Cinsel Yaşam İyi bir seks deneyiminde süre sizin için ne kadar önemli? burakk000 Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Sekste süre mi daha önemli, kalite mi? İyi bir seks deneyiminde süre sizin için ne kadar önemli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Süre en az 20 dk maks 30 dk olmalı kalitede önemli :) 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Kız sıkılana kadar pompaya devam kanki işte popüler 4 5 pozisyon ayna karşısında ayakta seks cowgirl doggy misyoner prone bone karşılıklı oral seks vs 🆚 0 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Süre önem liNe kadar çok olursa o kadar tatmin olursuj 0 0 Yorumla
Selen411 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Bence süre çünkü erkekler genelde erken boşalıyor. Kadının yarım kalmaması için süre diyorum. 0 0 Yorumla
ᐯEᖇIᖴIEᗪ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Galiba ikiside önemli 1 3 Yorumla burakk000 +1 yıl İkisi de önemli fakat burada soru hangisi daha önemli :) Yorumla ᐯEᖇIᖴIEᗪ +1 yıl O zaman kalite diyorum. Kalitesiz olup süresi uzun olursa dayanılmaz olabilir. Yorumla burakk000 +1 yıl O zaman kalite siparişi veriyoruz sana 😅 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkekler ne yapsın ya illa uzun sürecek diye 1 0 Yorumla
Birisi_ Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. Önce hijyen ve kalite. Sonra da süre 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. ilk deneyimse süre uzun olmalı. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence ikiside önemli bi birimize doymaliyiz 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sekste süre değil ama kalite önemli 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Süre önemlidir. 1 0 Yorumla
tetikci13 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. 1 bucuk saat 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Süre en az 20 dk maks 30 dk olmalı kalitede önemli :)
Kız sıkılana kadar pompaya devam kanki işte popüler 4 5 pozisyon ayna karşısında ayakta seks cowgirl doggy misyoner prone bone karşılıklı oral seks vs 🆚
Süre önem li
Ne kadar çok olursa o kadar tatmin olursuj
Bence süre çünkü erkekler genelde erken boşalıyor. Kadının yarım kalmaması için süre diyorum.
Galiba ikiside önemli
İkisi de önemli fakat burada soru hangisi daha önemli :)
O zaman kalite diyorum. Kalitesiz olup süresi uzun olursa dayanılmaz olabilir.
O zaman kalite siparişi veriyoruz sana 😅
Erkekler ne yapsın ya illa uzun sürecek diye
Bence partnerimin mutluğu daha önemli
Yokken süresine mi takilicaz reis
Önce hijyen ve kalite. Sonra da süre
ilk deneyimse süre uzun olmalı.
Bence ikiside önemli bi birimize doymaliyiz
Sekste süre değil ama kalite önemli
Kalitesi daha önemli
Süre önemlidir.
sure ve kalıte onemlı
süre önemli