Cinsel Yaşam Libidosu yüksek ve hiç cinsel hayatı olmamış biri evlendikten sonra ne ile karşılaşacaktır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Ma*t vs de hiç yapmamış ise bir de Güncellemeler+1 yıl Libido kısmına takılanlar fazlasıyla istekli olarak dusunebilirler Güncellemeler+1 yıl Sonra Libidosu yüksek ve hiç cinsel hayatı olmamış biri evlendikten sonra ne ile karşılaşacaktır? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
06Madam Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Bilmiyorum ama artık öyleleri hiç yok zannetmiyorum kendini keşfetmiştir ama belki karşındaki öyle birini istiyorsa sorun olmicaktir 2 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. hem mastürbasyon yapmamış hem libido yüksek neye göre yüksekyahu cinsel tecürbe olmadan libido seviyesinden bahsetmeyin komik oluyor 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Çok istekli olmasından vs vs Yorumla builder +1 yıl istekli olmak hormondan kaynaklı libido ise enerjidir. farklı şeyler. Yorumla Soran +1 yıl tamam en libidosu yüksek sensin Yorumla builder +1 yıl nedne böyle çamur atıyporsunuzben kendimden bahsetmedim ki hiçsadece kullandığınız terimlerin anlamını bilin istedim. cahilliğini çamıur atarak bana sıvama edepsizliğe gerek yok yardımcı olmaya çalışıyorum Yorumla Soran +1 yıl Tamam en çok çamur atılan sensin Yorumla Soran +1 yıl Söyleyiş tarzın farklı olsaydı tepkim de farklı olurdu her şey karsilikli Yorumla Soran +1 yıl Fazla gerginsin hdjddhdjhdjd ciddiye alamadim Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Evllenince eşi de istekli ise hergun bayram ama isteksiz ise eziyet resmen. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla HeadSh0t +1 yıl Umarım benim eşim de istekli olur Yorumla Soran +1 yıl Umarim Yorumla HeadSh0t +1 yıl Yoksa her gece sıkıntı yaşamak istemem 😔 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Off tadından yenmez keşke kadınım böyle biri olsa 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Lıbıdosu yuksek olan mastürbasyon yapmadan duramaz onu gecelım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kız mı erkek mi bilmem ama, ya çok kötü hissedecek ya da çok hoşuna gidecek. 0 27 Yorumla Soran +1 yıl Arası yok yağni shsjshjshsjs riskli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya bunun bir çok etkeni var kanka. Neresinden başlayım anlatayım 😅 yazsam parmağıma yazık, sesli anlatsam millet seyirci gibi😂 Yorumla Soran +1 yıl Peki dhjdhddjhd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstersen ses kaydı atarım ama cevabımi dinlendikten sonra silersin millet dinlemesin😂 Yorumla Soran +1 yıl Nereden atiyosun ses kaydını hdjdhdjshd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sesi kayıt edip linkini buraya atıyorum. Çok yapılıyor denk gelmedin mi kanka Yorumla Soran +1 yıl Hee onu diyosun dhdjdhdjdh Yorumla Soran +1 yıl Sen bilirisn Yorumla Soran +1 yıl Anladim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekürler Yorumla Soran +1 yıl Peki normalde i*lanabiliyorken gerginlikten veya heyecandan sorun yaşayabilir mi Yorumla Soran +1 yıl Ben teşekkür ederim :d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabi yaşanır. Korku heyecan duygusu refleksler yararabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dedim ya ürkek kız erkeği de strese sokabilir Yorumla Soran +1 yıl İlkten asılabilir mi peki Yorumla Soran +1 yıl Sonra Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öküzse evet yüklenir kıza buda kızın ilkiyse kötü olur Yorumla Soran +1 yıl Hayır yani ilk seferde söylediğin tarzda şeyler yaşandı ikinci üçüncü seferde aşılir mi bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biraz sabır biraz gayret biraz şehvet biraz libido olur neden olmasin Yorumla Soran +1 yıl Himm iyi teşekkür ettimm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birleşme için de mi fikir lazım? Onu da mı verelim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ben bir şey demedim de sen baya isteklisin hdjddhdjudjdud Yorumla Soran +1 yıl Sen bilirsin hdjdhdjdhd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sıkılıyorum kanka. Cidden yapacak. bir şey yok. İstersen gizliden çıkayım işin bitince engellersin beni😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ve kaçtı 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yok kaçmadım shsjshdjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi bakalim5😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl şu zamanda mastürbasyon yapmamış biri kaldıysa beni de yağlı kazığa oturtsunlar qmk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Otur o zaman Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. İstekli davransın yeter çok bir şey bilmesine gerek yok 0 0 Yorumla
İstanbullu_herif Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Baya azgındır o yaaa mastürbasyon yapamayan kaldımı hala yaa 0 0 Yorumla
sdjjdkdks Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl her şey olabilir valla 0 8 Yorumla sdjjdkdks +1 yıl Bende erkek versiyonuyum ikimiz karşılaşırsak patlama yasanabiilir djxkslkd Yorumla Soran +1 yıl Hdjdudjdudududd Yorumla sdjjdkdks +1 yıl Ciddiyim hiç bir şey yaşamadım Yorumla Soran +1 yıl İyi Allah sahibine bağışlasın shsjhssjshjjs Yorumla sdjjdkdks +1 yıl Sahibi yok şu an fjcjskkd Yorumla sdjjdkdks +1 yıl Sahibi ol Yorumla Soran +1 yıl Yok teşekkür bdnddhjshd Yorumla sdjjdkdks +1 yıl Hchcjd iyi bakalım Yorumla
Faruk4216 Takip Et Yoda Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Çölde su bulmuş gibi olacak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bsjshssjusjsjjs Yorumla Faruk4216 +1 yıl Her gün heeeep 😀 Yorumla
SessizBirDahi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hiç yapmadın mı nasıl bakayım 1 1 Yorumla SessizBirDahi +1 yıl Beraber bir şeyler yapalım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ortalama 14 cm ile 😂 2 4 Yorumla HeadSh0t +1 yıl Tamam her kızın hayali işte 😊 Yorumla dobraerkek1 +1 yıl Hahahhaa çok iyiydi bu 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabi tabi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @dobraerkek1 😬 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl felaketin büyüğünü baştan yaşayacak. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl belli işte. korktuğun başına gelecek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl libidon yüksek ama tecrübe yok bi anda 18 cm 🤷♂️ Yorumla Soran +1 yıl Tataaa djdkhddjdujsus Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Zevkle... 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bir zevk Yorumla MesajınızVar +1 yıl Cinsel bir zevk Yorumla Soran +1 yıl Hxkzzhsjsjdj allahallah Yorumla MesajınızVar +1 yıl İnanamadın dimi Yorumla Soran +1 yıl Öyle Yorumla MesajınızVar +1 yıl Derinlemesine konuşmak istersen çekinme Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Vajinismus 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bilmiyorum ama artık öyleleri hiç yok zannetmiyorum kendini keşfetmiştir ama belki karşındaki öyle birini istiyorsa sorun olmicaktir
hem mastürbasyon yapmamış hem libido yüksek neye göre yüksek
yahu cinsel tecürbe olmadan libido seviyesinden bahsetmeyin komik oluyor
Çok istekli olmasından vs vs
istekli olmak hormondan kaynaklı libido ise enerjidir.
farklı şeyler.
tamam en libidosu yüksek sensin
nedne böyle çamur atıyporsunuz
ben kendimden bahsetmedim ki hiç
sadece kullandığınız terimlerin anlamını bilin istedim. cahilliğini çamıur atarak bana sıvama
edepsizliğe gerek yok yardımcı olmaya çalışıyorum
Tamam en çok çamur atılan sensin
Söyleyiş tarzın farklı olsaydı tepkim de farklı olurdu her şey karsilikli
Fazla gerginsin hdjddhdjhdjd ciddiye alamadim
Evllenince eşi de istekli ise hergun bayram ama isteksiz ise eziyet resmen.
Olabilir
Umarım benim eşim de istekli olur
Umarim
Yoksa her gece sıkıntı yaşamak istemem 😔
Off tadından yenmez keşke kadınım böyle biri olsa
Lıbıdosu yuksek olan mastürbasyon yapmadan duramaz onu gecelım
Kız mı erkek mi bilmem ama, ya çok kötü hissedecek ya da çok hoşuna gidecek.
Arası yok yağni shsjshjshsjs riskli
Ya bunun bir çok etkeni var kanka. Neresinden başlayım anlatayım 😅 yazsam parmağıma yazık, sesli anlatsam millet seyirci gibi😂
Peki dhjdhddjhd
İstersen ses kaydı atarım ama cevabımi dinlendikten sonra silersin millet dinlemesin😂
Nereden atiyosun ses kaydını hdjdhdjshd
Sesi kayıt edip linkini buraya atıyorum. Çok yapılıyor denk gelmedin mi kanka
Hee onu diyosun dhdjdhdjdh
Sen bilirisn
Anladim
Teşekürler
Peki normalde i*lanabiliyorken gerginlikten veya heyecandan sorun yaşayabilir mi
Ben teşekkür ederim :d
Tabi yaşanır. Korku heyecan duygusu refleksler yararabilir
Dedim ya ürkek kız erkeği de strese sokabilir
İlkten asılabilir mi peki
Sonra
Öküzse evet yüklenir kıza buda kızın ilkiyse kötü olur
Hayır yani ilk seferde söylediğin tarzda şeyler yaşandı ikinci üçüncü seferde aşılir mi bu
Biraz sabır biraz gayret biraz şehvet biraz libido olur neden olmasin
Himm iyi teşekkür ettimm
Birleşme için de mi fikir lazım? Onu da mı verelim 😂
Ben bir şey demedim de sen baya isteklisin hdjddhdjudjdud
Sen bilirsin hdjdhdjdhd
Sıkılıyorum kanka. Cidden yapacak. bir şey yok. İstersen gizliden çıkayım işin bitince engellersin beni😂
Ve kaçtı 😂😂
Yok kaçmadım shsjshdjsj
İyi bakalim5😅
şu zamanda mastürbasyon yapmamış biri kaldıysa beni de yağlı kazığa oturtsunlar qmk
Otur o zaman
İstekli davransın yeter çok bir şey bilmesine gerek yok
Baya azgındır o yaaa mastürbasyon yapamayan kaldımı hala yaa
her şey olabilir valla
Bende erkek versiyonuyum ikimiz karşılaşırsak patlama yasanabiilir djxkslkd
Hdjdudjdudududd
Ciddiyim hiç bir şey yaşamadım
İyi Allah sahibine bağışlasın shsjhssjshjjs
Sahibi yok şu an fjcjskkd
Sahibi ol
Yok teşekkür bdnddhjshd
Hchcjd iyi bakalım