Eşimle aramızda hatırı sayılır yaş farkı var cinsel hayatımız berbat geçiyor erken boşalma sorunu var ona göre harika seks yapıyor genç ve güzelim hoş fiziğim var salmadım kendimi ama sonucu kötü eşimi aldatmam ama ne yapacağımı bilmiyorum hiç orgazm olmadım ön sevişme yapmaz yalvar yakar çok az yapar sadece soğudum istemiyorum artık yarım kalıcam yine
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakınız olgunluk davranış olarak güzel olur. Ama cinsellik olarak düşünecek olursak mantıken bile baksanız bi yaştan sonra erkek düşük performans sergiler.
Ha bu arada eşimle birbirimizin ilkiyiz demissin. Bi erkek ilkine tapar hele ki yaşı büyükse ve kendinden genç bi kadın bulmuşsa ona taparcasına dokunur. Erkekler cinsellikle ne kadar geç tanisirsa o kadar kadını kutsal sayar. O kadar oral sevdalısı olur. Kendimden biliyorum. 28 yaşındayım cinsellikle 3 yıldır tanışıyorum. Sevisme ve kral olmazsa olmazim. Tiksinme çekinme olmaz. Anüse varana kadar... eşini bu konuda bence bi analiz et.
Bu konuyu eşinle açık açık konuş. Bir sofra kuruluyor ve sen o sofradan hep aç kalkıyorsun. İlerde daha büyük sorun yaşarsınız. Geçmiş olsun mutluluklar.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYatak tarzını değiştirmesini ona güzelce anlat ama ciddiyetini anlamasi için dışarıda yemek yemek istediğini söyle ve kendisine önemli şeyler anlatacağıni belirt. Yemeğe gidince de artık ne yiyorsaniz tadını beğenip beğenmediğini sor ufak eleştiriler yap sende söyle olsa daha iyi olurdu gibi. Ardından yatakta da sen böyle yapsan daha iyi olurdu diye konuyu bağla o zaman örneği somutlastirmis olursun mal olsa bile anlar.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Erken boşalma sorunu varsa bosalma yaklaşınca kökleyip içinde 1-2 dakika hareketsiz kalsın hareket olmayınca bosalma hissi kaybolur 2 dakika sonra git gele devam etsin yine 5 dakika sonra yine bosalma hissi gelince aynı şekilde kokleyip bir iki dakika daha hareketsiz kalsın 2 dakika sonra devam etsin bunu 3 kere yaparsa içindeki dakika kalırdı o surede sende bosalirsin bu taktiği deneyin
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yıl''eşimi aldatmam'' demenize çok sevindim.
bence olay psikolojik de olsa fizyolojik de olsa illa ki çözümü vardır.
önce karşılıklı konuşup kaygı ve isteklerinizi dile getirerek, olmuyorsa profesyonel yardım alarak bu işin üstesinden gelebilirsiniz bence.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
53Cevap
+1 yıl00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Sizdeki olgun değil kuşak farkı demekki.. hep söylüyorum olgun insan iyidir evet ama herşeyin bir yakışanı var. Çift arasında 20 yaş fark olması acayip. Olgun değil yaşlı demektir. Heleki erkek o kadar yasliysa başlı başına sorun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı.
+1 yılHer olgun olan iyi seks yapar diye bişey yok bu kişiden kişitye değişir bazıları 60 yaşında bile iyi performanda sahipken bazılarının 30 yaşında pili biter. aranızda kaç yaş var
04 Yorumla
Soran+1 yıl13 yaş büyük benden
- +1 yıl
kaç yaşında yani
Soran+1 yıl38
- +1 yıl
38 yaşında performans kolay düşmez ama erken boşalma olayı yaşanabiliyor bununda çaresi var çaresiz bir dert değil... seks yaparken biraz farklı tarzlar ortamlar oluşturun kendinize.. belliki sen ondan geç boşalıyorsun ve bu yüzden orgazm olma sorunu yaşıyorsun.. onun için önsevişmeyi elinizden geldiğince uzun tutun.
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlgun biliyor diye iyi diyorlar. Sen bilmeyeni bulmuşsun. Normalde böyle olmaması lazım. Ergen gibi. Ayrıca iyi olduğunu mu sanıyor? Onunla konuşmadın mı?
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Olgunluk sadece yaşla gelen bir şey değil. Eğer empati yeteneği olsaydı, bencil olmasaydı bu yaşadığın şeylerin önüne geçmek için bir şeyler yapardı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. çüküyle boşaltamıyorsa elle ya da dille boşaltsın bari. ya da ilkini manuel boşalsın 2. daha uzun sürer, oda senin işini görür.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bence bu eşinle alakalı benim en büyük sorunum da mesala erken boşalan kadın.. kadın boşalınca devam etmiyor ben kalıyorum hep elimde penis 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErken boşalmanın yaşla bir ilgisi yok
Ergenlikte aşırı mastürbasyon yapmanın bedelini kadınını tatmin edemeyerek ödeyecekler. Ve sende bu yarım kalanları dışarıda aramaya başlayacaksın ve haklısın00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılen iyisi ilkleri birlikte yasayacagin kisidir onunle herseyi deneyip tum ilkleri yasamak daha guzel
014 Yorumla
Soran+1 yılEşimle birbirimizin ilkiyiz ama mutsuzluk var çocuğum var boşanmak istemiyorum bu yüzden eşimi aldatmam çok konuştum anlattım yine aynı değişmiyor
- +1 yıl
konu sadece seks degil senin kadinligini hissettirecek davranislari yok anladigim kadariyla yanind obje gibi olmak kimsenin hosuna gitmez bunu bu sekilde konusmak gerek sadece seks odakli degil ama hala ayni ve degismiyorsa ayrilmak gerek neticede evlilikte olsa sorunlu bir evlilikte çocukta olumsuz etkilenir bosanmak ya da ara vermek daha dogru olani olabilir seninde hakkin sevgi gormek ilgi gormek karsi tarafinda kendini biraz sorgulamasi gerek
Soran+1 yılArada cinsel sorun tek yok tavırları çok kırıcı güzel söz demez asla yaşım küçük ama yaşlandığımı hissediyorum enerjim çekiliyor yanında somurtkan biri
- +1 yıl
genel karakteri oyle olsa da seninle mutlu olup eglenmeyi bazen konusmayi dertlesmeyi seni sadece bir es ya da yatakta bir manken gibi gormek yerine yeri geldiginde onunla arkadas oldugunu bilmeli sende oyle oldugunu gostermen gerek ko evliligin bir anlami olsun evlilik sadece kari kocalik degil ki yer yer sirdaslik dostluk arkadasliktir birlikte sadece seks degil gezmeli yuruyus yapmali belki cocuk evde kalip birlikte bir sinemaya falan gidilmeli ki hayatin bir tadi ozel anları olsun yoksa cekilmez
Soran+1 yılYürüyüş seviyorum fırsat buldukça yaparım eşim gelmez yatar iyi biri ama çoğu anlamıyor ondan yaşça küçüğüm herşeyde ben yönlendirme yaparım maddi manevi bilmiyor çünkü sinemaya hiç gelmez TV izle ışığı kapat al sana sinema düz mantık biri ( bu arada bizim de araba Kayseri plakalı)
- +1 yıl
bende Kayseri de yasiyorum plaka ondan onun disinda erkekler geneli zaten duz mantik ve biraz fazla cimri olabiliyor ama en azindan hem onun cimriligine uygun hemde romantik bir an yasanacak seyler olabilir ornek o sinema olayinda sen bir film bul internetten onu izleyim yine evde ışıklar kapanmis olsun izleyin bir olay olsun yani ama kabul etmez falansa cok kotu yani boyle senden uzk ama seninle ayni evde gibi olmak hic olmaz yani ayrilmak daha mantikli geliyor bana
Soran+1 yılEşim cimri biri değil eli açık biri ama huyu böyle burdayım gör beni çok şey istemiyorum senden küçük çikolata alsan bile mutlu olurum büyük hediyeye gerek yok insan düşünülmek istiyor kpss çalışmak istiyorum desteği yok üstüne olan modumu düşürüyor
- +1 yıl
iste oyle olmaz saglikli bir iliski degil bu durumu evli degilse flort doneminde olsa en az bin kere ayrilmistin evliyken bu kadar dusunmeye de bence gerek yok cocuk olsa bile gerek yok hayat senin hayatin cocugunda kendi bireysel bir hayati var ileride o da saygi gosterir
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim güzel sözleriniz için aklı başında yazdınız geneli bel altı aldat ya da bana yaz diyor. Boşanma niyetim var ama önce atanicam
- +1 yıl
bu sitede genel zaten bel alti devam eder sasirmadim 2014 den beri buradayim alistik artik 😂 rica ederim tabiki istedigini yap onceliklerini belirle ama sonunda pisman olmayacagin kararlar ver net emin ol bazen kararsiz kalanlar oluyor sen oyle durmuyorsun ama yine de diyim
Soran+1 yılKararım net aslında ama çocuğa kıyamıyorum kendimi ve çocuğu garantiye aldıktan sonra önüme bakicam sadece cinsel sorun yok bizde çok küçük yaşta evlendim anne oldum yıllarca gözünün içine baktım taktir edilmek için
- +1 yıl
anladim zor durum benimde liseden tanidigim kizlar mezun olur olmaz 17-18 yasinda evlendi hepsi nerdeyse bosandi bazilarinin cocuklari var kimisi cocuk olmadan bosandi garip yani zaten bende erkenden evlilige karsiyim seviyorum oldu demek olmuyor sevgili gibi tanimak belki onunla 1 yil kadar ayni evde kalmak gerek evlenmeden belki o zaman dogru kisimi bakilir ama tabiki bizim baskici ulkede bunlar olmuyor ornek ronaldo bile 4. cocuktan sonra evlenmek istiyor eşiyle bize gore sacma ama bir yandan da dogru sanırım önüne bakman cok iyi kendini gelistir cocuk konusunda bence endise etme ilk baslarda bosandigi icin kendini kötü hissedecektir ama o da senin gibi kadinsa ileride senin ne kadar dogru karar verdigini anlar erkese biraz daha uzun surer 25 li yaslarda falan anlar yani epey bir gec
Soran+1 yıl5 yaşında çocuğum var baba olmayınca baba boşluğum dolar diye evlendim öyle değilmiş meğer hayata 1 defa geliyoruz yarınımız Garanti değilken daha fazla mutsuz olmaya gerek yok
- +1 yıl
kesinlikle oyle evlilik oyle bir durum degil zaten evlilik iicn cok uzun zamanlar belkide yillarca tanima evresi gerek sonucta hayatina yarinlarina bir insan aliyorsun ve ondan cocuk yapiyorsun cok buyuk sorumluluk
+1 yılHer olgun bir değil saglık durumu ve tecrübesiz lik iktidarsızlık var sonuçta geciktirici kullansın veya tedavi görsün o konuda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel hayatınızı renklendirecek bazı değişiklikler yapın ve erken boşalma için tedavi yöntemleri var...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hım uzuldum adına cunku hayatı ıdare eden cınsel hayattır bence eşini al karsına konus
00 Yorumlaçok yaş farkı sıkıntı kadın için erkek tatmın edemez. fatmanın oglu 42 yasında eşi 29 yasında genç kadın. ama adam doçent doktor
00 Yorumla
+1 yılOlgun erkekle evlenilmez FB olunur haftada 1 seks yapılır herkes yoluna bakar olay bu
00 Yorumla
+1 yılKızlar olgun erkek ilişki için istemez ki bence karakter olarak istiyorlar diye biliyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Eşiniz le konustunuz mu bu durumu
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılolgun iyidirde ölüme yakınıda çok iyi değildir sen ayarı fazla kaçırmışssın :))
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılOnla bir ömür geçmez başının çaresine bak derim...
02 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk var bencillik yapmak istemiyorum
- +1 yıl
Bu dünyaya bi daha gelmicez sana verilen bu hayat şansını böyle kötü harcamak çok kötü bir fikir.. Yine de konuşmak istersen fikir ve dertleşmek için yardımcı olmaya çalışacağım..
Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Neden bi insan eşinin isteklerine kulak vermezki 😌
00 Yorumla
+1 yılSen değer bilmez, tecrübesiz bir olguna denk gelmişsin maalesef
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. Yaşıt olup bu sorunu yaşayanlar da var... Yaş farkı ne kadar?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖnsevişme ne kadar sürüyor ve içinde ne kadar kalabiliyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir olur iki olur sonra başka tende ıslanmış bulursun kendini bunu eşinin iyi bilmesi lazım
00 Yorumlageçiktiren spreyler var. yarım saat boşalmaz. kendi hazı azalır ama en azından sizin için denemeli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılhayaller ve hayatlar maalesef kaç yıldır evlisiniz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani yarım kalma gerçekten çok kötü bir şey konuşmayı denediniz mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen ilerde aldatırsın şimdi olmasa ilerde olur. daha 25 yaşındasın o da 38 miş yaş farkı çok. hele birde aldatırsan ve seni iliklerine kadar orgazm yaparsa birisi tadını alınca sürekli yaparsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı. Yaş farkı önemli evlilikde
00 Yorumla
+1 yılsıkıntılıymış sen yakında başkasına verirsin
00 Yorumla
+1 yılSana öküzü denk gelmiş
00 Yorumla
+1 yıltecrube her zaman ıyıdır
00 Yorumla
+1 yılAyrıl bence. aldatmazsın da. çok kötü durum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖn sevişme olmadan seks mi olur ya
00 Yorumla
+1 yılo durum kadın olgun erkek genç için geçerli
00 YorumlaO kadar çok yaş farkı olmamalı
00 YorumlaEşinle konuş olmazsa ilaç kullanmalı
00 Yorumla
+1 yılmahmut abi git 31 çke
trolll denemlerin rezil00 YorumlaEşin sevişmeyi bilmiyor
00 Yorumla
+1 yılBunu daddy ilişki isteyen kızların okuması lazım
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBosa gencini al ben oyle yapiyorum cok iyi
03 Yorumla
Soran+1 yılBoşandıniz mı
Cevap sahibi+1 yılYok daha yeni evleniyorum
Soran+1 yılHayırlı olsun
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne kadar yaş farkı var
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe işin vardı ki ihtiyarın tekiyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kişi geneli temsil etmez, geçmiş olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılolgunluktan değilde senin eşin bencil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılOooo çok kötü. Yaşlar kaç
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen onu cekecek biseyler yapiyo musun ev içinde
00 YorumlaNeden yaşca büyük birini istedin ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoş yapma
00 Yorumla Kaç yaş fark var
00 Yorumla
+1 yılKötü olmuş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tamamen senin kontrolünde düzelebilecek bi şey
00 Yorumla
+1 yılKaç yıllık evlisin
00 Yorumla
+1 yılBosan
00 Yorumlabimiyormu orgazm olmadığını
01 YorumlaKac yaş var
00 Yorumla
+1 yılBal yedir oduna
00 Yorumla
+1 yılmastürbasyon yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşlar kaç