iken. Elbette var öyle insanlarda.
00 YorumlaYa sonuçta bunun için sevgili oluyorsun belki 1 belki 3 belki 5inci konuşmada olur ama sonunda olur yani.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı.
+1 yılBir kaç ay konuşmadım diye gay sandılar ve engel yedim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet konuşup sevgili olunmalıdır o konulardada bir uyum olmalıdır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani bu devirde bütün muhabbetler genelde bacak arası
00 Yorumla Neden olmasın her seks değil olacaksa bile iki tafarta istemeli
00 Yorumla
+1 yılBen açmıyorum seks gerçekten bir ihtiyaç değil benim için önemli olan yürek ve niyet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. ilk günden de olmaz yaw
02 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAcmayan kizda var mı ki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik ilişkinin tutkalıdır
00 Yorumla
+1 yılSenin kadinligiin yok gibi görünüyor
00 Yorumla
+1 yılÇok zor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılMümkün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar ama değerini bilen yok
00 Yorumla
+1 yılVar ben
00 Yorumlaoda işin tadı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi