Gizli Üye(25-29)+1 yılZorunda değil. Kişisel tercih, dini inanç vb. birçok etken var karşı taraf da buna saygı duymalı. Ama şahsi fikrimi sorarsan sınırları aşmamak kaydıyla bir şeyler yaşanabilir. İnsan sevdiğini arzular çünkü. Belli bir süre sonra öpüşme olabilir ama evlenmeden tamamen seks yapmaya karşıyım
41 Yorumla- +1 yıl
kanka diğer bahsettiklerin de haram zinaya açılan kapı
En İyi Cevaplar
+1 yılHayır, sevgilinizle yakınlaşmak veya cinsellik yaşamak zorunda değilsiniz. Her ilişki kendine özgüdür ve her iki tarafın da sınırlarına ve isteklerine saygı göstermek önemlidir. Eğer cinsellik yaşamak istemiyorsanız, bunu açık ve net bir şekilde sevgilinize iletmelisiniz. İlişkinizi sadece cinsellik üzerine değil, birbirinizi anlamak, saygı göstermek ve sevgi paylaşmak üzerine inşa etmeniz mümkündür. Her iki tarafın da rahat ettiği ve mutlu olduğu bir ilişki yaşamanız dileğiyle.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
+1 yılTakılırsın ne olacak ama bizim ülkede kadinlarin takılma anlayisi erkeğin cüzdanı bosaltma olunca erkek de karşılık olarak cinsellik ister. Sevgilinin cüzdanını yormazsan gül gibi takılırsın. Biraz kaba oldu ama realite bu
01 Yorumla
Soran+1 yılYormam zaten parada gözüm yok
Cinsel Yaşam konusunda 677 cevap paylaştı. Takilabilirsin. Arkadaşın buna uygun değilse tercih ve kararlarını değiştirmektense arkadaşını değiştir.
13 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum. 👍
Soran+1 yılBiri var beni zorlamaz hiç ama önceki ilişkilerinde her haltı yemiş benden istemesini istemiyorum o da benle mutlu olmayabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim diye diye kardeş kardeş takılalım deyio kafa bulacaksınız yani? zaten para para diye diye takılmıyormusunuz nerede ise tüm kadınlar biz erkekler ile? Aynı şey değil mi? Zaten aşk ile, sevgi ile, şehvet ile hiç ama hiç alakanız yok ki...
02 Yorumla- +1 yıl
@Deniizz99 Ömrüm aşkı aramak ile geçti ve geçmekte. Bu yaşıma kadar aşık olmadığım hiç bir kadına dokunmadım, dokunmam da. Kadınım her şeyimdir. Asla hafife almam, sıradan da bulmam...
+1 yılSeven ciddi insan yaklaşmaz zaten ilişkinin olması gereken hâli budur zamanımızda çok fazla kural tanımaz olduğundan unutuldu sanki normali buymuş gibi davranıyor insanlar.
10 YorumlaYakınlaşmak zorunda değilsin.. hatta yakınlaşmasan daha iyi yakınlaşanların çoğu ilerde pişman oluyor zaten evlilik dışında yapmayın bence öyle şeyler
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden yapmayın bence ve yakınlaşmak zorunda değilsiniz istemediğinizi söyleyin sınırlarınız olsun
40 YorumlaUfukta evlilik varsa niyetiniz ciddiyse yasama mecburiyetin elbette yok kabul etmezse de kapıyı göster
01 YorumlaHayır zorunda değilsin. Ki olmamalı bence cinsellik zaten. Ama bazıları için cinsellik olmazsa olmazı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılDeğilsiniz. Bence yakınlaşmayın çünkü erkek istediğini aldığında gider. Evlenmeden kimseyle yakınlaşmayın.
00 Yorumla Değilsin ama bunu ona da aşılaman lazım çünkü günümüz de böyle bişi demek bi nevi seks için git başkasıyla yaşa gibi algılanır
00 Yorumla
+1 yılHayır zorunda değilsin bu senin isteğinle olacak bir şey. İstiyorsan yakınlaşırsın, istemiyorsan yakınlaşmazsan
00 YorumlaCinsellik olmadan takılmak istesek arkadaş oluruz sevgili değil
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye duygusal romantizmi arkadaşınla mı yaşıyosun
Soran+1 yılCinsellik kocayla yaşanır duygusallık da sevgiliyle sen sipariş gibi sevgili yapmışsın
Takılırsın tabiki ama cinsellik olmadan hep bi eksik kalır bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılZorunda değilsin. Seni zorlayamaz istemediğin hiçbir şeye.
10 Yorumla
+1 yılTabi ki zorunda değilsin. Öyle hissettiriyorsa kırmızı çizgin olduğunu kesin bi şekilde belirt.
10 YorumlaErkek arkadasının bakış açısına bağlı ne olarak gördüğü önemli
00 YorumlaDeğilsin. Çok istiyorsa bu şekilde kabul etmeli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTakılmaksa amacın cinsellik yaşamaya bu kadar mesafeli olmazsın diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılYakınlaşmayacaksa neden sevgili oluyorsun o zaman bacı kardeş ilişkisi yürüttün
00 YorumlaBu kişiden kişiye değişir. Bence bir insan ne istiyor diye suclanabilir ne de istemiyor diye
00 YorumlaKesinlikle değilsin. Niye öyle bir zorunluluğun olsun ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCanim isteyenden sahsen direkt ayriliyorum cok sebebi var neyse kendi kararin
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAsker arkadaşı mıyız? Sevismiyorsak neden sevgili oluyoruz🤣🤣
019 Yorumla
Soran+1 yılEskort bul sadece cinsellik arıyosan
Cevap sahibi+1 yılSadece cinsellik aradığımı nedenden cikardin
Soran+1 yılSevişmiyosak neden sevgiliyiz demişsin en önemli şey buymuş gibi
Soran+1 yılSen sevmiyosun
Cevap sahibi+1 yılİnsan sevdiğini arzular. Sevişmek ister. Dokunmak ister. Sevgi Seksi doğurur.
Soran+1 yılArzulayabilirsin yapmak zorunda değilsin
Soran+1 yılAyrıca sevdiğine kıyamayan erkekler de var hanginizin ki gerçek sevgi bilemeyeceğim
Cevap sahibi+1 yılBu benim hayatım sevgilim sen değilsin. Herkes senin gibi olmak zorunda değil. Herkes senin gibi düşünmek zorunda değil 😉
Cevap sahibi+1 yılYa bırakın bu boş şeyleri sevdiğine kiyamamak falan🤣🤣
Soran+1 yılZaten istediğini yaşayabilirsin olay bu değil sen sevgilili niye oluyorum cinsellik yoksa dedin
Soran+1 yılAyrıca onu diyen erkeklerin de senden daha duygu dolu olduğu kesin boş olan onlar değil
Cevap sahibi+1 yılEe tamam işte sevgili olmusuk artık cinsellik olmalı benim için.. neyse sen yapma 🤣 ben senin yerine de yaparım
Soran+1 yılYap tabi eline de her erkekle yaşamış kızlar gelsin
Cevap sahibi+1 yılErkek arkadaşın başkasıyla yasadiyda sende kendini ona obje gibi saklıyorsun buna ne diyeceksin. Yok bakır diyorsan buna hiçbir zaman emin olamayacaksin bunu da biliyorsun değil mi
Soran+1 yılBen ona saklamıyorım doğru bulmadığım için yapmıyorum onu düşündüğümden değil onun geçmişi de beni ilgilendirmez kendi karakteri
Cevap sahibi+1 yılEe o zaman benim hayatım hayatıma giren kadınlar seni hiç ilgilendirmez.
Soran+1 yılİlgilendirmiyo zaten
Soran+1 yılSen düşünceksin bunları
Cevap sahibi+1 yılOff neyse ne çok uzattin yaa
Gizli Üye(25-29)+1 yılTam bunu istiyorum ilerde kız arkadaşımın cinsellik istemesine korkum var
06 Yorumla
Soran+1 yılBen istemiyorum hiç evlenmeden sen niye korkuyosun peki
Cevap sahibi+1 yılSaf duygularla sevmek istiyorum. Hani millet date takılmalık vs arar ya dmlerden yazar, ben bunu istemiyorum. Tanıyayım seveyim illa güzel olduğu için değil bana hitap edebiliyorsa ilerisi olsun derim. Böyle yanaşıyorum etrafıma ama o zaman da kanka olarak görüyorlar :/
Soran+1 yılYok denk gelir illa ki
Cevap sahibi+1 yılUmarım denk gelir yaşım 26 ve hiç sevgilim olmadı
Soran+1 yılBişey olmaz olur
Cevap sahibi+1 yılBiseksüel olup iki cinsten de yüzü gülmeyen tek kişiyimdir🙈
Umarım sana da istediğin gibisi denk gelir
+1 yılO zaman normal bir arkadaştan farkı olmuyor ki en azından öpüşme vs olmalı
00 YorumlaBole bi zorunlulun ykk
10 Yorumla
+1 yılBuluraan öylesini takıl.
00 Yorumlasevgilimi her saat beceriyorum ben
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılTakılırsınız. Cinsellik zorunluluk değil.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Öyle bi zorunluluk yok kim diyor onu
00 Yorumla
+1 yılPeki başka kızlarla yapmaya izin vereceksen ok
00 Yorumla
+1 yılilla ilişki isteyen eskortla olsun awq
00 Yorumla
+1 yılYani başka kızlara bakmasını istemiyorsan
01 Yorumla- +1 yıl
Ama benim öküz hemcinslerimin bi çoğu sevgilisiyle herşeyi yaşasa bile başka kızlara bakıyorlar
+1 yılniye sevgili oldun peki
08 Yorumla- +1 yıl
evlilik niye var o zaman
- +1 yıl
@zPSiCoPaTa nikah varsa olur canım
- +1 yıl
ne alaka şimdi
- +1 yıl
@zPSiCoPaTa anlaşalım
- +1 yıl
ne diyon sen ya
- +1 yıl
@zPSiCoPaTa konuyu kaşırtrıdn mı sen ya
- +1 yıl
dediğin şeyin benim dediğimle alakası ne
- +1 yıl
@zPSiCoPaTa sözde anlaşıız dedim seksi kız
+1 yılİlişkide cinsellik olmazsa olmazdır benim için.
00 Yorumla
+1 yılTakılamazsın maalesef
00 Yorumla
+1 yılTabi ki hayır zorunda değilsin.
00 YorumlaTakılmak istiyosan takil
00 Yorumla
+1 yılAranızda ki sorun ben de yaklaşırım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAsla kesinlikle seks olmadan olmaz
00 Yorumla
+1 yılO zaman niye sevgilisiniz
00 Yorumla
+1 yılAynen knk buldun öyle birini xD
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Takılırsın ama o uckur baska yere gidebilir
00 Yorumla
+1 yılSeninde içinde varmış 😅😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılKişilerin isteği arzularına göre yasanabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Asker arkadaşı olarak takilabilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle tadı çıkmıyor ya
00 Yorumla
+1 yılDeğilsin hayır de geç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTakılırsın tabi karşıdaki de takılırsa
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZorunda değilsin tabiki de
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir şeyin zorunluluğu yok^^
00 Yorumla
+1 yılTakılabiliyosun bir mahzuru yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla değilsin. Buna sen karar verirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYas ilerledikce olmali
00 Yorumla
+1 yılKızlarla takıl. Seks istemiyorsan.
00 Yorumla
+1 yılDeğilsin pişman olcağın şeyler yapma
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten istemiyorum ama herkes bunu çok normalleştirmiş
- +1 yıl
Bende böyleydim normal geliyordu ama sevdiğim kadını düşününce ne kadar yanlış bişey olduğunu anladım
Soran+1 yılOnun yaşadığını mı düşündün
- +1 yıl
Aynen muhtemelen de olmuştur pf çok kötü bir his birde ben elimdeyken bıraktım bana kapı açtı yksye çalıştığım sınav sınrası ayarlarım dedim planlar tutmadı
+1 yılDeğilsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. Zorunda değilsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHemen ayril.
00 Yorumla ayrılır
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat