Hoslandığım biri var 24 yasında muhafazakar bir ailesi var cocuk sosyal ve çekici biri. daha önce biriyle birlikte olmus mudur nasıl anlarım? onunla beraber olmak istiyorum ama karşı midir evlenmeden anlayamıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSorarak. Evet sağlıklı iletişim kurabilirsen her şeyi öğrenebilirsin. Direkt sormaktan bahsetmiyorum. Genel ilişkiler üzerine konuşup konuyu buraya bağlayıp ağzını arayabilirsin.
03 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim danisabilirsin başka bişey varsa
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBeraber olma ama ciddi düşünüyorsan bu konudaki hassasiyetini belirt.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılen dogru yol onunla konusup sormak zaten yalan soyluyorsa bunu opusme sirasindaki acemi tavri ile ya da sesk sirasinda veya on sevisme sirasinda yaptiklariyla ne kadar dogur yapiyor ya da tam nokta atisi yerlere gelip gelmedigini anlarsin yalan soylediginde artik sana kalmis o an yarim mi birakirsin yoksa tecrubeli de olsa yapmak mi istersin sana kalmis
00 Yorumla
+1 yılOlmayan erkek var mı ben inancımı kaybettin sen de kaybet fnfbfnbf
01 Yorumla
+1 yılKendisinden duyduğun şeyin fazlasını öğrenmek mümkün değil teknik olarak
02 Yorumla- +1 yıl
Bol şans
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeğin karşı olacağına inanmıyorum ben bir erkek olarak
10 Yorumla
+1 yılBelli olmaz. O benim arkadaşım vardı ailesi onun gibi çocuğun yapmadığı kız yoktu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılRivayete göre kaç topu varsa o kadar kişiyle birlikte olmuşlar demekmiş
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu soruya anca bu
Cevap sahibi+1 yılNasıl anlayacaksın hangi soruyla anlayabilirsin allah aşkına biraz kafanı kullan. O anki acemiliğiyle anlarsın anca. Ben bu zeka yapısıyla şunu sormam o yüzden ironik geldi
Cevap sahibi+1 yılBir erkeğe cinsellik istediğini söyliyiceksin o da hayır benim kitabımda o yok diyicek😂 en muhafazakar olan bile yapar sorunu yoksa. Yapar ama gerçekten muhafazakarsa yaptığıyla kalırsın o da bir ihtimal. Cidden bunu düşünmen ilginç
Cevap sahibi+1 yılBiriyle birlikte olduğunu nasıl anlarım diye başlık var bir de detaya bak. Yeni okudum detayı okumadan cevaplamıştım. Bence sen bi kendini sorgula benim yorumumdan önce😀
Çekinme harekete geç
00 Yorumla
+1 yılŞanslıymış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen olmadın mı yani
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri