Spor protein karbonhidrat ölçerek yiyorum vitaminlerimide aliyom sağlıklı yağda tuketiyom
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Spor protein karbonhidrat ölçerek yiyorum vitaminlerimide aliyom sağlıklı yağda tuketiyom
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Testisleri etkileyen herhangi bir hastalık çarpma enfeksiyon varsa düşer..
Testis kanserinde düşer...
ya da kullandığın ilaç varsa onların bazılarıda düşürür..
Sigara kullanıyorsanda düşer..
Cinsel yolla herhangi bir hastalık bulaştıysada düşer..
Sporda yapıyorum
Düzenli beslenmem var zaten 4 ay hormon tedavisi gördüm ama tedaviye başlarken 380 idi sustanon 250 mg kullandım bi çok kan tahlili yaptırdı en son gittiğimde sonuçların bazıları açıklanmış ama en son ölçümde 450 idi oradan 250 ye nasıl düştü bi anda
Hocam testislere baktırdınız mı?
Üroloğa gidip durumu anlatın.. Testis hastalıkları testesteronu etkiler.. Beslenme hormanların aniden düşmesini/yükselmesini sağlamaz. Akut bir durum varsa ani düşüş olur.
Testislere baktırın.. Eğer şüpheli bir ilişki yaşadıysanız kan testide yaptırın
Yıl basın bel soğukluğu yaşamıştım
Tedavisini oldum o hafta geçti
Testislere de bakmışlar di ilk enjeksiyondan önce
Bravo bulduk işte problemi :)
Büyük olasılıkla ondan düşmüştür.
Üroloğa gidip durumu anlat. Gerekli tedaviyi uygulayacaktır.
Geçmiş olsun
Iyide endokronoji de tedavide oluyordum
Üroloji o hafta tedavisini yaptı
Bel soğukluğu yasarken sustanonda kullandım ramazanının ortasına kadar hemde
Bunu endokronojiye söylemem lazım
Ürolojide testislerinde herhangi bir sorun olup olmadığı kontrol edilecek.. Çünkü testesteron erkeklerde testislerden salgılanıyor. Eğer testislerinde kitle iltahap vs sorun varsa o kontrol edilmeli. Bu yüzden dedim.. Ürolojiye gidip testislere baktırdıysan tamam..
Endokronolojide olur.. Muhtemelen oda testisler için tomografi isteyecektir.
Testesteron aniden düştüyse dediğim gibi akut bir durum olma olasılığı yüksek.. Ama zamanla düştüyse farklı nedenlerde olabilir.
Geçmiş olsun
Çok tsk ederim bilgi ve kültürlü sağlıklı iletişim için
Maalesef yumuşuyorsun mirim. Mutlaka bir hekime görünmelisin. Allah muhafaza, biraz daha düşerse, yumuşaya yumuşaya Yumoş olursun sonra. Lisedeyken Şehabettin diye bir çocuk vardı, ondada aynısı olmuştu, geçenlerde gördüm yumoş olmuş maalesef.
Troll cevap verme
Zaten tedavi görüyordum
Sende gül biraz ya, ne somurtkansın.
Git bir üroloğa kolayca tedavi olursun. Bildiğim kadarıyla onun bir ilacı varmış, testasteron takviyesi yapıyor. Hepsi bu kadar basit işte
Abicim zaten 4 aydır endokronojiye gidiyorum bu testide onlar yapıyor
Eksik bi yanın varken gulemezsin
Akpdendir