1 hafta evli kalıp boşanmanın nedenleri ne olabilir? Yani mesela severek evlenseniz ve evlilikten 1 hafta sonra boşansanız bu ailevi sebeplerden midir, cinsellikten midir, ne olabilir sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenene kadar melek olan kadın, nikahtan bir kaç sanye, dakika sonrası öyle bir değişiyor ki, içinden adeta iblis fışkırıyor. Bu kadar yüzsüz ve sabırsız olunca evliliklerin bir gün bile sürmesi bir mucize oluyor. Hiç kızmayın hemcinsleriniz o kadar tutarsızlar. Çıkarları için yapmayackları şey yok...
01 Yorumla
Soran+1 yılBu sadece kadınlar için geçerli değil, erkeklerde öyle olabiliyor ne yazık ki.. bir canavara dönüşebiliyorlar..
En İyi Cevaplar
+1 yılHerkesin kendince haklı sebepleri var. İnan bana aynı çatı altına girmeden çoğu şeyi göremiyorsun.
O yüzden bunları bence yargılama yadirgama. Yargılandığın herşeyi hayat sana yaşatıyor emin ol011 Yorumla
Soran+1 yılYargılamıyorum, bir abla var ve beni o çocukla görüştürmek istiyor ve ben bu yüzden sordum. Yani diyelim oldu görüştük ve evlenmeye karar verdik, ya bende de aynısı olursa, bir hafta sonra boşanırsa? Yani bundan korktuğum için sordum nedenini. Bir çok neden olabilir ama belkide kızı beğenmemiştir falan? Yani ne bileyim seçicidir? Fikir alışverişi yapmak namına sordum yoksa beni ilgilendirmiyor, herkesin hayatı kendine ve başkaları o hayatlarda ne geçiyor ve bitiyor bilemez
- +1 yıl
İşte bunu net anlamak için boşandığı kadın ile de konuşman gerek herkes kendini haklı gören bişey anlatır. Sebep neymis
Soran+1 yılO kadın kim, nerede bilmiyorum ve nasıl ulaşabilirim o da ayrı bir muamma..
- +1 yıl
Peki o abla dediğin kişi boşanma sebebini ne diyor
Soran+1 yılAnnesi yüzündenmiş, çok karışıyormuş dediğine göre
- +1 yıl
Kimin annesi
Soran+1 yılKızın annesi
- +1 yıl
Bana inandırıcı gelmiyor 😂 yine de sen bilirsin. hadi diyelim kızın annesi çok karıştı 1 haftada pes etmek nedir. Hiç mi sevmemis hiç mi mücadele etmez insan. Bu kadar ufak birseyde pes eden büyük sorinlarda zaten yolda bırakır. Şahsen ben kadın olsam böyle biriyle evlenmeyi bırak oturup çay içecek vakti vermem
Soran+1 yılYani haklısın doğru. Söylenenler bunlar ama işin aslı ne Allah dışında kimse bilemez.. banada inandırıcı gelmiyor, kulağa absürt geliyor ve hadi diyelim öyle oldu, evlenmeden önce fark etmedi mi? O zaman yol yakınken ayrılsalarmış diye düşünüyorum..
- +1 yıl
Bana hiç inandirici gelmiyor bence uzak dur.
Soran+1 yılAynen.. teşekkürler yorumlarınız için
Kadın bakire degildir. Başka bir açıklaması olamaz. Kavga da edilse sonuçta yeni evlisin barışırız geçer tuzu biberidir diye düşünülür. Ama adam bekarete Önem veriyor sa kadında bakire degilse boşanır. Benimde oldu öyle evlendi 1 hafta olmadan ayrılanlara şahit oldum bu sebeptendir diye düşünüyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılYa peki kızı beğenmemişse o gece? Buda sebeplerden biri olamaz mı?
Soran+1 yılİyide kıyafetler var, yani kız örtülüdüyse ve sonra kıyafetsiz görüp fikri değişmiş olamaz mı yani, onu demek istiyorum
burada tanıdığım bir kız var yaşı 30 a gelmişti. Evlendi 1 hafta evli kaldı ayrıldı. Sebebi ise oğlan deliymiş ilaç kullanıyormuş. Kendisine ben deliyim demiyorda. Konuşmasını bilmiyor saçmaliyor. Bana göre oğlan ayrılmak jstedi ama yinede bilmiyorum shsjsj.
11 Yorumla
Soran+1 yılHmm kötüymüş ama evlenmeden önce bunu bilmiyor muymuş?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılSebep çok. Kız bakireyim diyor ama gerdek te bakire olmadığı ortaya çıkıyor. Ya da erkek kızın yalan söylediğini düşünüyor kızlık zarının esnek olduğuna inanmayıp boşanıyor. Cahillik te çok. Aile baskısı da çok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbi o kadar tanış et, birliktekiğin olsun birkaç yıl ama evlenince boşan, bu çok garip ya, demek ki ilişkide diğer kişi daha çok bu ilişkiyi devam ettirmiştir.
03 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyorsun birlikteliklerinin olduğunu sdjsjdjsj
Cevap sahibi+1 yılHayır, cinsel anlamda demedim
Soran+1 yılAh tamam ahaha evet bende anlam veremiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBakireyim deyip de bakire çıkmaması ya da erkeğin eşcinsel olması gibi sebeplerden olabilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılBaşka bir neden olamaz mı, kızı beğenmeme gibi? Seçici olabilir mi?
- +1 yıl
Sanmıyorum.
Soran+1 yılHmm peki teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHızlı giden atın b. ku seyret düşer diye düşünüyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılYani ne anlama geliyor bu atasözü? 😆
- +1 yıl
Hızlı evlenirsen erken boşanma olur 😂
Soran+1 yılAnladım, yani öyle evet ama detay bilmediğim için işin aslını tam olarak bilmiyorum yani severek evlenmişler diye duydum ama ne kadar birbirlerini tanıyorlar vesaire bilmiyorun
- +1 yıl
O zaman salla ya sanane
Soran+1 yılAbla bana önerdi kendisini ondan beni ilgilendiriyor
- +1 yıl
Kim kimi önerdi neyi önerdi. Severek evlenmişler falan filan demişsin
+1 yılBu durumlarda genelde cinsellik son sıralarda yer alabiliyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Senin endişelerin nelerdir?
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bakıre bekleyip kızın bakıre cıkmaması en buyuk etkenlerdendır
00 Yorumla
+1 yılEvlilik hayal ettikleri gibi değildir
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Çok sıkıntılı bişey o yaa
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet sıkıntılıda sebebi ne yani ona göre adım atmak gerek
Soran+1 yılYani şimdiki evliliklerim çoğu öyle diyebiliriz.. kötü
Soran+1 yılKiminle?
Bir haftada bosanmami olur ya
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende ona şaşıyorum. 1 ay falan neysede, 1 hafta nedir
+1 yılseks olamamıştır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik iyi degildir bakmisdir bulbul otmuyor
00 Yorumla
+1 yılAcele verilmiş kararların sonucu budur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılboş ver kurcalama kanka
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye?
- +1 yıl
Yakınlarından biri ayrıldı sanirim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakire çıkmamıştır kız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence bekaret ten dolayı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam sonuktur net..
32 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Cevap sahibi+1 yılKalkmıyordur
Nafaka
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Detay bilmek lazım
05 Yorumla
Soran+1 yılDetaylar annesinin bozduğunu söylüyor ama öyle olmuş olsa evlilikten önce görmüş olmaz mıydı?
Soran+1 yılBende anlamadım, çok saçma geliyor
Soran+1 yılElimde çok detay yok, abla diyor işte kızın annesinden dolayı ayrıldıkları, çok karışıyormuş ya da altın olayı mı ne olmuş herhalde öyle bir şey oda çok bilmiyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne