Sizce onun amacı ne?

Arkadaslar 29 yasında alımlı ve güzel bir kadınım. Aile sorunları yüzünden eşimle erkenden 22 yaşında evlendim. 1 tane cocuk var 4 yaşında. İkimizde memuruz. Eşim ilgisiz, cinsellikten kaçan bir adam. Hatta hiç yok denecek derecede. 7 yıl aklına bile bu sorunu çözmek gelmedi. Ben söyledim hiç üstüne düşmedi. Şimdi ben de onu istemiyorum kadınlık gururumu ezdi. Benim sorum şu: Eşimle aynı meslekte lojmnda bekar biri var karşı bloktan komşumuz. Bana aşırı derecede bakıyor. İlk başlarda erkeklerden nefret ediyordum eşimden nefret ettiğim için. O komşu bana bakıyor diye sinir olurdum başlarda sonda bana bakıyor mu diye bakarken bu sefer ben de onu merak etmeye başladım ve engel olamıyorum. Aşk falan değil merak, hoşlantı benim ama eşim yakışıklı değil bana bakan eşimden daha çirkin buna rağmen nasıl etkilenebiliyorum? Eşimle askerlik arkadaşı gibiyiz ev arkadası gibi ayrılmak istiyorum ailem ayrılmamı istemiyor deprem vs derken tek kalmaktan korkuyorum. Düzenimi de bozmaktsn korkuyorum belki pişmn olurum diye. Eşim negatif bir insan o kadar negatif ki hep moral bozar iki saniye iyi geçinemezsin. Mecburen ona katlanıyorum. Sizce karşı komşunun amacı ne? Balkona çıkıyorum kendi de soğuk dinlemeyip oturuyor hatta bir gün srkadasımı misafir etmistim bahcede komsumun bakıslarını farkedip bana bu mu demişti. Balkondan bir kere oje sürüyorum diye gülümsüyor yani tuhaf anlamıyorum. Kendine lüks araba almış sürekli parasını ödemeye çalısan işten eve evden işe gidem bekar biri. Amacı ne
Sizce onun amacı ne?