Hiç kimseyi sevememek, aşık olamamak normal mi?

28 yaşındayım kimseyi sevemedim. Aşık olamadım. Bağlanamadım. Sadece arada sırada seks isteğim oluyor. Bakire olduğum için ve namus gibi konulardan dolayı mastürbasyon yapıp geçiyorum. Beğendiğim erkek de öyle nadir çıkıyor. Çıkınca da gidip konuşmuyorum. Göttü falan kalkmasın diye. İnstagramdan tanıştığım erkekler oluyor. Çok güzel olduğumuz söylüyorlar hiş sevgilim olmamasını hiç kimseyi sevmediğimi, aşık olmadığımı bağlanmadığımı duyunca şaşırıyorlar. Böyle aşkımlı bebeğimli konuşmalar, farklı yerlerde yaşayıp da birlikte film dizi izleyim, sürekli mesajlaşalım falan çok saçma geliyor. Aşk diye bir şey var mı? Yoksa böyle milletin başka insanlara karşı yaptığı bir gösterişten ibaret mi bilmiyorum. Arada duygusallık, sürekli sohbet etme, sürekli görme isteği olması için cinsel bir şeyler mi yaşamak lazım? Bunu yaşayınca mı olacak bu? Bana mesela sürekli iltifat falan ediyorlar şöyle güzelsin böyle güzelsin falan. Bir tarafım kalkmıyor yanlış anlamayın ben kendimi beğenmiyorum bile o kadar. Çoğunlukla ben bu kadar iltifatı hak ediyor muyum acaba diye düşünüyorum. Bu gerçekten şimdi beni seviyor mu? Hoşlanıyor mu benden yoksa ilişkiyi başlatmak için beni kıvama getirmek için mi yazıyor diye düşünüp duruyorum. Gerçekten sevildiğimi de düşünmüyorum. Fikirleriniz ne? Ben tuhaf mıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
Bir de ben mesela evlilik odaklıyım. Sevgililik falan bunlar bana tırıvırı geliyor. Adamla aynı evde aynı yatakta yatmadıkça yaşamadıkça ben buna ilişki gözüyle bakamıyorum. Ailemin haberi yok onun ailesinin haberi yok. Anlaşamadığında boşanmaya karşı değilim bak. Ama bu şekilde uzaktan ilişki yaşamak işi saçma geliyor. Ben ayrı evde o ayrı evde. Bir yakınlık kuramıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Mesela sevişmeye kalksam kendimi rahat hissedemeyeceğim. Aman şöyle yapma böyle yapma. Aman eve gitmem lazım, aman annem babam duymasın, aman şimdi bunu yaşadık ettik acaba niyeti ciddi mi gerçekten seviyor muyum böyle şeyleri sorgulamak da bana saçma geliyor. Sevgililiği ben ilişki olarak görmüyorum. Benim yüreğime de hiç dokunmuyor. Giderse gitsin kafasında oluyorum.
Hiç kimseyi sevememek, aşık olamamak normal mi?