Aldatmak nedir? Bir kişi eşinden habersiz ondan gizli şeyler (romantik veya cinsellik içeren) yapıyorsa aldatmak olur sanırım?
Peki bu iki tarafın hoşgörüsüyle oluyorsa buna sevgisizlik diyebilir miyiz? Yoksa sevdiği için eşinin her türlü zevkini ve fantezi anlayışını hoşgörüyor diyebilir miyiz?
Son olarak işin içinde eş biliyorsa dahi başka birine karşı romantik hisler varsa aldatmak saymalıyız. Ama seksist eylemler aldatmak olmaz mı?
Düşünceleriniz nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
fantezi değil iki tarafında güzel kardeşim. Sen eşini başka biriyle paylaşıyorsan erkek ya da kadın midesizsindir.
Fantezi dunyasi genel olarak midesizlik degil midir ki zaten? Ornegin ben oral seksten hoslanmiyorsam biri bana vajina yalamak muhtesem diyorsa midesiz ve çok kötüsün diyebilirim? Demem de hani fantezi dunyasindan uzak olan biri sadece yargilamis oluyor bu sekilde. Bu bahsettigimde bir fantezi. Esini cok seven birinin baska biriyle seks istiyor olmasi igrenc geliyorsa tuhaf ama bu cok insanda gorulen bir fantezi.
Her şeyin bir sınırı olduğu gibi fantezilerinde sınırı vardır. Benim düşünceme göre benim lügatımda olmayan bir durum başkasını tatmin edebilir.
Bende onu diyorum işte. Olayı şöyle düşün. Sen Ayşe diye bir kadınlasın ve senin anal fantezin var diyelim. Sen bunu eşine söylemeli misin? Bence söylemelisin çünkü dürüst ve anlayışlı olmak önemlidir. Sen bunu eşine söylediğinde 'sen berbat ve iğrenç bir adamsın. Midesizsin' der ve belkide ayrılır.
Bir diğer örnek sen Fatma ile evlisin ve Fatma birgün sana ben 3lü seks istiyorum. Fantezim bu dediğinde sen ona Ayşenin dediğini mi dersin?
Bu örnekleri şunun için veriyorum. Ayşenin dediği şey yerine fantezilerimizin olabileceğini bilip bazılarımız ufak şeyleri sevmezken bazılarımız dev şeyleri sevebilir. Buna sevgisizlik veya midesizlik demek yerine yine sevgiyle bakıp anlayışla yaklaşıp bir uyum içersinde belki o fanteziyi istemediğini veya deneyebileceğini söylemek daha insansı bir dil değil midir?
Hoşgörü?
Geniş mezhepliğin yumuşatılmış adı mı bu?
Midesizlik bu en hafif tabirle.
Fantezi dunyasi genel olarak midesizlik degil midir ki zaten? Ornegin ben oral seksten hoslanmiyorsam biri bana vajina yalamak muhtesem diyorsa midesiz ve çok kötüsün diyebilirim? Demem de hani fantezi dunyasindan uzak olan biri sadece yargilamis oluyor bu sekilde. Bu bahsettigimde bir fantezi. Esini cok seven birinin baska biriyle seks istiyor olmasi igrenc geliyorsa tuhaf ama bu cok insanda gorulen bir fantezi.
Fiziksel, maddesel midesizlikten bahsetmiyoruz abicim, karaktersizlik var burada.
Neden karaktersizlik? Eşinden gizli yapılan eylem bence aldatmadır. Ona sen benim tek arzuladığım kadınsın ve senden başkasıyla asla yatmam diyip arkada her kadınla yatan adam bencede karaktersizdir. Çünkü onu kandırıyordur yani aldatıyordur. Ancak benim böyle bir fantezim var ne dersin demek bir karaktersizlik midir? Açık olmak? Anal sekste bir karaktersizlik görülebilir. Seksin doğası zaten terbiyesizce bir eylemdir. Dünya kadar enteresan fantezi sayabilirim ve bazısı bundan zevk alırken bazısı karaktersizlik diyebilir (karaktersiz demek anlayışsız dilin kullanacağı kelimedir. Çünkü insan sevmediğini ve doğru olmadığını söyleyebilir).
Abicim biriyle evliyken başkasıyla fiziksel ya da duygusal yakınlık kurmak haberi olsun olmasın midesizliktir bana göre.
Yazdıklarımı anlamıyorsun. Yerinde top sayıyorsun. Mutluluklar genç
Bu mezhep bana fazla geniş abim. Üslup seviyeni koruyacağın konuşmalar yapabilmen dileğiyle.
Uslubu bozmadim ki. Her goruse saygim var. Saygi kiymetli birsey. burada beni anlamdigini hep ayni seyi soyledigini soyledim. Ama sorun degil. Herkes nasil mutluysa.
İsteyebilir eyleme dökmediği sürece hayal edebilir de
Başka birini istemek hayal dünyamızın bir parçası. Ve çok insanın ben evli dahi olsa sekste düşündüğünü düşünüyorum. Bunun dahi bu kadar absürt görülmesi tuhaf geliyor. Ancak ben burada eylemi de soruyorum. Yani bunu fantezi olarak eyleme dökmek istediğini söylemek sevgisizlik midir? Ben söylemek istiyorum ancak eşimi çok seviyorum. Kaybetmek istemiyorum. Ancak bu fanteziyi çok istiyorum. burada ben mi yanlış düşünüyorum acaba bunu anlamaya çalışıyorum.
Özellikler bir kadının yorumunu ve bakış açısını merak ediyorum. Umarım cevaplarsın
Eyleme dökmek bana çok uç geliyor istemem. Ama başkasını düşünürek birlikte olabilir mesela bunu sorun etmem. Aynısını ben de yapabilirim
Anladim. Peki bunu soylemek bir ayrilik sebebi midir sence? Sana uc gelmesini anliyorum. Herkes ayni bakmaz fantezilere. Ancak ben grup seks seviyorum diyebilmeli miyim? Diyince olacak sonuc ayrilik mi yoksa anlayisla red mi? Belkide evet tabi.
yoo degısık tatlar adrenalın aramasıdır bence ıkı taraf ızın verıyorsa da aldatma olmaz
Bu dusunce genelde erkekler icin uygun olsada kadinlar dunyasinda cok ters tepebiliyor gibi. Bunu esime soylesem belki benden ayrilabilir hatta
eşin sana dese pekı bırısı var ızın verırsen bu gece onda kalacagım dıye
Ben bu durumu sorguluyorum Şu an iste. Fanteziler sevgisizlik veya aldatma icerebilir mi? Ben cunku sahsen bunu hissediyorum. Yani disarda bir kadinla yatmak istiyorum ve arzuluyorum. Esin bana izin verse cok zevk alacagim bir eylem olacak. Ben esime izin verir miyim? Bilmem. Mevzu erkek veya kadin olmak degil. Mevzu fantezilerimi anlamali ve hosgormeli miyiz?
Cuckold gibi bir
Her fantezi kendine ozgudur.
Sizde 3 bir kişiyle seks yapan kim
Denemedik anca eşime söyleme konusunda çok tereddütüm var. Bana kalsa her fantezi söyleyenebilmeli ve anlayışla karşılanabilmeli. Cevabı evet veya hayır olsada. Ancak eşim böyle düşünüyor mu? Sorum aslında ben çok mu yanlış düşünüyorum sorusu. Eşler bunları konuşabilse daha iyi olmaz mı?
Yanlış düşünmek diye bir şey yoktur zevk vardır fantezi vardır Sen ve işin aradaki ilişkide sorun yoksa her türlü fantezi her türlü eğlence her türlü değişiklik denenebilir Peki eşinle şimdiye kadar farklı şeyler denedin mi konuştun mu
Pek denemez. İşte bunu sevgisizlik veya aldatma gibi görme tehlikesi olamaz mı. burada soruyu cevaplayanlardan bazısı midesizlik ve karaktersizlik gördü.
Eşimle aram iyi. Ancak onun fantezi dünyasını bilmiyorum çünkü çekiniyorum. Ancak benim zilyon tane fantezim var ve artık yaşamak istiyorum bişeyler.
Dediğim gibi ya bu başkalarını ilgilendirmez Bu sizin aranızda olan bir şey Kaç yıllık evlisin ve eşinle yatakta nasıl seks yapıyorsunuz Neler konuşuyorsunuz
Gawatlık olabilir
Kufur kullanmaya gerek. Kufur kullanacaksak benimde lugatim genistir.