+1 yıl
Ana Sayfa/ Cinsel Fanteziler/hardcore seks erkeğe nasıl yapılır
kadını memnun etmek için erkek yatakta ne kadar süre dayanmalımanitayla tartışıyoz süre bana yetmiyor bir saat istiyorum sen çabuk bitiyorsun diyor. arkadaşa sorması ayıp kaç dk seks yapıyorsunuz deyince bizimkisi biraz uzun 2-3 saat sürüyor dedi. adamın yaşı 40, nabiyonuz kağıtmı oynuyorsunuz o kadar nasıl performans veriyorsun diye merak edip sordu... hardcore seks erkeğe nasıl yapılır1 yıllık evliyim eşime fantezi amaçlı olarak hardcore seks yapmak istiyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorumyanıtlandı5 Cevap8652 defa okundu2 seneCinsel Fantezilerelmas-cansu546hard core, hard seks, hardcore, hardcore cinsel ilişki, sert cinsellik, sert ilişki, sert seksİlgili sorularbakire kızla nasıl seks yapılırön sevişme nasıl yapılırpartnerimi memnun edecek şekilde seks yapmayı nasıl öğrenebilirimkızlar anal seksten orgazm olan varsa nasıl olabileceğimi anlatsıntravestiler seksten nasıl zevk alırkadını memnun etmek için erkek yatakta ne kadar süre dayanmalımanitayla tartışıyoz süre bana yetmiyor bir saat istiyorum sen çabuk bitiyorsun diyor. arkadaşa sorması ayıp kaç dk seks yapıyorsunuz deyince bizimkisi biraz uzun 2-3 saat sürüyor dedi. adamın yaşı 40, nabiyonuz kağıtmı oynuyorsunuz o kadar nasıl performans veriyorsun diye merak edip sordu... Cevaplar ( 5 ) Murat06316/02/2021 at 15:34CevaplaBir cok sitede cekilmis videolardan birseyler görüp yapabilirsiniz. Esinizin buna istegi var mı ona bunu danistiniz mi? Danismissaniz sorun olmaz ama birden habersiz belki hosuna gitmeyebilir. esmerbiri-adnan316/02/2021 at 16:14Cevaplahardcore seks birazda tempolu seks demek daha doğru olur kanaatindeyim çünkü temposuz mıymıy bir cinsel ilişki her zaman yapılmaz bazen de güçlü bir erkekle güreş tutmak gerekirD. Erim Güven2616/02/2021 at 21:49Cevaplamerhaba, anlam olarak bakılınca hissiz duygular olmadan sertçe seks yapılması anlamını taşır. buradan hareketle seks sırasında duygusal hissel olarak yaptığınız tüm şeyleri cinsellikten çıkarıyorsunuz ve bizim sürekli bahsettiğimiz o sok-çıkar seksine dönüyorsunuz. sonra duygusuzca kamyon lastiği becerir gibi sert şekilde tutup kaldırıp atıp falan gibi bir dozda seks yapıyorsunuz. burada olay tamamen performansa ve tempoya dayanıyor. her iki partnerde ter içinde kalıp bolca efor sarf ederek sanki bir biri ile sevişmiyor da rekabet ediyorlar gibi davranmaları gerekiyor. acıyormuş sızlıyormuş, boşalacakmış, dizlerinin bağı çözülmüş ayakta duramıyormuş, seks yapmaktan bayılacakmış hiç düşünmeden durmadan, gazı köklenmiş araba motoru gibi yüksek devirde sevişmek gerekiyor. lakin bu gibi bir seks zorlayıcı olmamalıdır, partnerlerin tümünün hardcore seks yapma konusunda kendi rızası olmalıdır. yoksa tahammül edilemez bir seks olacaktır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kadının istediği hızda sert giriş yaparak hizlanmak arada kalça tokatlamak memeyi şer sömürüp iz bırakmak omuzlari ısırmak b işte alet benimki gibi büyük kalın olunca acıyla karışık zevkin tadını daha farklı yaşıyoruz diyenler oldu
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayvanlaşmış bir şekilde a.. zgın olmak ve bol inlemeli terlemeli kirli konuşmalı seks geliyor
53 Yorumla
Soran+1 yıl@19cmboğa olması gereken o zaten ufacık erkekle mi olacak
Hani şu;
Vur dibine dibine dibi eğlenceli dermiscesine sert ve hızlı bir şekilde saçlarına asılıp tokatlayarak kelepceleyip kirbaclayarak yapılan seksten mi bahsediyosun
Evet severim ve yaparım
00 Yorumla
+1 yılSoft başlayıp Seriyi Yakalayınca Hard Seks Yapmaya Bayılıyorum 😍😍😍
11 Yorumla- +1 yıl
Hanımefendi sormak istediğiniz bir şey varsa detaylı anlatabilirim
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yıl
Kaçıncı yediğini bilmediği her yerde
becerildiğini bitmesi için yalvardığı cinsellik10 Yorumla
+1 yılSaç çekerim kalcalarini ya da göğüslerin tokatlarim sırtını çizerim bu bazen çok has verebiliyor hard sevenlere
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tokatlamak, şaplaklamak, domaltıp saçından tutup kendime çekmek, küfür etmek, oralde gözünden yaş getirmek. Vs vs vs.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHırslı şekilde güç uygulayarak yapılan seks işte başka ne gelecek.
02 Yorumla
Soran+1 yıl🤦 neler yaptığın vs
- +1 yıl
Neler yaptığın o ana ve partnerine göre değişir 😉
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılSert yapılan seks hem hızlı hareketler Hem biraz acı Hem biraz sertlik
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHardcore Minecrafttan başka bı hardim olmadı jsjshshshs
00 Yorumla
+1 yılHard gibisi yok bide doggy pozisyonunda ayaklarınla partnerin kafasına bastırıyon muthis
011 Yorumla
Soran+1 yıl🙄nefes alamıyoruz öyle ama
- +1 yıl
Çok güzel bir haz ama erkek çıldırıyor
Soran+1 yılErkeğin çıldırdığına eminim
- +1 yıl
Hemde nasıl gerçekten sen hard seviyirsun heralde
Soran+1 yılEvet hard seviyorum
- +1 yıl
Bayılıyorum size muthissiniz gizliden ciksaniz olur mu
Soran+1 yıl🥲ama evli adamlarla birlikte olmuyorum...
- +1 yıl
Ben olalım diye demedim yanlış anmmayin bide keşke eşimde sizin gibi olsa
- +1 yıl
Neden olmuyorsun
- +1 yıl
Burcunuz ne sizin
Soran+1 yılTercihim değil
+1 yılhızlı giris cıkıslar kalcaya tokat vucudu somurarak emmek
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvire çevire hahshsh
91 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnlatılmaz yaşatayım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılüstünü başını yırtmak:)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoğaz sıkma tokat atka yüze , kalçaya hızlı hızlı git gel geller arka tarafa bilhassa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvire çevire ve dibine vura vura
00 Yorumla boğazlamalı tokatlamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiye geliyor... Ülkeyi... neyse...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaclar cekilip kalca saplatma😈🔥
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYavaş başlayıp hızlı bitirenim 😊
00 Yorumla
+1 yılkızın bağırması ağlaması 😁😁
02 Yorumla
Soran+1 yıl🙄ağlaması mi
- +1 yıl
evet ağlaması çok güzel bazen ama bi o kadar da kötü 🥺
+1 yılEski karım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 861 cevap paylaştı.
+1 yılAğız burun kırıyoruz.
00 Yorumla
+1 yılhızlıca yapmak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDuvardan duvara 😂
42 Yorumla- +1 yıl
Ezilirsin
+1 yılAdı üstünde..
00 Yorumla
+1 yılkendım gelıyor
00 Yorumla
+1 yılBir o duvara bir bu duvara
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞiddetli penetrasyon
00 Yorumla Çok geniş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSert
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSert. Ve en sevdiğim..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Zor seks
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEbengeliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSertlik ve argo
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar