beyler bir kadın size nude attığında hangi pozdan tahrik olursunuz ya da hangisi sizi çekmez? iç çamaşırı olmalı mı olmamalı mı?
kadınlar da partnerlerinin tepkilerini paylaşabilir🙏🏻
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer beyler bir kadın size nude attığında hangi pozdan tahrik olursunuz ya da hangisi sizi çekmez? iç çamaşırı olmalı mı olmamalı mı?
kadınlar da partnerlerinin tepkilerini paylaşabilir🙏🏻
ben genelde ciplak seviyorum bazilari ic camasirli sevebiirnama ben ciplak severim sonra poz vermekten ziyade gostermek istegi seyi net sekilde gosterme cabasi hosuma gidiyor beni mutlu ettigini anlayip daha cok atmasi benim zevk aldigimi sorup devamli usyume dusen kadin tipi hosuma gidiyor ayni sekilde bende ona oyle yapiyorum ki zaten o durumlarda daha cok zevk aliyorum
teşekkür ederim herkesin tarzı farklıymış cidden... sanırım kendi sevgilimin neyi sevdiğini bilmem gerek
rica ederim ne demek ona sormaktan konusmaktan cekinme bunlar onemli senin zevkine uymuyorsa o mutlu olsun diye de kabul etme ya da onun kabul etmesine izin verme herkes herkesle uyusacak diye bir kural yok sevsen bile herkes ters duatugu konular vardir
haklısın :'( konusunca tecrubesiz algısı olusur diye endisem
tecrubesiz olmak kotu bir sey degil onemli olan bunu ogrenmek mesela bana biri gelse sorsa boyle merak ettiklerini sevinirim benimle cinsellik konuşuyor demek ki bana bu konuda guveniyor diye ona cok samimi olurustune duserim asla sana ya seksi de bilmiyorsan yuh falan demem diyen erkekte olacagini sanmam o korku genelde erkeklerde var kadinlar biraz daha tecrubeli erkek isterler bu konularda veya her erkegi tecrubeli sanarlar ama o da cok yanlis
sevgilim Şu an bana öğretiyor ama sanki daha tecrübeli biri olsaydı mutlu olurdu gibi. bana öğretmek hosuna gidiyor mu yoksa sıkılıyor mu bilmiyorum
o erkekten erkege degisir mesela bazi erkeler vardir ya hadi artik konuya gecelim diyebilir veya ornegin sen diyelim ki cok merak ediyorsun ama o kadar derin ve garip ya ne alaka denilenecek sorular sorarsin ki bunalir ya aman bos ver demek te istemez biraz sıkılabilir ama iste kimisi vardir bundan keyif alir ama benim gibi daha sonra ya ben bunu ogrettim ama ileride bu dediklerimi benim yerime baskasi ile yasarsa beni ya Şu an kullanmis oluyorsa gibi bir ufak uzuntu yasayabilir bu noktada biraz ilgi gostermek ise yarar
dikkate alıcam teşekkür ederim🙏🏻🙏🏻
rica ederim 🌼🌼
Full çıplak olmasa dahi pozlarla bile bitirirsin domalmak gibi mesela
Imm googleye hot seducing girl nudes yazar isen ordakilerden bişiler görebilirsin ya da en kötü istersen at yorumlarım
süpersin sağol
Cevap
34Cevap
Çek işte poponu falan iç çamaşırı olsun başta
teşekkürler
Rica ederim işin prosu olduk artık ajsjdjr
ashdkdkkddjdj
Şanslıymış partnerin o halde
Ben çorap fetistiyim. Dolayısı ile ince çoraplı paylaşımlar ekstra tahrik eder. Çekimler yakından olmmamali , bütün vücudu görmek isterim. Domalmali pozları çok sevsemde , memeleri de özellikle iriyse görmek isterim.
Bana göre ayna karsisin da ayakta olan pozlar iç giyim veya gecelikle olanlar tahrik edici veya uzanmış şekilde yatakta koltukta
normal bir iç çamaşırla çekilen fotoğraf uyar mı yoksa dantel vs olması gerekir mi sence
Normal iç çamaşırı da olur
teşekkürler
senin kafanda ne vardı
yok iste olusturmaya calısıyorum
yani bak bu gibi durumlarda şuda var ne fazla açık olmak iyi nede kapalı olmak mesala bir t-shirt giyersin ama içinde sütyen yoktur ve meme ucun bellidir bu bile harika azdırır insanı
doğru diyosun
Bir kaç tane atacaksa iç çamaşırlı da atmasını isterim ve çekeceği fotoğraf geniş açılı olmalı herşeyi net gözükmeli
yakın plandan atılan fotolar etkilemez mi
teşekkürler🙏🏻
Örneğin kalça dönük çıplak veya sütyensiz altta iç çamaşırı veya tam tersi alt çıplak üst giyinik fantezi gibi düşün işte
herkesin zevki farklı. mesela ben ince kilotlu çoraba bayılırım. kilot giymeden çekmiş olsa her poz bana uyar
Fotolari öncelikle testten gecirmelisin. Bana at bakim bunu at bunu atma bu tahrik eder bu eder diyeyim bende sana 😁😁😁
haydaaaa
Kesinlikle bu çok onemli. Olmazsa olmaz yanii
pantolonu hulka dar gelmiş anlaşılan
Her zaman ki hali öyle merak etme 😊
hahshshhdjdh
Sende yorum yapmak istersen bende atabilirim var bizimde öyle merak ettiklerimiz yorumlarini 😁
sizin nudelar standart ya kdlskdkkd
Demi elle kavrayıp buyur benim cubukta bu diyoruz ahahah
pet şişe tutar gibi slskdkdjjd
Hahaha aynen. Yinede yorumlarımı duymak istersen fikir almak istersen ne yapacağını biliyorsun agafsfag
kiloluyum beğenmezsin bnc kdödksşkdkd
Ben karar vermek isterim ona söylerimde emin ol yanii 😊
Yani iç çamaşırı olabilir öncesinde daha sonra çıkıratlılabilir hani önce heveslendirip arzulatıp daha sonra her şey çıkıp atılabilir
sırt üstü yatmış bacakları sağa sola ayırmış pozisyon ve domalmış pozisyon keyif verir yükseltir 👅
Bi arkadaşım var sürekli yüz üstü yatarak poposunu çekiyor aynadan. hep aynı şey. Bi zaman sonra sıkıyor aynısı. Hem iç çamaşırlı atsın hem de çamaşırsız ikisi de güzel oluyo
İç çamaşır tanga olmalı pozisyon olarak domalmalı ama özel durumumdan dolayı ne atan oldu ne sevgilim oldu herkes kaçtı
nasıl özel durum😔
burada açıklayamam maalesef kusura bakmayın
anladım. benim de görüntü olarak bazı özel durumlarım var da ondan sormuştum
teşekkür ederim bu arada
Bedensel engelliyim yürüyemiyorum spina bfida hastasıyım belden aşaği sinirlerim gel gitli
Fiziksel olarak gelişimim yok çocuk gibi sayılırım
Bende seni anlayabiliyorum
Rica ederim bu arada
Sana çok iyi tavsiyeler verebilirim aslında ama rahatsız olursun diye bide burdan hesap kapanır diye bişey diyemiyorum
gerçekten birisi birlikte olmayı istese bile beğenilmeme psikolojisi özgüveni çok düşürüyor kendimden biliyorum. sürekli beni beğenip beğenmediğini sorguluyorum mesela. kadınlar cinselliğe biraz duyguyla yaklaşıyorlar umarım sen de uygun bir partner bulabilirsin🙏🏻
Doğrusun ama fiziğin ölçülerin dolgunsa erkekler beğenir emin olabilirsin evet kadınlar öyle bende öyleyim balık burcu olduğum için aşırı duygusalım umarım bulurum birini
kiloluyum ama erkek arkadaşım beğeniyormuş öyle söylüyor :/
Kilon kaç göğüs kalça bedenin kaç erkek için önemli olan göğüs kalça bedenidir eğer ki burada cevaplamak istersen gizliliği açabilirim
olur mesaj atayım
Açtım
Kendimi gizlicem birazdan
Başta iç çamaşırı olsun sonra yavaştam indir daha Seksi oluyor
İnsanlara çıplak fotoğrafınızı atmayın mk ya! Ulan Ruslar daha hassas şu konuda bu milletin z kuşağından
İnan hiç farketmez 😅😅
(Sen çek birkaç at başka istermisin nasıl çekeyim de kişiden kişiyedr değişir)
ya etkilenmediği halde etkilenmiş gibi yapıyorsa?
Onu bu gün anlayamazsın bidaha istemezse anlaşılır o
sağol
Genel olarak fiziğin güzel mi beğeniyomusun cinsel bölgelerinin şeklini falan
fiziğim düzgün değil ama kendimi beğeniyorum
Hmm inş beğenir ses çok önemli bencee sesli mesaj falanda at etkiler
İç çamaşırı olmalı sevgilim benden istedi sence nasıl nude atmaliyim ona hangi poz tahrik eder
hafif kaslıysan full body foto atman tahrik eder. eşofman gibi bişey varsa üzerinde kasık fotoğrafı olabilir. penisini atacaksan yan profilden kalkık halini çekebilirsin.
Peki teşekkür ederim ☺️
Full body ne
tüm vücut
Anladım sağol ☺️
çırılçıplak sadece önü gösteren pozlardan uzak durun
neden peki
daha estetik birden fazla şeyi güzel gösterecek poz çekilmeli
ben de bunun ikilemindeydim teşekkürler
kolay gelsin, netten örnekler bakın
Bence camasirsiz vekmelisin yuzunu gostermeden popo vajina gibi 😅
poz önemli mi yoksa erkekler direkt atınca da etkileniyor mu
Etkilenirr temiz olsun ama net olsun fizigin nasil
kiloluyum göbekliyim :(
Kac kilosun
85
Himm vermeyi denedinmi peki
Bilemiyorum vücudu güzel olunca her şekilde güzel oluyor.
değilse? :( yani çekici ama kiloluysa?
kafamda olan pozu sana nasıl tarif edebilirim bilmiyorum :)
Ben direk kameraya karşı domalarak çekmesini isterim :))
Ben direk sulanmış ic camasirini cekmesine tahrik oluyorum
kız arkadaşın var mı
Yok niye sordun
nasıl ilerliyor dicktm
Bi kizla karsilikli yapmistik ıslak tangasi cok guzeldi
Fiziğin iyiyse her halini beğenir zaten
kiloluyum ama beğeniyor
gözünü kapa ve çek :)
Domalmış şekilde tabiki
Uğrarsan fikir vereyim
çamaşırı olmamalı
Yapmayın böyle şeyler
Görüntülü ara göstereyim 🤣
İç çamaşırlı daha iyi
iç çamşaırlı olmalı...
neden peki farkı nedir
daha gizemli oluyor.. daha erotik oluyor... içerdeki hazine hep gizli kalcak... ve o hazinenin merakıyla yanıp tutşacak partnerin.
yani görmediği şey değil aslında ama
yinede iç çamaşırı derim. ben..
teşekkürler🙏🏻
rica ederim.
Nudeye gerek yok
Siyah çamaşırla
domalmış halde :)
Bilgim yok
Sen kime atacaksın
erkek arkadaşıma
Aynanı karşısına çık çek ama her yer görünsün
aynada görmeyi çok seviyor gerçekten de