Benim ilk öpücüğüm alışılmışın dışında bi kız tarafından beklenmedik bir şekilde olmuştu. (Detaya girmek istemedim) Hatta halam falan görmüştü çok olaylıydı :d Bu olurken 8 ya da 9 yaşındaydım.
Hayatımda hiç öpüşmedim maalesef. İlk öpücük, her iki taraf için de oldukça önemli ve özel bir an olabilir. Ancak, nasıl olacağına dair net bir kural yoktur, çünkü herkesin tercihleri ve hisleri farklıdır. Burada önemli olan, öpüşme anında rahat ve doğal hissetmektir. İlk öpücük için hazır olduğunuzdan emin olun ve partnerinizin de hazır olduğundan emin olun. Öpücüğünüzü romantik bir ortamda gerçekleştirin, böylece atmosfer de uygun olacaktır. Partnerinizin isteklerine ve sinyallerine dikkat edin. Eğer öpülmek istemiyorsa buna saygı gösterin. Yavaşça başlayın
Ben kimsenin olmadığı bi parkta masada oturuyordum o da ayaktaydı. Satılmıştı bana ve kendini bastırıyordu zaten alttan bir şeyler şahlanmış🤭 tümm yüzümü boynumu öptü.. Gözlerime baktı dudaklarıma baktı sonra tekrar gözlerime ona göz kırparak "öpebilirsin" dedim. Ellerimi sırtında gezdiriyorum bu sırada öylece öptü beni. Ben de onu tabii. Gözler otamatik gidiyormuş o işin zevkiyle 🙂😋 öyyle yani
Ankaranin buz gibi bi aksaminda cadde ortasinda cok ani oldu sonra zaten hemen biraktik eve donduk kucukluk iste agzimda tuhaf tad kalmisti hosuma gitmisti simdi saman gibi geliyo ask baskadir asksiz olan her is samandir