Güncellemeler
+1 yıl
Kızın evliliği çok kötü gidiyor. Sürekli tartışma huzursuzlukla geçiyor. Cinsel hayatı yok zaten. Geçen pazar akşamı çağırdı beni arabayla almaya gittim eve dönüşte arka koltukta cinsellik yaşadık. Sonra 3 gece filan otelde kaldık. Bol bol cinsellik yaşadık. Kocasının yüzünü bile görmek istemiyor bi annesinde bi otelde benimle kalıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kanka ayagi harbi popo ayağı demek her kanka diyen iş pişiriyor
Ya aslında 10 yıla yakın tanışıyoruz baya yakınız. Önceden böyle şeyler pek yoktu ama bi tatil mevzusu çıktı normalde daha kalabalık bi arkadaş grubuyla gidecektik de ekti hepsi dedik gel beraber gidelim. Akşam plajdan geldik otele, bir şeyler izlerken gelişti işler. Sonra hep yaptık
Demek kız kaşqrdi sen de boş fegilsin yoksa evlenmeden yapmazdin
Aklımda böyle bişe yoktu ama o anları görmen gerekirdi kim olsa yapar. Kız kaşar değil bana aşırı güven duyuyor ve her şeyini bilirim, benden çekincesi yok. Ben patlattım kızı düşün sevgilisine güvenmedi bana güvendi. Yani o tatile gitmeseydik dün akşama kadar bakire kalırdı. Vazgeçseydik olmazdı hiçbiri.
Başlarım öyle güvene sana verecek kadar neden güveniyor bu kanka ayağı hiç hoşuma gitmiyor
Kflfpckelfkdkflfl korkma kanka her kız böyle değil rahat ol sen. Bizim aramız önceden de baya iyi ve yakındı haddinden fazla. Başka kız arkadaşlarım da var onlarla gayet seviyeliyiz yani başına gelme ihtimali yok endişelenme rlğepflelckfm
Yok zaten kızları az çok biliyorum korkmam merak etme öyleyse de sınavımız olacak yapacak bişey yok
Pekala ama çok kurcalarsan, kafayı yersin. Yarın bir gün ciddi ilişkin olursa çok takma. Nadir böyle olaylar. Merak ettiğin bişe varsa akşam anlatırım
Tahmin edebiliyorum nadir olduğunu çok güvendiğine veriyordur çok kurcalamamak lazım orada haklisin
Evet ben hep onun yanındaydım ama sevgilisi hep yoktu belki ona verseydi terkedebilirdi hem de pişman olurdu. Bana verdi hem aramız bozulmadı hem de pişman olmadı. Sorun bende değil sevgilisinde. Kim bilir ne yaptı da güvenmiyor kız ona. Neyseki o problemi aştılar da evlendiler.
Unutur
Her cinsel ilişkiye girecek kisiyimi hatırlayacak belki 10 kişi ile yapmistir
İlki benim ve tatil sonrasında da baya yaptık yani. Benden sonra da yaptığını sanmıyorum yaptıysa sevgilisiyle yani şimdi ki kocasıyla yapmıştır
Olsun