Cinsel Yaşam Hep bakire kalmak istiyorum mümkün mü? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Hep bakire kalmak istiyorum mümkün mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Evlenmezsen elbette bakire olmalısın ama unutmayınız ki evlenmek ve cinsellik yaşamak da fıtratın birer parçasıdır. 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 960 cevap paylaştı. Evlenmezsen mümkün ya da bazı şeyler yasamazsan bak ben bakırın umrumda mı hayır kusuyorum cinsellikten bir tanesi çok istemişti pişman oldu küstüm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben de bozmak istiyorum artık evleneyim eşim bozsun 4 5 Yorumla Efsaneelerolmezz +1 yıl Evlenmeden de yapabilirsin eşini beklemene gerek yok çok istiyorsan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni ilgilendirmez bence Yorumla kalender2344 +1 yıl Esini bekle bence de Yorumla Board-Tennis +1 yıl Şanslı olacak Yorumla KAYA93 +1 yıl Beklemediğim yorum😅 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Paketiniz göndericiye iade edilmiştir. Cennet Kargo. 0 0 Yorumla
KAYA93 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Bakire kalsan ne olacak evlen sevgili yap ne bileyim hayatını bakirelik icin bosa geçirme 0 0 Yorumla
1omerryildirimm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl yani zevki keyfi yaşamadığın için böyle düşünmen normal bi yesen müptelası olacaksın 😂😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Evet. Mümkün. Evli misin yoksa bekar mısın? Önce bunu bilmeliyim canım. 😎 0 4 Yorumla Soran +1 yıl bekarım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilin var mı Yorumla Soran +1 yıl yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güvendiğin karşı cins partnerin yakın arkadaşın var mı Yorumla
azgınbeat Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Değil bir süre sonra aşırı istek olacak kontrol edemeyecegin düzeyde 0 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Hc iliskiye grmezsen mümkün 1 6 Yorumla 06romeo +1 yıl Düzlenmişim yakınlaşır ama dimi Yorumla seyda028 +1 yıl Anlamadm Yorumla 06romeo +1 yıl Dokundurur, öptürür hatta sıcak temas da sağlayabilir sürttürererk ama tam ilişkiye girmezse olur dimi Yorumla seyda028 +1 yıl Ne dim smdi buna ya tıpta evet de normalde yiysip de orayı koruyunca bakirwlik mı kalio bı ilsiki yasamadg kalio yani. Yorumla 06romeo +1 yıl Aynen. Tüm hazları zevkleri şehveti alacaksın, benim şeyimden imil imil akan kaygan şeffaf kokusuz mezim onun tüm kabarmış dudaklarına klitorisine sürecek ama içine tam girmek yok Yorumla seyda028 +1 yıl Soran neye göre sordu onu da sorgulamak lazm. Hc bunları yasamamaktan bahsediosa bunları yasamayan da var eline erkek eli değmeyen yani Yorumla
06Madam Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Mümkün kilisede çalışanlar adı neydi onlar gibi 1 3 Yorumla 06romeo +1 yıl Rahibeler var, gerçi filmlerde en güzel en arzulu onlar tapıyor dimi Yorumla 06romeo +1 yıl Yapıyor* Yorumla 06Madam +1 yıl Evet onlardan romeo Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Mal senin canın ne isterse onu yaparsin 0 0 Yorumla
Enginn__ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Tabii ki doldur boşalt tekniğiyle mümkün 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olabilir tabi bu senin elinde 0 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Bakirim 20 yılı devirdim. 0 0 Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl İlişki yaşamazsan mümkün 😄 1 2 Yorumla 06romeo +1 yıl Yapar gibi yakınlaşır, ama tam yaptırmaz. O zaman olabilir. Yorumla marco-pasam +1 yıl sen dayanabilirmisin Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. evet neden olmasın :) 0 0 Yorumla
Pasara Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. Mümkün tabii ki 0 0 Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Mümkün tabiki 0 0 Yorumla
Anlatdinliyorumcanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı. Mümkün 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Mümkün 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Donanma yeter 3 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Domalma* Yorumla 06romeo +1 yıl Domalsın, ama partneri anlayışlı olsun. 🤗😃🤪 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Evlenmezsen elbette bakire olmalısın ama unutmayınız ki evlenmek ve cinsellik yaşamak da fıtratın birer parçasıdır.
Evlenmezsen mümkün ya da bazı şeyler yasamazsan bak ben bakırın umrumda mı hayır kusuyorum cinsellikten bir tanesi çok istemişti pişman oldu küstüm
Ben de bozmak istiyorum artık evleneyim eşim bozsun
Evlenmeden de yapabilirsin eşini beklemene gerek yok çok istiyorsan
Seni ilgilendirmez bence
Esini bekle bence de
Şanslı olacak
Beklemediğim yorum😅
Paketiniz göndericiye iade edilmiştir. Cennet Kargo.
Bakire kalsan ne olacak evlen sevgili yap ne bileyim hayatını bakirelik icin bosa geçirme
yani zevki keyfi yaşamadığın için böyle düşünmen normal bi yesen müptelası olacaksın 😂😂😂
Evet. Mümkün. Evli misin yoksa bekar mısın? Önce bunu bilmeliyim canım. 😎
bekarım
Sevgilin var mı
yok
Güvendiğin karşı cins partnerin yakın arkadaşın var mı
Kutu açılmadan geri iade 😀 rahibe ol bari amacın olsun
Değil bir süre sonra aşırı istek olacak kontrol edemeyecegin düzeyde
Sizin hayatınız kimse karışamaz
Hc iliskiye grmezsen mümkün
Düzlenmişim yakınlaşır ama dimi
Anlamadm
Dokundurur, öptürür hatta sıcak temas da sağlayabilir sürttürererk ama tam ilişkiye girmezse olur dimi
Ne dim smdi buna ya tıpta evet de normalde yiysip de orayı koruyunca bakirwlik mı kalio bı ilsiki yasamadg kalio yani.
Aynen. Tüm hazları zevkleri şehveti alacaksın, benim şeyimden imil imil akan kaygan şeffaf kokusuz mezim onun tüm kabarmış dudaklarına klitorisine sürecek ama içine tam girmek yok
Soran neye göre sordu onu da sorgulamak lazm. Hc bunları yasamamaktan bahsediosa bunları yasamayan da var eline erkek eli değmeyen yani
Mümkün kilisede çalışanlar adı neydi onlar gibi
Rahibeler var, gerçi filmlerde en güzel en arzulu onlar tapıyor dimi
Yapıyor*
Evet onlardan romeo
Mal senin canın ne isterse onu yaparsin
Arkadan tünel olurnartik shdjdj
Tabii ki doldur boşalt tekniğiyle mümkün
Saçmalık bence
Olabilir tabi bu senin elinde
Mumkundur. Kendine engel olursan eger
Bakirim 20 yılı devirdim.
İlişki yaşamazsan mümkün 😄
Yapar gibi yakınlaşır, ama tam yaptırmaz. O zaman olabilir.
sen dayanabilirmisin
evet neden olmasın :)
Evet mümkün yapmazsan
eşin kiminle şey yapıcak))).
mümkün
Mümkün tabii ki
Eee istek?
cinsellik yaşamazsan mümkün tabi...
yazik olmuyormu sana
Mümkün tabiki
Mümkün
Mümkün