Kadın dominasyonu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bana dominant ve güçlü kadınlar hep çekici gelmiştir, bence dominantlık kadınlara çok yakışıyor. Tarih boyunca kadınlar hep bir nesne gibi kullanıldı ve bu nedenle bazı kadınların baskınlık duygusu aç kaldı, hep kadınlar erkeklerin kontolünde oldu bence kontrolü birazda kadınlara vermek lazım, her şeyi erkeklerden bekleyip kendini bir erkeğe muhtaç eden ezik ruhlu kadınlardansa yönetmeyi ve kendi ayakları üzerinde durabilen kadınları tercih ederim. Aslına bakılırsa baskın kadınları sevmemin tek sebebi bu değil, baskın kadınlar daha sahiplenici olup sevgilerini daha iyi hissettirirler diye düşünüyorum, çocuk gibi sevilmek istiyorum böyle agucuk bugucuk diye. Ben kadının her konuda ön planda ve üstte olmasını daha mantıklı buluyorum. Mesela işin cinsellik yönüne gelecek olursak, kadın fiziği erkek fiziğinden çok daha detaylı ve çekici. O zaman ön planda olanın kadının fiziği olması gerekmez mi mantıken? Ayrıca neden tek bir rol ile sınırlı kalınsın ki? Kadınlar erkeklerin cinsel zevklerine hizmet etmek zorunda değil, bir kadın bir erkek için bunu yapıyorsa bir erkekte bir kadın için bunu yapmalı bence.