Bir kaç gün oldu tanışalı. Bir uygulamadan tanıştık. Uygulama da ciddi sohbet arkadaşlık uygulamasıydı. Dedi ki ben çok beklemem 3 5 aydan evlenirim. Tamam dedim bana da uygun. Ben çok seçici biriyim çocuk herseyiyle hoşuma gitti. Ama ben daha önce ilişki yaşadım evlenene kadar anal ilişki yapmamız lazım diyor. Sizce bu uygun mu. Aklım yapma çok yanlış diyor. Kalbim arada. Daha önce hiç cinsel birliktelik yaşamadım bu arada. Malafat ta çok kalın. Götüme bişey olur kesin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAnal ilişki istemesi normal, istemenin doğruluğu olmaz yani normal ama bu tip mastürbasyondan bir tık öteye gidememiş bir tip onu sana söyleyeyim. Abazanın canlı örneği o. Böyle konuşma istek mi olur ya. 🤣🤣
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin yaş kaç anlamadım cahil birisin galiba evlilik ve ama evlenmeden önce anal teklifi sana mantıklı geliyor mu?
Çocuk evlilik ayağına analdan geçircek ha bire sonra ne zaman evlence yav daha hazır değilim şu oldu bu oldu çıkmaz ayın çarşambası aaaa kusura bakma ben başkasından hoşlanıyorum
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
26Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılMax yakışıklı erkek işte iyi olmuş sana adam yakışıklı olduğunun farkında senin de ona düştüğünün farkında kukla gibi oynatıyor
52 Yorumla
Soran+1 yılÇok yakışıklı değil normal. istediğim gibi biri sadece. öyle yakışıklısını da gördüm dediğin gibi olurlar
Cevap sahibi+1 yılboş ver orta tipli kalbi güzel biri olsun kafii
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldaha önce ilişki yaşamadın çocuk 5 ay seni arkadan becerecek iyice folloş yapacak sonra seninle evlenecek😆😆😆😆😆 malafat çok kalınmış ne ara gördün de götüme bişey olur kesin dedin 😆😆😆😆 salla salla yiyen olur belki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBirkaç gün oldu ve ilişkiye girmeyi teklif ediyor. Üstelik bir de anal ilişki bu. Kafayı yemediyseniz böylesine tekmeyi vurursunuz.
00 Yorumla
+1 yılgötüüüü kolla sen bence sana çakıp kaçar bu adam 😂
10 Yorumla
+1 yılO Goethe bişi olmaz da bekledin bekledin, şimdi şişe geçirse ne olur diye mi düşünüyorsun ☺️
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapma tabikide iki gin önce tanıştığın çocuk bırakıp giderse ne yapacan
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılSon cümleye kadar her şey iyiydi. 😂 Biraz kibarlık ya.
00 Yorumla
+1 yılAnal seks göründüğü kadar kötü değil. Zor da değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben senin için bi engel göremedim. malafatı vurdur
111 Yorumla
Soran+1 yılNasıl göremedin
Cevap sahibi+1 yılson cümlelerine bakarak gayet hazırsın
Soran+1 yılDüşündürdü gerçekten. Benim kriterlerimi sağlayan istediğim gibi bir erkek karşıma zor çıkıyor o yüzden. ikimiz de evlenmek istiyoruz bi de
Cevap sahibi+1 yılmadem ciddi cevap verdin ben de sana ciddi olayım birincisi, iyi insanlar da yanlış şeyler yapabilir. o iyi biridir ama senden uygunsuz ve zamansız bi istekte bulunmuş olabilir, onu bu yüzden yargılama, ikincisi çok eminsen ve seviyorsan, olacağına eminsen ve güvenini kazandıysa yaşanması gerekeni yaşa ama her zaman temkinli olmanı öneririm.
Soran+1 yılÇocuğu sevdim evlenme niyetinde olduğuna da eminim tuttuğunu bırakmayan bi tip. ama bu isteği yersiz ilerleyen zamanda istese belki bi nebze. Ünlüleri düşünüyorum bu durumda da herseyi yapıyorlar yine de evleniyorlar öyle bi ilişki mi diye☺️😅ama ben böyle şeyler yapacak biri değilim
Cevap sahibi+1 yılgerekiyorsa, o kişi için değiyorsa her şey yaşanır ama ince eleyip sık dokumak lazım, emin olmak lazım. bunda bir sakınca yok ama çok ciddiyseniz tecrübeli olunması şarttır.
Cevap sahibi+1 yılben sana eski eşimle yaşadığımı anlatayım, evlendik ilk bikaç gün beraber yaşadık nikahlanmadan, hatta bi 15 gün falan, nikaha kadar dokunmadım hiç isteği üzerine
Soran+1 yılGüzel bir şey bende böyle bir şey beklerdim
Cevap sahibi+1 yılsana bu konuda bunaltıcı derecede baskı yaparsa onu sorgula derim
Soran+1 yılYa olur ya konuşmayız diyor. Bende ya olmaz ya konuşmayız dedim
Cevap sahibi+1 yılöyle saçma dayatma mı olur sen beni bunun için mi seviyorsun derim. güven sarsıcı bir durum
Gizli Üye(25-29)7 ayKayganlaştırıcı kullanmanız gerekir, hangi şehirde yaşıyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl😂😂 trolde son nokta. Ben trolum diye bagirjyor en son ama hala yorumlar var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirkaç gündür tanıştığın birine nasıl güvenebildin ki direkt? 2 yıllık sevgilime o kadar güvenmiyorum ben
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni kandırıyor evlenirken bahanesiyle cakip bırakır
41 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. Yapmak istemiyorsan yapma
40 Yorumla
+1 yıl3-5 aya evlenirim diyorsa beklesin biraz ölür mü?
22 Yorumla
Soran+1 yılBende aynısı dedim
- +1 yıl
Yol ver bu adama
+1 yılİğrenç haram bo k yolu
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTotona sahip cik gizli
51 Yorumla
+1 yılUmarım ilerdee pişman olmazsın
00 Yorumla
+1 yılSaf mısın öyle mi gözüküyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılKaç gün oldu tanışalı
01 Yorumla- +1 yıl
Yirtilirsin birdaha popon üzerine oturamazsin
Gizli Üye(18-24)+1 yılevlenirim dedi ve inandın yani saf mısın kızım sen
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO arkadaş seni s1Kip bırakır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılAnal zararlı hiçbir zaman yapma bence.
00 Yorumla
+1 yılSen düşünüyomusun o önemli
00 Yorumlabunda onun değil senin fikrin daha önemli değilmi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten istiyorsan yap
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Yapma asla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış
00 Yorumla Bu kadar kolay mı
00 YorumlaAnal ilişki candır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılne ara gördün :D
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılUzaklaş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhangi uygulama bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKandıracak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılKarsılık lı karar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ne dusunyonuz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem